Προς το περιεχόμενο

Αγορά scooter

stergios1055

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο forum και επειδη εχω μαθη οτι συμετεχετε και γενικα βοηθατε ειπα να μπω και εγω στην κοινότητα.Θα ηθελα την βοηθεια σας θελω να αγορασω ενα scooterακι καινουργια φαση και δεν ξερω τη να αποφασησω το μονο που θελω ειναι να εχι λιγο γκαζακι και να ειναι ασφαλες και ανετο ειδικοτερα δεν ξερω πολλα πραγματα απο μηχανακια οποτε,,,επισης απο τιμη να μην ξεπερναει τα 3000ευρω

*εμενα μου ηρ8ε στο μυαλο το καινουργιο της honda το PCX 125 ,,,περιμένω της γνομες σας ευχαριστω :rolleyes:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το θες και για μικρα ταξιδια μηπως?Ενα 125 πιανει τα 100-110 αλλα ζοριζεται και δεν ειναι καλο για μεγαλες αποστασεις. Αμα θες κατι για ταξιδι τοτε καλυτερα ενα 250 και επανω.

Ενα 125 παντως ειναι ιδανικο για μεσα στην πολη, και το PCX ισως ειναι απο τα καλυτερα και οικονομικοτερα! Εγω θα το προτεινα με τα 1000!

νταξι οχι και για πολυ μακρινα ταξιδια αλλα να μας παει και σε ενα προορισμο αποστασεως 50χλμ ασ πουμε,τα θεορις πολλα;βσκ δν γνωριζω και πολλα απο μηχανακια αλλα οταν λες θα ζοριτε τη εννοιεις πως θα ζοριζετε αφου ειναι υδροψυκτο?

Εννοεί πως θα είναι όλη την ώρα στο όριο.

Θα καίει τα κέρατά του (στο πάνω άκρο της ισχύος ενός κινητήρα η αποδοτικότητα πάει βόλτα), δεν θα έχεις καθόλου δύναμη εάν χρειαστεί να πας λίγο πιο γρήγορα, θα κάνει και σαματά του σκοτωμού. Και φυσικά θα έχεις και φθορές, διότι όταν ξεσκίζεις το μοτέρ συνεχώς έχεις και τριβές.

Καταλαβα τι λες γιατι ενα κινεζικο που εχο τωρα εχι το ιδιο προβλιμα :P δηλαδη εσεις πως τις ενοητε τις μεγαλες αποστασης γιατι εγω ειμαι και απο επαρχεια,,,

Αμα εισαι απο βεροια και εχεις γκομενα στην Θεσσαλονικη και θες να πεταγεσαι καθε ΣΚ, καλυτερα ενα 250ρι.

Αν παλι εισαι απο Βεροια και θα πας σαλονικη μια φορα το χρονο με το μηχανακι τοτε 125 ειναι μια χαρα.

Δηλαδη αμα το 90% των χλμ που θα κανεις ειναι μεσα σε πολη και δεν σε ενδιαφερουν οι ταχυτητες πανω απο 90-100 με το 125 θα εισαι καλυμενος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...