Προς το περιεχόμενο

Θέλω κουτβάκι γερμανικό ποιμενικό

StreamLineV2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σaς! Ενδιαφέρομαι για ένα κουτάβακι γερμανικός ποιμενικος aλλa είναι πολλά τα χρήματα (400 ευρώ) και θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω kaπoion που ίσως χαρίζει τα κουτάβια..θa ήθελα πολύ ένα! Σaς ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

Γειά σaς! Ενδιαφέρομαι για ένα κουτάβακι γερμανικός ποιμενικος aλλa είναι πολλά τα χρήματα (400 ευρώ) και θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω kaπoion που ίσως χαρίζει τα κουτάβια..θa ήθελα πολύ ένα! Σaς ευχαριστώ! :-)

μπορεις να πας στο θεμα ''μην το πετατε χαριστε το εδω'' και να δεις αν δινει κανεις αλλιως απο γνωστους φιλων σου...

Δημοσ.

Έχω μια άκρη για Ελληνικό ποιμενικό, δεν πρέπει να τα 'χει δώσει όλα ο τύπος. Τσίμπησε 2 η αδερφή μου, είναι τέτοια φάση τα κουτάβια:

1273439441_92480730_2----1273439441.jpg

Αν σε ψήνει, μου λες.

Δημοσ.

Ποιμενικό=τσομπανόσκυλο.

Φυσικά όμως, άλλο Γερμανικός και άλλο Ελληνικός ποιμενικός, διαφέρουν ως ράτσα.

Δημοσ.

Ειχαμε τετοια σε ενα στρατοπεδο που υπηρετησα.Τα ειχε φερει ενας καραβανας και ξεμεινανε εκει σε μια κορυφη.

Απιστευτα σκυλια (οταν σε συνηθηζαν).Μεχρι να παντως να γινει αυτο μας κατεβαζαν οι παλιοι στη σκοπια,αλλιως δεν θα φταναμε μεχρι εκει.(25 μετρα αποσταση)

Ομοι δολοφονοι παντως.Τα πρωινα βρισκαμε διαμελισμενες αλεπουδες...

Φυσικα μπορει να μην ειναι ολα ετσι,οπως και να χει εγω αγαπησα πολυ αυτη τη ρατσα,κ απο καποια στιγμη και μετα δεν φυλαγαμε ουτε την πυλη.Κερδισα πολυ υπνο χαρη σε αυτα.

Οποιος εκανε το λαθος να μπει ηταν νεκρος σε λιγα λεπτα.Παλι καλα δεν ετυχε ποτε κατι τετοιο.

Δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος φυλακας.

Δημοσ.

Αν ο φίλος δεν ψήνεται,ψήνομαι εγώ.

Λοιπόν, φάγαμε άκυρο. Τα 2 που είχαν μείνει, δεν είχαν μείνει τελικά, τα ήθελε για πάρτη του ο μόρτης. Έριξα σύρμα στην επόμενη γέννα να με ειδοποιήσει αν ψήνεται κανείς, λεφτά απ' ό,τι μου πε δε θέλει, μόνο "παράθυρο" να υπάρχουν καβάτζα για ζευγάρωμα μία στις χίλιες.

Δημοσ.

Ειχαμε τετοια σε ενα στρατοπεδο που υπηρετησα.Τα ειχε φερει ενας καραβανας και ξεμεινανε εκει σε μια κορυφη.

Απιστευτα σκυλια (οταν σε συνηθηζαν).Μεχρι να παντως να γινει αυτο μας κατεβαζαν οι παλιοι στη σκοπια,αλλιως δεν θα φταναμε μεχρι εκει.(25 μετρα αποσταση)

Ομοι δολοφονοι παντως.Τα πρωινα βρισκαμε διαμελισμενες αλεπουδες...

Φυσικα μπορει να μην ειναι ολα ετσι,οπως και να χει εγω αγαπησα πολυ αυτη τη ρατσα,κ απο καποια στιγμη και μετα δεν φυλαγαμε ουτε την πυλη.Κερδισα πολυ υπνο χαρη σε αυτα.

Οποιος εκανε το λαθος να μπει ηταν νεκρος σε λιγα λεπτα.Παλι καλα δεν ετυχε ποτε κατι τετοιο.

Δε νομιζω οτι υπαρχει καλυτερος φυλακας.

Οντως πολυ καλος φυλακας και πολυ δυσκολος σκυλος ομως,θελει να περνας πολλες ωρες μαζι του για να μπορεσεις να τον κουμανταρεις....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...