zHsHs_87 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλησπερα παιδια σημερα εχω μιλουσα στο σκυπε ξαφνικα παγωσε η οθονη εγινε γκρι δεν μπορουσα να κανω τπτ και εβγαλε ενα μνμ σε γκρι πλεσειο το οποιο ελεγε σε διαφορεσ γλωσσες οτι πρεπει να κανω επανεκινιση αφοτου ανοιξε δουλευει αψογα!!!!! απλα συνεβι πρωτη φορα και δεν ξερω γτ μπορει να το εκανε!!!! (μακ μπουκ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papaniki Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Νομίζω οτι αυτό που συνέβη ονομάζεται kernel panic και είναι ένα σφάλμα στον πυρήνα του λειτουργικού(macos=unix-like) και προκάλεσε κατάρρευση και στο επίπεδο του χρήστη.. Είναι σπάνιο σε apple μηχανήματα και πιό σύνηθες σε hackintosh μηχανήματα. Εσύ δε χρειάζεται να ανησυχείς..Δεν είναι κάποιο πρόβλημα σε επίπεδο hardware. Δώσε μας και τα στοιχεία του hardware σου.Ποιό macbook έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lagoudakis Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ακριβως,σπανιο αλλα μπορει να συμβει,κανενας λογος ανησυχιας... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zHsHs_87 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 μαλιστα καταλαβα τι εννοειτε ευχαριστω πολυ παιδια ειναι μακμπουκ 13.3" 2 ή 2.4 γιγα επεργαστεις 2 γκγκαμπαιτ ραμ αγορασμενο το 2009 περιπου παντος μετα την επανεκινηση λειτουργουσε μια χαρα!!!! πιστευω να μη βγαλει καποιο προβλημα!!!! μεχρι τωρα δεν μου εβγαλε τπτ απολυτος!!!και ειμαι ευχαριτσιμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.