Προς το περιεχόμενο

Ψύξη CPU

Zeron2862

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάω για default ρυθμισεις στο unigene οχι σε gpu και cpu!!

Οσο για τα ρολόγια εξαρτάται από το bios της κάθε κάρτας!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απλά ξεκινόντας το πρόγραμμα δεν αλλάζεις τπτ από τις ρυθμίσεις!!

Δημοσ.

Για 5770 μια χαρά είναι!! ^_^ Αμα το τρέξεις και δεύτερη απανωτή φορά θα βγάλεις λίγο παραπάνω σκορ!

Δημοσ.

Ποιο καλα δεν θα ηταν να το τρεχω σε λιγο πιο χαμηλες ρυθμισεις για να βλεπω καλυτερα το αποτελεσμα? ή φαινεται οπως και να ειναι?

Α και κατι ακομα. Πως φαινεται οτι δεν ειναι stable απο το stability test του furmark? μονο απο τα artifacts?

Επισης πια θερμοκρασια να εμπιστευτω το furmark που μενει σταθερα στους 70 ή τους 80 που λεει το ΑΒ? το ανεμιστηρακι ειναι στο ayto και ανεβαινει στο 60-65%.

Δημοσ.

Αρα εμπιστευομαι το FURMARK γτ παιρνει τις τιμες απο το gpu-z.

Ανεβασα λιγακι τον επεξεργαστη (2,742) αλλα στο unigine εβγαλε το ιδιο σκορ, ουτε ενα παραπανω.

Ανεβασα τα ρολογια της καρτας λιγο ακομα και εβγαλα αυτο

Αλλη μια ερωτιση.. Το fsb της ram απο 1333 πηγε 1371 επειδη ανεβασα τον cpu. Πρεπει να το βαλω σταθερο απο το bios?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπον πηρα την Xigmatek Gaia. Την εγκατεστησα και οι idle θερμοκρασιες ειναι ιδιες :-( . ΣΗμερα το απογευμα θα κανω ενα στρες τεστ να δουμε τι γινετε.

Λοιπον. Μετα απο μια ωρα στρεσ οι μεγιστες θερμοκρασιες ηταν 58-53-53-54. Κοντα 20 βαθμους διαφορα απο την στοκ.

THE END

Δημοσ.

Μια χαρά είσαι και ακόμα δεν έχει κάτσει και καλά η πάστα :)

Δηλαδη?

Η παστα δεν υπαρχει περιπτωση να τρεξει η να σταξει ε?

Δημοσ.

Οχι οχι απλά εννοεί ότι σε λίγες μέρες θα πέσει λίγο ακόμα η θερμοκρασία...

Δηλαδή είναι φρέσκια ακόμα και δέν αποδίδει τα μέγιστα!!

Δημοσ.

Φιλε απο θορυβο πως ειναι η καινουργια ψυχτρα σε σχεση με το stock cooler γιατι λεω να την παρω και εγω;

Δημοσ.

Φιλε απο θορυβο πως ειναι η καινουργια ψυχτρα σε σχεση με το stock cooler γιατι λεω να την παρω και εγω;

Επειδη δεν το εχω κοιταξει και αυτη την στιγμη ειμαι σε αλλη πολη δε ξερω..Τριτη θα ξερω. Αν και πιστευω πως ειναι λιγο πιο αθορυβη γιατι δε ζεσταινετε τοσο ωστε να ανεβασει στροφες το ανεμιστηρακι. Κανε υπομονη μεχρι την τριτη :).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...