Προς το περιεχόμενο

Επιλογή gaming laptop

nemesis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μονο το ENVY βλεπω να υπαρχει αμεσα στο multi

αλλα κ εγω δε πιστευω οτι ειναι gaming.

δες & εδω αν τα αναφερουν αυτα που 8ελεις.

http://neogaf.net/forum/showthread.php?t=386622

αυτο ?

http://www.amazon.de/G73SW-TZ030V-Notebook-2630QM-Blu-ray-schwarz/dp/B004LKRTHW/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1306170146&sr=1-4

BTW & η MSI βγαζει gaming σειρα GX αλλα μολις τωρα τα εβγαλαν με SB & ειναι αφαντα.

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΥΓ.Δε μπορω να βρω πουθενα για την HD 6850m που αναγραφεται για το HP?

Βλεπω οτι υπαρχουν μονο οι HD 6870&6830m!

Για κοίτα εδώ Link ;)

Δημοσ.

Laptop me nvidia gtx 485 παίζει στην ελληνική αγορά ?

Γιατί αυτό εδώ μόνο laptop δεν το λες αλλά φούρνο μικροκυμάτων ....

Link

Μάλλον με βλέπω να αγοράζω αυτό της hp

Link

Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψεις το παλιό σου laptop και να πάρεις έκπτωση στο καινούργιο ?

Δημοσ.

Laptop me nvidia gtx 485 παίζει στην ελληνική αγορά .

Γιατί αυτό εδώ μόνο laptop δεν το λες αλλά φούρνο μικροκυμάτων ....

Link

Μάλλον με βλέπω να αγοράζω αυτό της hp

Link

Μήπως ξέρει κανένας αν υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψεις το παλιό σου laptop και να πάρεις έκπτωση στο καινούργιο ?

Εγώ έχω αυτό Ρ701 Link με gtx485 (δεν είχε βγει η ΑΤΙ6970) gpu 2720 , 8gb ddr3 1333MHz , 500 HDD και τα παιχνίδια όλα στο φούλ χωρίς κωλύματα , 4 μήνες τώρα είμαι ευχαριστημένος . Το έχω ρίξει κάτι 12ωρα και 8ωρα παιχνιδιού (crysys2 , CoD black ops , Cod4 modern warfers on lain , james bond 007 blood stone , Mafia 2 , Star Wars the force unleashed, homefront) 1920x1080 , όλα στο τέρμα .

Δημοσ.

Εγώ έχω αυτό Ρ701 Link με gtx485 (δεν είχε βγει η ΑΤΙ6970) gpu 2720 , 8gb ddr3 1333MHz , 500 HDD και τα παιχνίδια όλα στο φούλ χωρίς κωλύματα , 4 μήνες τώρα είμαι ευχαριστημένος . Το έχω ρίξει κάτι 12ωρα και 8ωρα παιχνιδιού (crysys2 , CoD black ops , Cod4 modern warfers on lain , james bond 007 blood stone , Mafia 2 , Star Wars the force unleashed, homefront) 1920x1080 , όλα στο τέρμα .

Από διαχείριση θερμοκρασίας και θόρυβο ανεμιστήρα πως τα πάει ??

Η 6970 είναι καλύτερη από τη gtx485 ?

Δημοσ.

Από διαχείριση θερμοκρασίας και θόρυβο ανεμιστήρα πως τα πάει ??

Η 6970 είναι καλύτερη από τη gtx485 ?

Είναι φτιαγμένο για παιχνίδια , έχει δύο ανεμιστήρες από ένα για gpu και cpu με τον ανεμιστήρα της gpu να είναι μεγαλύτερος και απάγει αποτελεσματικά την θερμότητα . Από θόρυβο σε ideal κατάσταση δεν ακούγεται , σε φουλ παιχνίδι ακούγεται όχι ενοχλητικά αλλά και τα ηχητικά εφέ τον καλύπτουν .

Η διαφορά τιμής ανάμεσα στις δύο κάρτες με τις σχεδόν ίδιες δυνατότητες Link gtx485-6970(αλλού υπερέχει η μία και αλλού η άλλη )δεν δικαιολογεί την αγορά της gtx485.

Δημοσ.

ΥΓ.Δε μπορω να βρω πουθενα για την HD 6850m που αναγραφεται για το HP?

Βλεπω οτι υπαρχουν μονο οι HD 6870&6830m!

Για κοίτα εδώ Link ;)

Στραβομαρα! :devil:

Κοιτα και στην σελιδα της AMD,γιατι ουτε εκει δε την βρηκα!

Δημοσ.

Είναι φτιαγμένο για παιχνίδια , έχει δύο ανεμιστήρες από ένα για gpu και cpu με τον ανεμιστήρα της gpu να είναι μεγαλύτερος και απάγει αποτελεσματικά την θερμότητα . Από θόρυβο σε ideal κατάσταση δεν ακούγεται , σε φουλ παιχνίδι ακούγεται όχι ενοχλητικά αλλά και τα ηχητικά εφέ τον καλύπτουν .

Η διαφορά τιμής ανάμεσα στις δύο κάρτες με τις σχεδόν ίδιες δυνατότητες Link gtx485-6970(αλλού υπερέχει η μία και αλλού η άλλη )δεν δικαιολογεί την αγορά της gtx485.

Είσαι ευχαριστημένος γενικά ? Δημιουργεί προβλήματα όταν τρέχεις άλλες εφαρμογές εκτός από games ?

Αν βρω τα λεφτά να το πάρω με Nvidia ή με ΑΤΙ ?

Δημοσ.

Είσαι ευχαριστημένος γενικά ? Δημιουργεί προβλήματα όταν τρέχεις άλλες εφαρμογές εκτός από games ?

Αν βρω τα λεφτά να το πάρω με Nvidia ή με ΑΤΙ ?

Για παιχνίδια τον πήρα κυρίως και είμαι ευχαριστημένος για αυτά που μου προσφέρει,εδώ LReview Eurocom Racer Gaming-Notebook (2720QM / HD 6970M) θα δεις το ίδιο λάπτοπ σε 15΄΄ που έχω με την 6970 και τον ίδιο επεξεργαστή . Εδώ 17'' με άλλο επεξεργαστή και ίδια κάρτα γραφικών Schenker Notebook XMG P701. Εδώ δεν μασάει από παιχνίδια , πια άλλη εφαρμογή να του δημιουργήσει πρόβλημα ; Decoding (AVI και άλλα φορμάτ σε dvd ) ταινιών και αποσυμπίεση αρχείων κάνει σε χρόνο ''0'' . Τώρα όπως έγραψα και πιο πριν δεν αξίζει η διαφορά χρημάτων για την Nvidia πάρε με ΑΤΙ .

Δημοσ.

Για παιχνίδια τον πήρα κυρίως και είμαι ευχαριστημένος για αυτά που μου προσφέρει,εδώ LReview Eurocom Racer Gaming-Notebook (2720QM / HD 6970M) θα δεις το ίδιο λάπτοπ σε 15΄΄ που έχω με την 6970 και τον ίδιο επεξεργαστή . Εδώ 17'' με άλλο επεξεργαστή και ίδια κάρτα γραφικών Schenker Notebook XMG P701. Εδώ δεν μασάει από παιχνίδια , πια άλλη εφαρμογή να του δημιουργήσει πρόβλημα ; Decoding (AVI και άλλα φορμάτ σε dvd ) ταινιών και αποσυμπίεση αρχείων κάνει σε χρόνο ''0'' . Τώρα όπως έγραψα και πιο πριν δεν αξίζει η διαφορά χρημάτων για την Nvidia πάρε με ΑΤΙ .

Περιμενουμε,ακομη το δικο σου review με τα bechmarks του και να τα ποσταρει στο θεμα της υπογραφης μου!

Φυσικα χρειαζεται μια αναβαθμηση το θεμα και χρειαζομαστε καινουριο υλικο!;)

Δημοσ.

Περιμενουμε,ακομη το δικο σου review με τα bechmarks του και να τα ποσταρει στο θεμα της υπογραφης μου!

Φυσικα χρειαζεται μια αναβαθμηση το θεμα και χρειαζομαστε καινουριο υλικο!;)

Η ποιότητα είναι πολύ αποδεκτή σου δίνει αίσθηση δεμένου λάπτοπ τα πλαστικά είναι καλά , έχει και αλουμίνιο στην κατασκευή και όπως έγραψα και σε άλλο ποστ :

"Το λάπτοπ είναι πολύ καλό , το έλιωσα στο παιχνίδι όλα στο φουλ (Call of Duty - Black Ops , James Bond 007™ - Blood Stone ,Battlefield Bad Company 2) για 7 ώρες και " Link http://3dmark.com/3dm06 "

με σκορ 19622 3DMarks6 και είναι δροσερότατο . Το σύστημα ψύξης κάνει καλή δουλειά από ότι φαίνεται αν και μέτρησα GPU μέχρι 86 C kai CPU 68 C . Από θόρυβο επίσης πάει καλά , δεν ενοχλεί . Σε νορμαλ κατάσταση είναι αθόρυβο σε φουλ παιχνίδι ακούγονται οι ανεμιστήρες γιατί δεν γίνεται αλλιώς χωρίς να μπορούν να καλύψουν τους ήχους των παιχνιδιών σε μεσαία ένταση . Γενικά μέχρι σήμερα (4 μήνες) θα έλεγα ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος."

Δημοσ.

Αν και λιγο τρομακτικες οι θερμοκρασιες της gpu,ομως για την gtx485m ειναι και λιγο αναμενομενες!

Οι μετρισεις της θερμακρασιας της gpu ειναι σε furmark ή μεσα σε παιχνιδι(και σε ποιο παιχνιδι)?

Αναμενομενες και οι θερμοκρασιες του i7-2720m,αν το συγκρινεις με τη πρωτη γενια i7 που φτανει τους 75 βαθμους,λογικο να ηταν περιπου 10βαθμους πιο κατω!

Aν οι μετρισεις ειναι κα χωρις cooler απο κατω,τις θεωρω παρα πολυ καλες!

Oσο για το 3dmark06,

(θα σκασω απο ζηλια)! :devil:

Δημοσ.

Αν και λιγο τρομακτικες οι θερμοκρασιες της gpu,ομως για την gtx485m ειναι και λιγο αναμενομενες!

Οι μετρισεις της θερμακρασιας της gpu ειναι σε furmark ή μεσα σε παιχνιδι(και σε ποιο παιχνιδι)?

Αναμενομενες και οι θερμοκρασιες του i7-2720m,αν το συγκρινεις με τη πρωτη γενια i7 που φτανει τους 75 βαθμους,λογικο να ηταν περιπου 10βαθμους πιο κατω!

Aν οι μετρισεις ειναι κα χωρις cooler απο κατω,τις θεωρω παρα πολυ καλες!

Oσο για το 3dmark06,

(θα σκασω απο ζηλια)! :devil:

Οι μετρήσεις είναι σε furmark και χωρίς κούλερ από κάτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...