Προς το περιεχόμενο

Επιλογή gaming laptop

nemesis7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ,

Θα ήθελα τα φώτα σας για να επιλέξω ένα από τα τρία laptop που θα δείτε παρακάτω . Μ ' αρέσουν τα games ειδικά το Nba 2k11 , call of duty , starcraft 2 κ.λ.

Ποιό είναι το κριτήριο όταν επιλέγεις ένα gaming laptop ?

H ταχύτητα του επεξεργαστή ? Η RAM ? Η RAM της κάρτας γραφικών ?

Δεν έχω θέμα σχετικά με τη φορητότητα , πάει για dekstop replacement . Mε ενδιαφέρει να μην κολλάει και να παίζει τα παραπάνω παιχνίδια σε αρκετά καλή ανάλυση .

Επίσης έχω θέμα με την ανάλυση οθόνης καθώς θέλω Full HD και τα 2 από τα τρία έχουν tft led , ενώ το τρίτο το πιο ακριβό μένει πίσω στο θέμα της κάρτας γραφικών .

Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να επιλέξω κάποια άλλα εξαρτήματα αντι γι' αυτό που έχει .

τα laptops

1) Link

2) Link

3) Link

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καταρχας πρεπει να δεις αν εχει καλο επεξεργαστη και την ταχυτητα του. μετα να εχει πανω απο 4gb ραμ και να εχει καινουρια καρτα γραφικων με επισης μεγαλη μνημη αν και εγω θα πηγαινα σε ενα απο αυτα τα 3:

HP EliteBook 8540w (WD928EA)

Dell XPS L701x

Packard Bell Easynote TS11-HR-158

και οπωσδήποτε αυτο Microsoft Xbox 360 Wireless Controller

Δημοσ.

Θες λάπτοπ φτιαγμένο για παιχνίδια . Ο επεξεργαστής παίζει τον μικρότερο ρόλο στην απόδοση των παιχνιδιών , τον κύριο ρόλο τον παίζει η κάρτα γραφικών μετά το μέγεθος και η ταχύτητα της μνήμης του συστήματος .

Τα 2 πρώτα που κοιτάς είναι και τα καλύτερα με ελαφρύ προβάδισμα του ΗΡ λόγο τιμής ,DDR5 στην κάρτα γραφικών και 8GB στην μνήμη του συστήματος .

Αφού κοιτάς σε τέτοια μπάτζετ γνώμη μου είναι να δεις και εδώ Link

ΕδώLink

Τώρα υπάρχει και αυτή Link η λύση που τα παίζεις όλα στα φουλ με cpu2630 , GPU ATI6970 2GB ddr5 ,(2*4)8GB ram, HDD 500GB monitor1920*1080 full hd ,WiFi intel N-1030 , U.S. keyboard , 2yers waranty χωρίς λειτουργικό σύστημα 1594 ευρό + 55 ευρό συνολικά περίπου μεταφορικά .

Τα παιχνίδια έχουν δυστυχώς έχουν τις μεγαλύτερες απαιτήσεις .

Δημοσ.

Γιάννη η σελίδα που μου έστειλες είναι στα γερμανικά και δεν σκαμπάζω ...

Και έστω οτι το πήρα δεν θα μου ρθει απέξω με ρυθμίσεις και αξεσουάρ από γερμανία ? αν πάθει κάτι μετα τι κάνω ?

Γιώργο δεν θέλω κάτι κάτω από 17 ίντσες οθόνη .

Δημοσ.

Φίλε μου τα κατεξοχήν gaming laptops είναι τα Alienware...

Στο Ελλαδιστάν όμως δεν υπάρχει κανάλι διανομής... Μπορείς βέβαια να βρεις μεταχειρισμένο ή να φέρεις με κάποιον από Αγγλία...

Άσε που είναι και το απόλυτο gaming φετίχ μηχάνημα...

Δημοσ.

Γιάννη η σελίδα που μου έστειλες είναι στα γερμανικά και δεν σκαμπάζω ...

Και έστω οτι το πήρα δεν θα μου ρθει απέξω με ρυθμίσεις και αξεσουάρ από γερμανία ? αν πάθει κάτι μετα τι κάνω ?

Γιώργο δεν θέλω κάτι κάτω από 17 ίντσες οθόνη .

Κάνε την μετάφραση :-D Αν ω μη γένοιτο χρειαστείς κάτι πρώτα τους περιγράφεις το πρόβλημά από το τηλ. στα Αγγλικά και αναλόγως σου στέλνουν π.χ. τον σκληρό για αλλαγή και τους στέλνεις τον χαλασμένο .Αλλιώς το στέλνεις Γερμανία για σέρβις .

Δες και εδώ σε ίδιο παλιότερο θέμα θα σου λυθούν πολλές απορίες Link.

Δημοσ.

Αυτό εδώ που λέτε πάντως που το κοίταγα και γω, έχει εξαντληθεί και σου προτείνουν ένα παρόμοιο asus με την ίδια κάρτα γραφικών αλλά χωρίς bluray, αυτό.

Αυτό δεν είναι καλή λύση; http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/Turbo-X-Iron-i727-850.htm

έχει πιο καινούριο επεξεργαστή, καλύτερη οθόνη και είναι σε πιο καλή τιμή. Και νομίζω είναι και πιο καλή η κάρτα γραφικών σε σχέση με αυτές που προτάθηκαν πιο πάνω.

Ή μήπως πρέπει να αποφεύγουμε τα turbo-x;

Δημοσ.

Στο Ελλαδιστάν όμως δεν υπάρχει κανάλι διανομής... Μπορείς βέβαια να βρεις μεταχειρισμένο ή να φέρεις με κάποιον από Αγγλία...

Φίλε μου δεν θα διαφωνήσω ... είδα τις τιμές τους όμως και μου φυγε το κάπακι από το κεφάλι ...

Δημοσ.

Eγω ομως θα διαφωνησω!Γιατι υπαρχουν πολυ πιο δυνατα gaming laptop απ'αυτα που βγαζει η alienware!

Για παραδηγμα,η ετερεια που προτινει ο Γιαννης,με sli gtx 485m/cf 6970m και με cpu i7-990x!

Οπωταν δεν παιζουν μονοι τους!

Για το φιλο που ψαχνει,η gpu=HD 6970m+cpu=i7-2630 ειναι η καλυτερη λυση,για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο τα επομενα 2-3χρονια!

Δημοσ.

Μηπως το παραχ....ε η Nvidia που μου θελει για την gtx 485m 340ευρο παραπανω απο την 6970?!!!

http://www.mysn.de/detail.asp?userid=ah7m4309q7bcm7hh67l6o31o7pyij6691019nx36410ck4s&KategorienOrder=010;020;017;010&bestellnr=adnn0001

Για sli 485=+1042ευρο και για cf 6970=+380ευρο!!!

Και μου αρεσει που η 6970m περνα την gtx485m στα ποιο βαρια games οπως crysis και metro 2033....

Με λιγα λογια εχεις απολυτο δικιο..

Δημοσ.

δηλαδη το hp δεν το προτεινετε ως gaming laptop ? μιλαω για την τριτη επιλογη που παραθετει στην αρχη υο παιδι που εφτιαξε το θεμα

Δημοσ.

Τα χαρακτηρηστικα του,cpu/gpu,ειναι καθαρα gaming!

Μενει ο τριτος παραγοντας που καθοριζει ενα gaming laptop!

Oι θερμοκρασιες και η διαχηριση τους in game!

ΥΓ.Δε μπορω να βρω πουθενα για την HD 6850m που αναγραφεται για το HP?

Βλεπω οτι υπαρχουν μονο οι HD 6870&6830m!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...