Προς το περιεχόμενο

Kaspersky 2011

Ghalepas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια εχω το Kaspersky το 2011 και εω μερικες ερωτησεις ...χθες εκανα μια σαρωση για ιους στις εντοπισμενες απειλες ...μου εχει βρει ενα μολυσμενο αρχειο και μου εχει και καμια 10αρια σε καραντινα ...αυτο ρι ακτριβως συμαινει; τα εχει διαγραψει απο τον δισκο η πρεπει να τα σβησω εγω παταω απολυμανση αλλα δεν γινεται τπτ? ...επισης κατα την γνωμη σας ειναι απαραιτητο το internet security η με ενα απλο αντιικο κανω την δουλεια μου; ..ευχαριστω

Δημοσ.

λοιπον αν καταλαβα καλα δεν καταλαβες τον ορο καραντινα.???αν ειναι αυτο τοτε σημαινει οτι τα μολυσμενα αρχεια που βρισκει δεν τα διαγραφει βεβαια αυτο ειναι συνηθως δικη σου επιλογη αλλα τα βαζει σε εναν περιορισμενο χωρο του υπολογιστη στον οποιοπ δεν μπορουν να μολυνουν τιποτα....σαν απομονωση ενα πραμα δηλαδη.....τωρα για το αμα χρειαζεσαι internet security η με ενα απλο αντιιικο κανεις την δουλεια σου νομιζω πως καλο ειναι και το ιντερνετ security εμενα με εχει γλυτωσει απο καποιους ιους...

Δημοσ.

λοιπον αν καταλαβα καλα δεν καταλαβες τον ορο καραντινα.???αν ειναι αυτο τοτε σημαινει οτι τα μολυσμενα αρχεια που βρισκει δεν τα διαγραφει βεβαια αυτο ειναι συνηθως δικη σου επιλογη αλλα τα βαζει σε εναν περιορισμενο χωρο του υπολογιστη στον οποιοπ δεν μπορουν να μολυνουν τιποτα....σαν απομονωση ενα πραμα δηλαδη.....τωρα για το αμα χρειαζεσαι internet security η με ενα απλο αντιιικο κανεις την δουλεια σου νομιζω πως καλο ειναι και το ιντερνετ security εμενα με εχει γλυτωσει απο καποιους ιους...

...ευχαριστω πολυ ..Αλεξη τα αρχεια που βρισκονται στην καραντινα υπαρχει τροπος να βαλω ρυθμιση να τα σβηνει; επισης στις αναφορες περα απο τα αρχεια σε καραντινα απο κατω που εχει ενα αρχειο το οποιο βρισκεται στην λιστα που λεγεται ''Μολυσμενο'' αλλα δεν μπορω να καταλαβω αν εχει σβηστει;

Δημοσ.

λοιπον επειδη δεν εχω Kaspersky δεν μπορω να σου πω ακριβως αλλα συνηθως οταν εντοπιζει τον ιο και τελειωνει το σκαν σου βγαζει επιλογη τι να κανεις να το βαλεις σε καραντινα να το σβησεις...λοιπον εσυ σβηστο στην επιλογη η αν δεν σε βγαζει με το που τελειωνει το σκνα σιγουρα ρυθμιζεται μεσα απο τις ρυθμισεις...λογικα αμα σου το βγαζει σε καθε σκαν δεν εχει σβηστει και ειναι μολυσμενο η μπορει απλως να αναγραφει τους παλιουσ ιουσ εκτος σκαν...αμα θες περιμενε να σου απαντησει και καποιος αλλος συγκεκριμενα για το Kaspersky...

Δημοσ.

Συνηθως σε καραντινα μπαινουν τα υποπτα,δεν σημαινει οτι ειναι απειλη.

Εμενα το panda μου ειχε βαλει σε καραντινα ξαφνικα τα προγραμματα της hp.

Μετα απο λιγο καιρο τα επανεφερα κ δεν τα βρηκε ως υποπτα.Μαλλον εφταιγε καποια λαθος ενημερωση που διορθωθηκε.

Μην τα σβησεις χωρις να ξερεις τι ειναι.

Aπο καραντινα δεν μπορει να σου κανουν ζημια.Το μολυσμενο σβηστο(αν το εσβησε,σε νεο σκαναρισμα δεν πρεπει να το εντοπισει ξανα.

Δημοσ.

Κατι ακομα .....εχω google chrome και μου σερνετε ..τι ρυθμισεις να κανω για να μου κατεβαζει γρηγοροτερα ολες τις σελιδες;

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Την απορία με τα "Μολυσμένα" στο Kaspersky 2011 την έχω κι' γώ. Αν τα διαγράψουμε, απλά σβήνονται από τη λίστα με τα "Μολυσμένα" ή διαγράφονται σαν αρχεία από τo pc μας? Αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι, είναι επικίνδυνα?

Κάποιος που έχει το Kaspersky 2011 και γνωρίζει ας μας δώσει τα φώτα του..

Thanks!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...