Προς το περιεχόμενο

tablet windows

vtiiii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα tablet pc 7” με λειτουργικό windows7, xp , 2000 ..

Αλλά επειδή είναι πολύ ακριβά ακόμα υπάρχει δυνατότητα να Πάρο ένα tablet pc me android και να το κανο πχ windows xp.. το έχει δοκιμάσει κανείς ..

Δημοσ.

κάτι έχω ακούσει ότι το τάμπλετ του πλαίσιο που έχει 7αρια κολλάει

Δεν ξέρω αν είναι όντως αλήθεια, αλλα πιστεύω πως δεν είναι λόγω κατασκευής αλλά λόγω χρήσης του ατόμου που μου το είπε.

Γενικα καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον τεχνικό

ίσως η προεγκατεστημένη έκδοση είναι special επειδή το tablet είναι άλλου είδους υπολογιστής, και είναι και οθόνη αφής (τα XP δεν ξέρω αν υποστηρίζουν αφή) κλπ

Δημοσ.

κάτι έχω ακούσει ότι το τάμπλετ του πλαίσιο που έχει 7αρια κολλάει

Δεν ξέρω αν είναι όντως αλήθεια, αλλα πιστεύω πως δεν είναι λόγω κατασκευής αλλά λόγω χρήσης του ατόμου που μου το είπε.

Γενικα καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον τεχνικό

ίσως η προεγκατεστημένη έκδοση είναι special επειδή το tablet είναι άλλου είδους υπολογιστής, και είναι και οθόνη αφής (τα XP δεν ξέρω αν υποστηρίζουν αφή) κλπ

τα εξη δεν υποστηριζουν απο μονος τους αφης οθονες δηλαδη αν βαλεις τα xp πανω σε εναν υπολογιστη με αφη οθονη δεν θα κανει τιποτα πρεπει να βαλει του drivers τους καταληλους για να παιξει αλλιως τιποτα--------

το να αλλαξεις ενα table απο android σε windows δεν νομιζω πως γινεται αλλα απο windows σε android γινετια πολυ ευκολα με virtual pc .

το tables του πλαισιου δεν συνιστω να παρεις γιατι μονο και μονο με ταχακτηριστικα που εχει και του εχουν 7 παει μπιππππππππππππ καεικε αν ειχε xp θα ητνα καλυτερο .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...