StreamLineV2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Γειά σaς! Ενδιαφέρομαι για ένα κουτάβακι γερμανικός ποιμενικος aλλa είναι πολλά τα χρήματα (400 ευρώ) και θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω kaπoion που ίσως χαρίζει τα κουτάβια..θa ήθελα πολύ ένα! Σaς ευχαριστώ!
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Γειά σaς! Ενδιαφέρομαι για ένα κουτάβακι γερμανικός ποιμενικος aλλa είναι πολλά τα χρήματα (400 ευρώ) και θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω kaπoion που ίσως χαρίζει τα κουτάβια..θa ήθελα πολύ ένα! Σaς ευχαριστώ! μπορεις να πας στο θεμα ''μην το πετατε χαριστε το εδω'' και να δεις αν δινει κανεις αλλιως απο γνωστους φιλων σου...
Lucifer Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Έχω μια άκρη για Ελληνικό ποιμενικό, δεν πρέπει να τα 'χει δώσει όλα ο τύπος. Τσίμπησε 2 η αδερφή μου, είναι τέτοια φάση τα κουτάβια: Αν σε ψήνει, μου λες.
thanos2718 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μαθαμε τωρα τα τσομπανοσκυλα τα λεμε ποιμενικους :P
Thanos1972 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Στην Ελλαδα οτι δηλωσεις (η το δηλωσεις) ειναι.χαχαχαχα.
The_Judas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ποιμενικό=τσομπανόσκυλο. Φυσικά όμως, άλλο Γερμανικός και άλλο Ελληνικός ποιμενικός, διαφέρουν ως ράτσα.
Chrisxxx Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ο ελληνικός ποιμενικός προστατευεται και από τον αρκτούρο, δεν γνωρίζω αν χαρίζουν ή πουλάνε κουταβάκια αλλά μπορείτε να ρωτήσετε. http://www.arcturos.gr/gr/center/G.asp
green gordon Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ειχαμε τετοια σε ενα στρατοπεδο που υπηρετησα.Τα ειχε φερει ενας καραβανας και ξεμεινανε εκει σε μια κορυφη. Απιστευτα σκυλια (οταν σε συνηθηζαν).Μεχρι να παντως να γινει αυτο μας κατεβαζαν οι παλιοι στη σκοπια,αλλιως δεν θα φταναμε μεχρι εκει.(25 μετρα αποσταση) Ομοι δολοφονοι παντως.Τα πρωινα βρισκαμε διαμελισμενες αλεπουδες... Φυσικα μπορει να μην ειναι ολα ετσι,οπως και να χει εγω αγαπησα πολυ αυτη τη ρατσα,κ απο καποια στιγμη και μετα δεν φυλαγαμε ουτε την πυλη.Κερδισα πολυ υπνο χαρη σε αυτα. Οποιος εκανε το λαθος να μπει ηταν νεκρος σε λιγα λεπτα.Παλι καλα δεν ετυχε ποτε κατι τετοιο. Δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος φυλακας.
Lucifer Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν ο φίλος δεν ψήνεται,ψήνομαι εγώ. Λοιπόν, φάγαμε άκυρο. Τα 2 που είχαν μείνει, δεν είχαν μείνει τελικά, τα ήθελε για πάρτη του ο μόρτης. Έριξα σύρμα στην επόμενη γέννα να με ειδοποιήσει αν ψήνεται κανείς, λεφτά απ' ό,τι μου πε δε θέλει, μόνο "παράθυρο" να υπάρχουν καβάτζα για ζευγάρωμα μία στις χίλιες.
stavrakas92 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ειχαμε τετοια σε ενα στρατοπεδο που υπηρετησα.Τα ειχε φερει ενας καραβανας και ξεμεινανε εκει σε μια κορυφη. Απιστευτα σκυλια (οταν σε συνηθηζαν).Μεχρι να παντως να γινει αυτο μας κατεβαζαν οι παλιοι στη σκοπια,αλλιως δεν θα φταναμε μεχρι εκει.(25 μετρα αποσταση) Ομοι δολοφονοι παντως.Τα πρωινα βρισκαμε διαμελισμενες αλεπουδες... Φυσικα μπορει να μην ειναι ολα ετσι,οπως και να χει εγω αγαπησα πολυ αυτη τη ρατσα,κ απο καποια στιγμη και μετα δεν φυλαγαμε ουτε την πυλη.Κερδισα πολυ υπνο χαρη σε αυτα. Οποιος εκανε το λαθος να μπει ηταν νεκρος σε λιγα λεπτα.Παλι καλα δεν ετυχε ποτε κατι τετοιο. Δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος φυλακας. Οντως πολυ καλος φυλακας και πολυ δυσκολος σκυλος ομως,θελει να περνας πολλες ωρες μαζι του για να μπορεσεις να τον κουμανταρεις....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.