Προς το περιεχόμενο

Ακριβό μου mobile Internet απο την Τρόικα των εταριεών κινητής τηλεφωνίας

21century

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω! θελω τοσο πολυ να αλλαξω εταιρια κινητης αλλα δεν βρισκω καμια καλυτερη...

μια μα μια αλλη - νεα - δεν μπορει να γινει ; ανταγωνισμος σου λεει μετα...

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

και να γίνει, θα την προτιμήσεις; έτσι έγινε και με τις ιδιωτικές σταθερής τηλεφωνίας και παλεύουν ακόμη. Άσε που το κεφάλαιο για να στήσεις κάτι τέτοιο είναι απαγορευτικό.

Δημοσ.

εγω ενα δεν μπορω να καταλαβω! θελω τοσο πολυ να αλλαξω εταιρια κινητης αλλα δεν βρισκω καμια καλυτερη...

μια μα μια αλλη - νεα - δεν μπορει να γινει ; ανταγωνισμος σου λεει μετα...

Είναι τα καρτέλ φίλε μου...

Δημοσ.

Wind F2G είμαι και γω .. ¨εχω περάσει απ΄'ολα τα στάδια..Είχα το 1.5 GB όταν πρωτοΒγήκε και έπειτα έως και τώρα τα 500mb με 5e.

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντυπωση είναι το πόσο φτηνό είναι το Mobile ' internet για όλες τις άλλες χώρες της ευρώπης αλλά και της Λατινικής Αμερικής (εκεί ζούσα 5 χρόνια,γύρισα μόνιμα Ελλαδίτσα φετος) σε σχέση με εδώ!! Για παράδειγμα στην Πολωνία που ήμουν πριν ενα μήνα,οι φίλες μου εκεί σέρφαραν με αστείες χρεώσεις.. Τεσπά,τα ξέρετε μην επαναλαμβάνομαι !

Θα ήθελα όμως να μοιραστώ κάτι μαζί σας ! Τραγελαφικό..

Μια μέρα παίρνω το τρένο από βόρεια Πολωνία να πάω Βερολίνο.. 3-4 ώρες ταξείδι.Κάπου στα μέσα της διαδρομής , μου την βάρεσε να τραβήξω τα mails μου. Έχω το iphone4 και πριν φύγω απο ελλάδα το είχα φορτώσει με μονάδες. Πρίν τραβήξω τα mails μου με data roaming απο wind , τσέκαρα να δώ πόσες μονάδες ακριβώς έχω για να δω μετά πόσο θα με είχε χρεώσει. Είχα 32e ακριβώς.

Τραβάω λοιπόν τα 3 mails όλα κι όλα (δευτερόλεπτα έκανε και δεν είχαν συνημμένα τα mails..πολύ λίγα bytes) ..μπαίνω και μία στα μπαμ fb χωρις να πλοηγηθώ κλπ και στο τέλος τσεκάρω να δω τι με είχε χρεώσει.. -Υπόλοιπο: 4,6e !!!

Κοντά στα 30 ευρώ μου ρούφηξαν τα κλεφτρόνια ! χαχαχαχα ! Εμείς φταίμε που τα πλερώνουμε όμως .. Κολομβία - Μπογκοτά που έμενα, με 30 ευρώ - ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ - την έβγαζα μία εβδομάδα! Εννοώ με αυτά τα λέφτά έπαιρνα τα τσιγάρα μιας εβδομάδας,έπινα καφέ κάθε μέρα και έτρωγα έξω μια φορά και θα πηγαινα και μια φορά σινεμά ! Αυτο που σας γράφω είναι ακριβές και αληθινο! Καλημέρα .

Δημοσ.

Wind F2G είμαι και γω .. ¨εχω περάσει απ΄'ολα τα στάδια..Είχα το 1.5 GB όταν πρωτοΒγήκε και έπειτα έως και τώρα τα 500mb με 5e.

Αυτό που μου κάνει μεγάλη εντυπωση είναι το πόσο φτηνό είναι το Mobile ' internet για όλες τις άλλες χώρες της ευρώπης αλλά και της Λατινικής Αμερικής (εκεί ζούσα 5 χρόνια,γύρισα μόνιμα Ελλαδίτσα φετος) σε σχέση με εδώ!! Για παράδειγμα στην Πολωνία που ήμουν πριν ενα μήνα,οι φίλες μου εκεί σέρφαραν με αστείες χρεώσεις.. Τεσπά,τα ξέρετε μην επαναλαμβάνομαι !

Θα ήθελα όμως να μοιραστώ κάτι μαζί σας ! Τραγελαφικό..

Μια μέρα παίρνω το τρένο από βόρεια Πολωνία να πάω Βερολίνο.. 3-4 ώρες ταξείδι.Κάπου στα μέσα της διαδρομής , μου την βάρεσε να τραβήξω τα mails μου. Έχω το iphone4 και πριν φύγω απο ελλάδα το είχα φορτώσει με μονάδες. Πρίν τραβήξω τα mails μου με data roaming απο wind , τσέκαρα να δώ πόσες μονάδες ακριβώς έχω για να δω μετά πόσο θα με είχε χρεώσει. Είχα 32e ακριβώς.

Τραβάω λοιπόν τα 3 mails όλα κι όλα (δευτερόλεπτα έκανε και δεν είχαν συνημμένα τα mails..πολύ λίγα bytes) ..μπαίνω και μία στα μπαμ fb χωρις να πλοηγηθώ κλπ και στο τέλος τσεκάρω να δω τι με είχε χρεώσει.. -Υπόλοιπο: 4,6e !!!

Κοντά στα 30 ευρώ μου ρούφηξαν τα κλεφτρόνια ! χαχαχαχα ! Εμείς φταίμε που τα πλερώνουμε όμως .. Κολομβία - Μπογκοτά που έμενα, με 30 ευρώ - ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ - την έβγαζα μία εβδομάδα! Εννοώ με αυτά τα λέφτά έπαιρνα τα τσιγάρα μιας εβδομάδας,έπινα καφέ κάθε μέρα και έτρωγα έξω μια φορά και θα πηγαινα και μια φορά σινεμά ! Αυτο που σας γράφω είναι ακριβές και αληθινο! Καλημέρα .

1ον Τι φίλες είναι αυτές που έχεις στην Πολωνία?

2ον Αφού έχεις μιλήσει για Πολωνέζες φίλες μας λες ότι έμενες μόνιμα Κολομβία..

Τι συμβαίνει με σένα?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν νομίζω να σε βάζουν στο internet από το κινητό σου με το ζόρι.

To Internet όλη μέρα της Voda και τα περεμφερή των άλλων 2 είναι pay as you go που λεν και στο Αμέρικα.

Αν κάνεις χρήση, χρεώνεσαι. Αν δεν κάνεις, δεν χρεώνεσαι. Δεν τίθεται θέμα επιβεβλημένου...

Όλα τα καινούργια,με πρόσβαση στο internet,κινητά,είτε smartphone είτε όχι, κάνουν αυτόματα updates και δεν μπορείς να το αλλάξεις.Μπαίνεις ή δεν μπαίνεις στο internet άθελα σου.Για 1 KB σε χρεώνουν 1 ευρώ;Άρα το θέμα επιβεβλημένου ή όχι είναι άκρως υποκειμενικό.

Εάν όμως δεν ενδιαφέρεται κάποιος για internet από τον πάροχο κινητής τηλεφωνίας,κόβει την πρόσβαση στο internet με αίτηση του.

Αυτό είναι θέμα επιβεβλημένου ή μη.

Δημοσ.

τωρα που θα ακριβυνουν και τα προγραμματα ομιλιας,προβλεπω να μιλαμε μεσω skype. εγω προσωπικα θα εχω το κινητακι μου με το skype μεσα και ειτε μεσω wifi απο το σπιτι ειτε με 3g για εκτος σπιτιου, το πολυ να πληρωνω 10 (?) ευρω για το 3g και τα skype credits.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είχα αγοράσει δύο κάρτες γύρω στα 40 ευρώ (και οι δύο) από Safaricom στην Κένυα. Το roaming ήταν free σε όλες τις γειτονικές χώρες. Τηλέφωνα τοπικά, 7-8 τηλεφωνήματα του λεπτού στην Ελλάδα, ίντερνετ γύρω στα 10 λεπτά κάθε μέρα για δυο βδομάδες και στο τέλος η μία κάρτα έμεινε αχρησιμοποίητη.

Τί να λέμε τώρα, φοβεροί κλεφταράδες οι δικοί μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...