Προς το περιεχόμενο

Έπεσε κάτω το netbook και αργα τα ζα

zwaki28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω το εξής θέμα με το netbook Lenovo ideapad. Έπεσε λοιπόν κάτω και απο εκείνη τη στιγμή δεν άνοιγαν καθόλου οι εφαρμογές η έκαναν πάρα πολυ ώρα για να ανοίξουν. Του έκανα format αλλά και πάλι δεν κατάφερα και πολλά. Αυτή τη στιγμή δεν δουλεύει τίποτα. Ανοίγει και κλείνει κανονικά αλλά κολλάει. Τί μπορεί να συμβαίνει; ο σκληρός τα παιξε;; βοήθεια γιατι τα νεύρα μου έχουν γίνει τσατάλια απο το πρωί.

Δημοσ.

Και το δικο μου το Lg εφαγε μια βουτα απο τα σκαλια και δεν δουλευε το cpu fan... Αρα μπορει να εχεις το ιδιο προβληαμ και να ανεβενουν οι θερμοκρασιες....

Δημοσ.

Και το δικο μου το Lg εφαγε μια βουτα απο τα σκαλια και δεν δουλευε το cpu fan... Αρα μπορει να εχεις το ιδιο προβληαμ και να ανεβενουν οι θερμοκρασιες....

δεν νομιζω να φταιει αυτο γιατι αμα ηταν αυτο θα εβλεπε κολληματα μετα απο λιγο χρονικο διαστημα που θα ανεβαζε...εδω ο φιλος λεει αν καταλαβα καλα οτι κατευθειαν μετα απο αυτο δεν ανοιγουν γρηγορα τα προγραμματα...μπορει (χωρις να ειμαι σιγουρος το λεω αυτο) να κουνηθηκε καμια μνημη απο την θεση της και να λειτουργεις με λιγοτερες γιαυτο και το κολλημα

Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι καινούργιο, έχω εγγύηση αλλά θα μου καλύψει τις βλάβες απο πέσιμο; μιλάμε για πολλά λεφτά ε;;

Δημοσ.

πάνε σε άλλο κατάστημα, ρώτα τι μπορεί να φταίει απο εξειδικευυμένο τεχνικό, δες το μόνος σου,

και αν δεν καταφέρεις τπτ, πάλεψέ το με την εγγύηση (η οποία κανονικά δεν σε καλύπτει, ρίξε μια ματιά στο χαρτί της εγγύησης), αλλιώς δες που μπορείς να το φτιάξεις πιο καλά

Δημοσ.

έχει εμφανές σημάδι οτι έπεσε??? αν όχι παντο για αλλαγή στην εγγύηση έτσι όπως είσαι

είναι προτιμότερο απο το να το ανοίξεις να δεις τι παίζει(θα χάσεις σίγουρα την εγγύηση)

Δημοσ.

λοιπον κανε οτι σου ειπε ο ice25 αλλιως τους το πας και λες το προβλημα που εχεις (χωρις να αναφερεις οτι επεσε)

Δημοσ.

Εμενα που ειχε πεσει το μπουκαλι της κολονιας χωρις να σπασει ακριβως πανω στο σημειο που ειναι ο σκληρος (το ειχα ανοιχτο αναποδα το netbook στο κρεβατι). Χτυπησε ο σκληρος και κολλαγε εκει που φορτωνε τα windows και δν εμπενε ουτε στο recovery! φαινοταν λιγο χτυπημενο στο σημειο αυτο. το πηγα στον τεχνικο και του ειπα οτι δν ανοιγη! και μου αλλαξαν τν σκληρο!

Netbook: Acer Aspire One D250 ενος μηνα.

πηγαινε το δν χανεις τπτ.

Δημοσ.

Θα το πάς σην αντιπροσωπεία και θα τους πείς

Κι εκείνοι έτσι θα αντιδράσουν όπως ο Λογοθετίδης στην ταινία! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

πήγα λοιπόν και περιμένω τηλέφωνο απο τον τεχνικό προφανώς για να τους το στείλω. Μέχρι να γίνει αυτό έχω άλλη απορία. Προσπαθώ να κάνω recovery σε εξωτερικό σκληρό και δεν το δέχεται μου λέει συνεχώς οτι δεν βρίσκει οπτικό δίσκο!! δεν μπορώ στον σκληρό να το κάνω? δηλαδή στα netbook μόνο σε τμήμα του ίδου του σκληρού γίνεται αυτό; λέω μήπως δεν έγινε σωστα το format και δεν περάστηκαν όλοι οι drivers (λέω τώρα!)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...