RedPanda Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Έχετε υπόψη κανένα παιχνίδι που πέρασε κάτω από το ραντάρ και δεν είχε την προσοχή ή την επιτυχία που νομίζεται πως θα έπρεπε ? Για μένα Nier
gherudos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Majin and the forsaken kingdom, θυμίζει έντονα το Zelda Ocarina Of Time σε συνδιασμό με το Ico.
ultralisk Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Underrated απο ποια αποψη? εννοεί games που δεν είχαν την επιτυχία που κατά την γνώμη μας άξιζαν...εγώ θα πω το Demon's Souls, το Valkyrie Chronicles και το Lost Odyssey (αν θυμάμαι καλά δεν είχε πάει τόσο καλά σε πωλήσεις)...μιλάω πάντα για western audience
Heatspreader Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δεν το αλλάζουμε σε overrated να αρχίζω να κράζω λίγο τις μούφες?
Bourdoulas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Σε άλλο τοπικ αυτά. Θα συμφωνήσω για το Lost Odyssey. To Demon's Souls δεν πούλησε αρκετά;
ikaruga24 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το demon souls μια χαρουλα πουλησε τελικα. Εχει φτασει περι τα 2 μυρια. Καθολου ασχημα. To Valkyria Chronicles, το Siren blood curse, το Vanquish και το Dead Space Extraction ειναι παιχνιδια που δεν πουλησαν οσο θα επρεπε. Ειμαι σιγουρος οτι ξεχναω πολλα αλλα αυτα που ερχονται στο κεφαλι τωρα.
karubas13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Mafia 2 και castlevania l.o.s. και τα 2 πηγαν απατα
fearwhatnow Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 To Mafia 2 πηγε απατο γιατι ηταν μετριο.Οταν λεμε Underrated εννοουμε οτι ενα παιχνιδι ηταν πολυ καλο αλλα δεν πουλησε καλα και περασε απαρατηρητο απο τους περισσοτερους.Το Mafia 2 δεν περασε απαρατηρητο.Βαζω τα εξης: - Folklore - Vanquish - Eternal Sonata
deus Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Viking: Battle for Asgard ήταν ωραίο action παιχνιδάκι και το έθαψαν στα ratings. δεν ξέρω από πωλήσεις πως πήγε.
karubas13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 To Mafia 2 πηγε απατο γιατι ηταν μετριο.Οταν λεμε Underrated εννοουμε οτι ενα παιχνιδι ηταν πολυ καλο αλλα δεν πουλησε καλα και περασε απαρατηρητο απο τους περισσοτερους.Το Mafia 2 δεν περασε απαρατηρητο.Βαζω τα εξης: - Folklore - Vanquish - Eternal Sonata ναι τωρα που το τσεκαρα To Mafia 2 πουλησε καλα .κοντα στα 2 εκατομμυρια αλλα οχι και μετριο ρε συ . εγω το θεωρω καλυτερο απο τα GTA 4 & LA.NOIRE
Drop_Dead Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ναι τωρα που το τσεκαρα To Mafia 2 πουλησε καλα .κοντα στα 2 εκατομμυρια αλλα οχι και μετριο ρε συ . εγω το θεωρω καλυτερο απο τα GTA 4 & LA.NOIRE To πεθανες
Getta Robo Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Dewy's adventure Deadly creatures Και τα δυο για Wii.
skanjos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 όπα όπα dewy's adventure???? σοβαρά??? εγώ λέω την ντόρα την εξερευνήτρια για το ds. i kid i kid... lost odyssey θα πω εγώ ,τα bayonetta/vanquish/valkyria chronicles/demons souls δεν τα λες underrated γιατί πήραν καλές βαθμολογίες, sleeperhits τα λες αυτά. απο την άλλη το Lost odyssey το κράξανε αρκετά ενώ είναι παιχνιδάρα.απορώ αν έβγαινε φέτος μετά τα τόσα καταστροφικά jrpg που έχουν βγεί (μέσα το ffxiii)αν θα έπερνε τόσο χαμηλές βαθμολογίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.