zwaki28 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλησπέρα. Έχω το εξής θέμα με το netbook Lenovo ideapad. Έπεσε λοιπόν κάτω και απο εκείνη τη στιγμή δεν άνοιγαν καθόλου οι εφαρμογές η έκαναν πάρα πολυ ώρα για να ανοίξουν. Του έκανα format αλλά και πάλι δεν κατάφερα και πολλά. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει τίποτα. Ανοίγει και κλείνει κανονικά αλλά κολλάει. Τί μπορεί να συμβαίνει; ο σκληρός τα παιξε;; βοήθεια γιατι τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια απο το πρωί.
alexhs gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 πολλα μπορει να φταινε καθως και ο σκληρος που ανεφερες...εγγυηση δεν εχεις??
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Και το δικο μου το Lg εφαγε μια βουτα απο τα σκαλια και δεν δουλευε το cpu fan... Αρα μπορει να εχεις το ιδιο προβληαμ και να ανεβενουν οι θερμοκρασιες....
alexhs gk Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Και το δικο μου το Lg εφαγε μια βουτα απο τα σκαλια και δεν δουλευε το cpu fan... Αρα μπορει να εχεις το ιδιο προβληαμ και να ανεβενουν οι θερμοκρασιες.... δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι αμα ηταν αυτο θα εβλεπε κολληματα μετα απο λιγο χρονικο διαστημα που θα ανεβαζε...εδω ο φιλος λεει αν καταλαβα καλα οτι κατευθειαν μετα απο αυτο δεν ανοιγουν γρηγορα τα προγραμματα...μπορει (χωρις να ειμαι σιγουρος το λεω αυτο) να κουνηθηκε καμια μνημη απο την θεση της και να λειτουργεις με λιγοτερες γιαυτο και το κολλημα
zwaki28 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ρε παιδιά είναι καινούργιο, έχω εγγύηση αλλά θα μου καλύψει τις βλάβες απο πέσιμο; μιλάμε για πολλά λεφτά ε;;
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 πάνε σε άλλο κατάστημα, ρώτα τι μπορεί να φταίει απο εξειδικευυμένο τεχνικό, δες το μόνος σου, και αν δεν καταφέρεις τπτ, πάλεψέ το με την εγγύηση (η οποία κανονικά δεν σε καλύπτει, ρίξε μια ματιά στο χαρτί της εγγύησης), αλλιώς δες που μπορείς να το φτιάξεις πιο καλά
ice25 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 έχει εμφανές σημάδι οτι έπεσε??? αν όχι παντο για αλλαγή στην εγγύηση έτσι όπως είσαι είναι προτιμότερο απο το να το ανοίξεις να δεις τι παίζει(θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση)
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 λοιπον κανε οτι σου ειπε ο ice25 αλλιως τους το πας και λες το προβλημα που εχεις (χωρις να αναφερεις οτι επεσε)
StoR@GE Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εμενα που ειχε πεσει το μπουκαλι της κολονιας χωρις να σπασει ακριβως πανω στο σημειο που ειναι ο σκληρος (το ειχα ανοιχτο αναποδα το netbook στο κρεβατι). Χτυπησε ο σκληρος και κολλαγε εκει που φορτωνε τα windows και δν εμπενε ουτε στο recovery! φαινοταν λιγο χτυπημενο στο σημειο αυτο. το πηγα στον τεχνικο και του ειπα οτι δν ανοιγη! και μου αλλαξαν τν σκληρο! Netbook: Acer Aspire One D250 ενος μηνα. πηγαινε το δν χανεις τπτ.
pc_expert Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Θα το πάς σην αντιπροσωπεία και θα τους πείς Κι εκείνοι έτσι θα αντιδράσουν όπως ο Λογοθετίδης στην ταινία! :-D :-D :-D :-D
zwaki28 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 πήγα λοιπόν και περιμένω τηλέφωνο απο τον τεχνικό προφανώς για να τους το στείλω. Μέχρι να γίνει αυτό έχω άλλη απορία. Προσπαθώ να κάνω recovery σε εξωτερικό σκληρό και δεν το δέχεται μου λέει συνεχώς οτι δεν βρίσκει οπτικό δίσκο!! δεν μπορώ στον σκληρό να το κάνω? δηλαδή στα netbook μόνο σε τμήμα του ίδου του σκληρού γίνεται αυτό; λέω μήπως δεν έγινε σωστα το format και δεν περάστηκαν όλοι οι drivers (λέω τώρα!)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.