Προς το περιεχόμενο

nero 9 αδυναμία απεγκατάστασης

gkwa1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

¨οταν ήρθε το νέο μου pc είχε εγκατεστημένο το nero 9 trial, επειδή δεν μου αρέσει καθόλου το νέρο προσπάθησα να το απεγκαταστήσω αλλά τίποτα εβώ η διαδικασία προσωράει σωστά και μου βγάζει μήνυμα ότι απεγκαταστάθηκε όλο εκεί είαι το άτιμο...

Τι μπορεί να φταίει...

Δημοσ.

Πως προσπάθησες να κάνεις απεγκατάσταση;

Από πίνακα ελέγχου-> προσθαφαίρεση;

Δημοσ.

Το βλεπεις μεσα στην προσθαφαιρεση προγραμματων. ? Αν ναι, δοκιμασε και απο εκει προσθαφαιρεση, δοκιμαζοντας πρωτα να κλεισεις απο το system tray αν κατι ειναι ανοιχτο απο το nero.

Αν δεν υπαρχει στην προσθαφαιρεση προγραμματων, εισαι σιγουρος οτι ειναι εγκατεστημενο. ? υπαρχει περιπτωση να βλεπεις καποιο setup εικονιδιο οπου σε μπερδευει. Αν ειναι εγκατεστημενο κανονικα και δεν υπαρχει στην προσθαφαιρεση, τοτε δεν ξερω τι να σκεφτω. (επανεκκινηση εκανες. ?)

παλαιοτερα με ιδιο προβλημα απεγκαταστασης προγραμματων, δοκιμαζα να τα ξανα εγκαταστησω (ενω εδειχνε οτι ηταν ηδη εγκατεστημενα) και να τα απεγκαταστησω παλι.

Μια αλλη λυση ειναι καποιο προγραμμα unistaller που ισως βοηθησει.

Περιμενε γνωμες και απο αλλους. Κατι θα σκεφτουν παραπανω απο εμενα. :mellow:

Δημοσ.

όχι δεν τρέχει πουθενά αλλά και να έτρεχε πάλι θα έπρεπε να απεγκατασταθεί...

Δημοσ.

όχι δεν τρέχει πουθενά αλλά και να έτρεχε πάλι θα έπρεπε να απεγκατασταθεί...

Απάντησε στα παραπάνω να δούμε τι παίζει

Δημοσ.

λοιπόν το ιδιο προβλημα ειχαμε με ενα λαπτο φιλου μου. απο καταστημα που το αγορασε του ειχαn βαλε μια TRIAL εγκατασταση του ΝΕΡΟ η οποια απλα δεν έβγαινε. οτι και αν καναμε. εγκατασταση ξανα απο πανω ξανα απεγκατασταση...τιποτα. κανενα καινουργιο NERO δεν μπορούσε να μπει γιατι εβλεπε το παλιο.

στην αρχη το πηγε σε τοπικο καταστημα που του ειχαν κανει την εγκατασταση και τον πηραν τηλεφωνο οτι δεν μπορουν να το βγαλουν μαλλον εχει καποιο bug και να περνουσε απο το μαγαζι να κανουν backup και φορματ.

ΤΕλικα το πηρα εγω στα χέρια μου και το εβγαλα σε 5 λεπτα με το REVO UNISTALLER.

μετα τους πηραμε τηλεφωνο στο μαγαζι και ειπαμε του τεχνικου οτι χαχα χαχα το βγαλαμε. μας ρωτησε πως και του παμε με το REVO και μας απαντησε...καλα ετσι ηξερα και εγω..... :devil: :devil: :devil: :devil:

edit: αν χρησιμοποιησεις REVO ή αλλο unistaller προσεξε καθε κλειδι στο registy που θα διαγραψει. ειναι χρησιμο εργαλειο/φαρμακο αλλα αν δε προσεξεις μπορει να γινει φαρμάκι...

Δημοσ.

κατευαζεις το CCleaner, το ανοιγεις, πας εκει που λεει εργαλεια, κανεις μονο κλικ πανω στο νερο (να το επιλεξεις) και μετα πανω δεξια πατας εναρξη απεγκαταστασης.

Δημοσ.

Λοιπόν όχι μόνο φαίνετε κανονικά αλλά τρέχει και κανονικά πρόσπάθησε μέσω πίνακας ελέγχου κτλ, αλλά και μέσω του cc cleaner το αποτέλεσμα το ίδιο, έχω την έκδοση 9 trial...

Δημοσ.

nero clean tool τελικά έκανε δουλεία και ξεφορτώθηκα αυτό το ηλίθιο πρόγραμμα που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει ακόμα... thanks guys...

Δημοσ.

Κατα τη γνωμη μου, το nero general cleantool ειναι το 3ο καλυτερο επισημο (= απο την ιδια εταιρια που βγαζει την εφαρμογη) εργαλειο για την αφαιρεση της επιμονης εφαρμογης.

Το 1ο ειναι βεβαιως το norton removal tool και το 2ο το .net framework cleanup tool. :D

Δημοσ.

Ενώ το πρόγραμμα το έχω βγάλει παραμένουν κάποια πραγματάκια... για παράδειγμα όταν βάζω ένα καινούργιο φλασάκι στην αυτόματη εκτέλεση μου βγάζει κάποιες επιλογές του nero οι οποίες δεν δύναται να εκτελεστούν διότι είναι απεγκατεστημένες γίνετε να εξαφανιστεί οποιαδήποτε πτυχή του προγράμματος από το pc?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...