frieck Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Με λίγα λόγια. Δεν εχω δικο μου ιντερνετ. Παιρνω απο τον γειτονα που το εχει ανοιχτο. Ποτε δεν κανω καταχρηση τις ωρες της ημερας. Απλα σερφαρω. Καθοτι βρυκολακας, μετα τα μεσανυχτα και συνήθως 2 με 6 τη νυχτα κατεβαζω ταινιες και mp3 (οχι σε καθημερινη φαση αλλα αρκετα συχνα (μερα παρα μερα ή μια μερα παρα δυο κλπ). Εκεινες τις ωρες κοιμαται ο γειτονας (διαπιστωμενο). Πρατηρω ομως το εξης τις τελευταιες μερες: Οταν κατεβαζω με torrent ή με rapidshare, απο ενα σημειο και υστερα η ταχυτητα μειωνεται δραστικα σε απελπιστικο σημειο. Τι μπορει να φταιει γι'αυτο?
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Πρώτον γνωρίζεις οτι αυτο που κάνεις ειναι παράνομο οσο για την δεύτερη ερώτηση σου προφανώς κατεβάζουν και αλλοι εκείνη την ώρα οπότε σέρνεται η σύνδεση η σε κόβει το router για κάποιο λόγο.
frieck Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Υπαρχει περιπτωση να με κοβει το ρουτερ? Γιατί αυτο δεν συμβαινει εξαρχης? Κατεβαζω μια ταινια και οταν φτανω στο 80% παρουσιαζεται το προβλημα. Εκεινη την ωρα παντως, μου φαινεται καπως απιθανο να μπαινουν κι αλλοι καθοτι 2 με 6 κοιμαται ο κοσμος.
frieck Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 4 στα 5. Καμια φορα 3 στα 5 αλλα συνηθως 4 στα 5.
tarantules Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κλασική περίπτωση επικίνδυνου και ύπουλου worm που χρησιμοποιεί τη μέθοδο disorientation.Σου δίνει την εντύπωση οτι κατεβάζεις και στην ουσία εισάγει κώδικα σε κάθε κομμάτι του αρχείου που κατεβάζεις που θα εκτελεστεί σε προκαθορισμένη από το χρήστη χρονική στιγμή. Μάλιστα , για να μην υποψιαστείς οτι κάτι περίεργο συμβαίνει, αφήνει αρχικά την ταχύτητα download στο μέγιστο δυνατό και σταδιακά μειώνει το download ενώ ταυτόχρονα κάνει upload στον ιδιοκτήτη του worm όλα τα αποθηκευμένα passwords από τη βάση δεδομένων του browser που χρησιμοποιεί το θύμα, παρακολουθεί όλη τη διακίνηση email καθώς και τα keystrokes και τα στέλνει και αυτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα πίσω στον εντολέα. Εαν υπάρχει κάμερα τραβάει captures όποτε ανιχνεύει κίνηση και απενεργοποιεί το led της κάμερας για να μην γίνει αντιληπτό οτι κάτι τρέχει. Ένας κολητός μου είχε τέτοιο worm και έτρεχε να ακυρώσει πιστωτικές κάρτες και να αλλάζει password σε διάφορα account που είχε δημιουργήσει. Μάλιστα του είχαν χρεώσει και τον paypal λογαριασμό του περίπου 1400 ευρώ σε διάστημα 4 ημερών...
frieck Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σοβαρα? Η μοναδικη συναλλαγη που εχω κανει μεσω πιστωτικης ηταν τα 5 ευρω του skype και την εκανα αρκετο καιρο πριν μετακομισω εδω που βρισκομαι. Υπαρχει περιπτωση να κινδυνευω? Δε νομιζω. Οσο για το worm αυτο, υπαρχει τροπος να το "διωξω"?
tarantules Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Χέστηκες πάνω σου ε; :lol: Πλάκα κάνω Τα χρειάστηκε ο κωλ@ρακος σου όμως :lol:
bele Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γενικα, η μειωση της ταχυτητας σου συμβαινει καθε φορα που πας να κατεβασεις κατι τo βραδυ? Πολλες φορες, απλως το ρουτερ χρειαζεται reset για να παρει IP καινουργια.Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο...μοιαζει σαν να "μπουκωνει" το δικτυο και ετσι εχεις ταχυτητες απο 600 και 700 kbps σε 10-40κbps.Toυλαχιστον αυτο παθαινω εγω και με κανα-δυο restart στρωνει.
king2009 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κλασική περίπτωση επικίνδυνου και ύπουλου worm που χρησιμοποιεί τη μέθοδο disorientation.Σου δίνει την εντύπωση οτι κατεβάζεις και στην ουσία εισάγει κώδικα σε κάθε κομμάτι του αρχείου που κατεβάζεις που θα εκτελεστεί σε προκαθορισμένη από το χρήστη χρονική στιγμή. Μάλιστα , για να μην υποψιαστείς οτι κάτι περίεργο συμβαίνει, αφήνει αρχικά την ταχύτητα download στο μέγιστο δυνατό και σταδιακά μειώνει το download ενώ ταυτόχρονα κάνει upload στον ιδιοκτήτη του worm όλα τα αποθηκευμένα passwords από τη βάση δεδομένων του browser που χρησιμοποιεί το θύμα, παρακολουθεί όλη τη διακίνηση email καθώς και τα keystrokes και τα στέλνει και αυτά ανά τακτά χρονικά διαστήματα πίσω στον εντολέα. Εαν υπάρχει κάμερα τραβάει captures όποτε ανιχνεύει κίνηση και απενεργοποιεί το led της κάμερας για να μην γίνει αντιληπτό οτι κάτι τρέχει. Ένας κολητός μου είχε τέτοιο worm και έτρεχε να ακυρώσει πιστωτικές κάρτες και να αλλάζει password σε διάφορα account που είχε δημιουργήσει. Μάλιστα του είχαν χρεώσει και τον paypal λογαριασμό του περίπου 1400 ευρώ σε διάστημα 4 ημερών... Post of the month άνετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.