stergios1055 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και επειδη εχω μαθη οτι συμετεχετε και γενικα βοηθατε ειπα να μπω και εγω στην κοινότητα.Θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω ενα scooterακι καινουργια φαση και δεν ξερω τη να αποφασησω το μονο που θελω ειναι να εχι λιγο γκαζακι και να ειναι ασφαλες και ανετο ειδικοτερα δεν ξερω πολλα πραγματα απο μηχανακια οποτε,,,επισης απο τιμη να μην ξεπερναει τα 3000ευρω *εμενα μου ηρ8ε στο μυαλο το καινουργιο της honda το PCX 125 ,,,περιμένω της γνομες σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Το θες και για μικρα ταξιδια μηπως?Ενα 125 πιανει τα 100-110 αλλα ζοριζεται και δεν ειναι καλο για μεγαλες αποστασεις. Αμα θες κατι για ταξιδι τοτε καλυτερα ενα 250 και επανω. Ενα 125 παντως ειναι ιδανικο για μεσα στην πολη, και το PCX ισως ειναι απο τα καλυτερα και οικονομικοτερα! Εγω θα το προτεινα με τα 1000! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Άν ψάχνει αποκλειστικά 125 εννοείται πως πάει σε pcx.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios1055 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 νταξι οχι και για πολυ μακρινα ταξιδια αλλα να μας παει και σε ενα προορισμο αποστασεως 50χλμ ασ πουμε,τα θεορις πολλα;βσκ δν γνωριζω και πολλα απο μηχανακια αλλα οταν λες θα ζοριτε τη εννοιεις πως θα ζοριζετε αφου ειναι υδροψυκτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εννοεί πως θα είναι όλη την ώρα στο όριο. Θα καίει τα κέρατά του (στο πάνω άκρο της ισχύος ενός κινητήρα η αποδοτικότητα πάει βόλτα), δεν θα έχεις καθόλου δύναμη εάν χρειαστεί να πας λίγο πιο γρήγορα, θα κάνει και σαματά του σκοτωμού. Και φυσικά θα έχεις και φθορές, διότι όταν ξεσκίζεις το μοτέρ συνεχώς έχεις και τριβές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios1055 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καταλαβα τι λες γιατι ενα κινεζικο που εχο τωρα εχι το ιδιο προβλιμα δηλαδη εσεις πως τις ενοητε τις μεγαλες αποστασης γιατι εγω ειμαι και απο επαρχεια,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αμα εισαι απο βεροια και εχεις γκομενα στην Θεσσαλονικη και θες να πεταγεσαι καθε ΣΚ, καλυτερα ενα 250ρι. Αν παλι εισαι απο Βεροια και θα πας σαλονικη μια φορα το χρονο με το μηχανακι τοτε 125 ειναι μια χαρα. Δηλαδη αμα το 90% των χλμ που θα κανεις ειναι μεσα σε πολη και δεν σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες πανω απο 90-100 με το 125 θα εισαι καλυμενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stergios1055 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 καταλαβα,,,,,δηλαδη το pcx εχει τοσο περαση ε πρεπει να ειναι καλο για το λετε ολοι 8α παω για test ride Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Έχουν γεμήσει οι δρόμοι στην Αθήνα! :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εδώ είσαι φίλε http://www.gorgolis.gr/HD2.htm . Και εγώ για pcx πήγαινα αλλά κατέληξα στο sym hd2 200, έχει πολλά + σε σχέση με το pcx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.