Προς το περιεχόμενο

ATI και γκριζες οθονες

panos_chem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια! Εχω την εξης απορια, περυσι ημουν κατοχος μιας 5770 και με ειχε ξεσκισει στις γκριζες οθονες. Μεχρι που στο τελος την πουλησα και πηρα την 285 της nvidia. Το προβλημα αυτο υπαρχει και στις 6850? Σκεφτομαι αμα καταφερω και πουλησω την 285 μπας και παρω μια 6850 αλλα φοβαμαι παλι τις γκριζες οθονες. Ξερετε, αυτες που παιζεις και ξαφνικα βλεπεις μια γκρι οθονη και μονο με reset ξεκολλαει ο υπολογιστης.

Δημοσ.

Αυτο υπεθετα και εγω, οτι καπου πρεπει να ερωτοτροπουν οι drivers της ΑΤΙ. Το θεμα ειναι το κανουν ακομα?????

Δημοσ.

Δεν εχει αναφερθει νομιζω κατι για τις 6850 και τους drivers τους.

Εσυ, φιλτατε βλεπω στην υπογραφη σου εχεις το απολυτο ΑΤΙ - ΑΜD συστημα! Δεν εχεις προβληματα με μπλε και γκριζες οθονες, ασπρους και κοκκινους κοκους σαν τα απορρυπαντικα? :lol: Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σου!!!

Δημοσ.

Σιγα το απολυτο ρε συ.Οτι πιο value for money για αυτες τις επιδοσεις μπορεις να παρεις ειναι.ειμαι και κολοφαρδος επειδη ειχε ξεκλειδωσει ο επεξεργαστης.

Οχι δεν εχω κανενα θεμα με κολληματα και οθονες και τα λοιπα.

Μονο οταν πειραματιζομαι να ξεπερασω τα 4.2 με ανεβασμενες τις μνημες...οπως εκανα σημερα το πρωι και γυρισε σε τριπυρηνο μετα μονο του.χαχαχαχαχαχα.

Ψαξε και εδω μεσα και το google για grey screen of death και θα παρεις πολλες πληοφοριες.

Δημοσ.

Καλησπερα, παιδια! Εχω την εξης απορια, περυσι ημουν κατοχος μιας 5770 και με ειχε ξεσκισει στις γκριζες οθονες. Μεχρι που στο τελος την πουλησα και πηρα την 285 της nvidia. Το προβλημα αυτο υπαρχει και στις 6850? Σκεφτομαι αμα καταφερω και πουλησω την 285 μπας και παρω μια 6850 αλλα φοβαμαι παλι τις γκριζες οθονες. Ξερετε, αυτες που παιζεις και ξαφνικα βλεπεις μια γκρι οθονη και μονο με reset ξεκολλαει ο υπολογιστης.

Καλά ρα παλαβε!!! Τι λέγαμε τόση ώρα στο αλλο θέμα??? τι μανία σε έπιασε να αλλάξεις μια ήδη πολυ καλή κάρτα χωρις καν να έχεις οθόνη??

Δημοσ.

Καλά ρα παλαβε!!! Τι λέγαμε τόση ώρα στο αλλο θέμα??? τι μανία σε έπιασε να αλλάξεις μια ήδη πολυ καλή κάρτα χωρις καν να έχεις οθόνη??

Α,αυτος ειναι με την μικρη οθονη και δεν το καταλαβα?αχαχαχαχαχαχαχα

Ρε παλαβε(καλα σε λεει).κατσε με την καρτα που εχεις.

Ολο γκριζες οθονες θα εχεις μετα αμα πας σε ΑΤΙ :devil: :devil:

Μην πας.χαχαχαχα

Δημοσ.

Μερικες φορές αισθάνομαι σαν καθηγητής εδώ μεσα!!! Πας την μια μέρα στους μαθητες σου, παλεύεις 3 ώρες να τους δωσεις να καταλάβουν οτι 1+1 = 2 .. τους ρωτάς αν το κατάλαβαν, σου λένε ναι... οπότε βέβαιος για το καλό σου έργο, τους βάζεις την επομένη μέρα ένα τεστ ζητώντας τους να σου πουν πόσο κανει 1+1, και αυτοί απαντάνε 3...

Εεεεε μετά πηδάς ή δεν πηδάς από το παράθυρο!

Δημοσ.
:shock: ααααα με καταλαβατε εεεε? χαχαχαχαχαχα θελω να κανω μια αλλαγη στο συστημα, για αυτο και εχω αυτη την κ###φαγουρα!!!! Με την οθονη ειμαι πολυ ικανοποιημενος, για αυτο και δεν θελω να την αλλαξω ακομα. Τωρα και απο γραφικω μια χαρα παιζει ακομα και η 285, αλλα ελεγα οσο ειναι ακομα νωρις να την πουλαγα να επαιρνα καμια πιο καινουργια.
Δημοσ.

Ρε πάνε πανε πάρε μια οθονη και άσε τις κάρτες στην ησυχία τους... η οθόνη είναι επενδυση και πιστεψε με με το που θα κάτσεις μπροστά στην καινουργια θα πάψεις να είσαι ευχαριστημένος με την παλια! Μα πλέον στα 1280Χ1024 ακομη και το browsing στο internet καταντάει κουραστικό.

Η όθόνη είναι κατά καποιο τρόπο επένδυση.. η καρτα ειδικά όταν έχεις ήδη μια 285 είναι πεταμα χρημάτων... αλλά εσύ αποφασίζεις από εμένα πάντως κόπηκες!!! :lol: :P

Δημοσ.

Ρε πάνε πανε πάρε μια οθονη και άσε τις κάρτες στην ησυχία τους... η οθόνη είναι επενδυση και πιστεψε με με το που θα κάτσεις μπροστά στην καινουργια θα πάψεις να είσαι ευχαριστημένος με την παλια! Μα πλέον στα 1280Χ1024 ακομη και το browsing στο internet καταντάει κουραστικό.

Η όθόνη είναι κατά καποιο τρόπο επένδυση.. η καρτα ειδικά όταν έχεις ήδη μια 285 είναι πεταμα χρημάτων... αλλά εσύ αποφασίζεις από εμένα πάντως κόπηκες!!! :lol: :P

Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου!!!Θα αρχισω να κοιταω για καμια οθονη τοτε!!!! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας!!!!!!! :rolleyes:

Δημοσ.

Η παλια μου η οθονη ηταν 19αρα σε 1280X1024.

Η αληθεια ειναι οτι μια χαρα αναλυση ηταν και τα επαιζε τα παντα κιολας φουλ λογω μικρου μεγεθους=λιγοτερες απαιτησεις.

Και ταινιες εβλεπα και τα παντα και μου αρεσε κιολας.

Ε μετα λεω να δοκιμασω κατι παραπανω ομως που να αξιζει,οχι απο 19αρα να παω σε 20αρα ας πουμε.πηγα σε 24 αυτην που εχω τωρα και απλα καταλαβα οτι οντως,καλη και η 19αρα(τι σκατα για υπολογιστες μιλαμε οχι για σινεμα) αλλα απλα στο θεμα τις οθονης τελικα ισχυει οτι......και να μας ικανοποιει,μας ικανοποιει μεχρι να δουμε κατι καλυτερο.

Τωρα αμα ειχες καμια 23-24 ιντσες φυσικα και δεν θα σου λεγαμε να πας σε 27αρα.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ για την συμβουλη σου!!!Θα αρχισω να κοιταω για καμια οθονη τοτε!!!! Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες σας!!!!!!! :rolleyes:

τράβα να πάρεις μια dell 2311 που έχει γύρω στα 200 κατοστάρικα να βρεις την υγειά σου :-D

Δημοσ.

Την χαρά που θα πάρεις με μια καινούρια οθόνη, δεν θα την πάρεις με κανένα αλλο HW.

Πάνε προς U2311 μεριά, και μετά θα ευχαριστείς τον stm00192 κάθε μέρα!!!!!

EDIT:

Nickname changed. Ζητώ ταπεινά συγνώμη!!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...