orlox Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 ΛΟΓΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ!? Θα μας τρελανει τελειος αυτος. Στη υπολοιπη ευρωπη χρεωνουν το 1/10. Σου αρεσει να σε εκμεταλευονται φιλε μου? Εχεις μετοχες στις εταιριες αυτες? Αλλο κερδος αλλο αισχροκερδια. Απο εμενα προσωπικα χασανε το 10ευρο καθε μηνα. Οπως ενώθηκαν αυτοι πρεπει να ενωθουμε και εμεις. Να μην αγοραζουμε και να ερθουμε σε συμφωνια μαζι τους για δίκαιες τιμες ωστε ολοι να ειμαστε ευχαριστιμενοι. Ξυπνηστε προβατα.
Greek_Tornado Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Σπρώχνουν περισσότερους στα συμβόλαια προφανώς και κόβουν το internet στα καρτοκινητά... Πάντως το καρτέλ ξαναχτυπά Αντί να επενδύσουν σε αναβαθμίσεις στα δίκτυά τους για να σηκώσουν το φόρτο του internet traffic που αυξάνεται εκθετικά μαζί με τα smartphones μας χρεώνουν για να μην το χρησιμοποιούμε! Από τη μία μας τα προωθούν από την άλλη μας τα παίρνουν... Πήραν καλό παράδειγμα φαίνεται από τους αμερικάνικους παρόχους που όταν κλάταραν τα δίκτυά τους από τα Iphone που προωθούσαν οι ίδιοι μανιωδώς αρχίσαν να κόβουν τα απεριόριστα και να χρεώνουν υπέρογκα αντί να επενδύσουν στην ανάπτυξη και να προσελκύσουν περισσόερους πελάτες μακροπρόθεσμα...
Panahs Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Φαίνεται ότι προσπαθούν να εκμεταλλευθούν και τους καλοκαιρινούς μήνες που λογικά θα έχουν και αυξημένη ζήτηση σε data λόγω διακοπών κλπ. Αλητεία...
Antonis3d Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Αν είσαι μέσα στο αμάξι σε κίνηση θα θέλεις να μπεις στο internet; Δεν εννοώ κίνηση όπως, traffic, αλλά σε κίνηση, movement, την ώρα που κινήσε
nikoskon Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Το €/Mbyte έχει γινει φθηνότερο. Ανατρέξτε στο παρελθόν, όχι πολύ μακρυά(2007 ας πούμε) να δείτε πόσο χρεώναν οι εταιρείες το Mbyte ή το λεπτό πλοήγησης). Για data roaming δεν το συζητώ καν. Τώρα πχ στην Vodafone που είμαι συνδρομητής, με 5€ χρησιμοποιώ όσα MB έχω στο συμβόλαιό μου και στο εξωτερικό. Απλά γίνεται κάτι σαν ενοποίηση πακέτων και η μία εταιρεία ακολουθεί την άλλη. Βασικά οι άλλες 2 ακολουθούν την Vodafone.
Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Με Orange Αγγλίας πληρώνω 5 λίρες το μήνα - 6 ευρώ - για απεριόριστο ίντερνετ, 20 λίρες συνολικά για το πακέτο συμβολαίου με κλήσεις και SMS. Είχα μείνει πρόσφατα χωρίς κλασική σύνδεση ιντερνετ για ένα δίμηνο οπότε χρησιμοποιούσα αυτή του κινητού με το γνωστό tethering του android. Πλοήγηση, κατέβασμα αβέρτα βίντεο και ταινίες,email και YouTube με ταχύτητες μέχρι τα 250 kbs. Συνολικά η κίνηση ανήλθε κοντά στα 60-70 Gb, ήταν ιδιαίτερα ταχύ το βράδυ οπότε και κατέβαζα ενώ την ημέρα είναι ότι πρέπει για ιστοσελίδες. Πού και πού έτρωγε κολλήματα αλλά γενικά μπορούσε μια χαρά να κάνει τη δουλειά. Αναρωτιόμουν λοιπόν πότε θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ότι το έχω παραξηλώσει ή πότε θα ερχόταν ο φουσκωμένος λογαριασμός αλλά δε συνέβει τίποτα. 5 λίρες το μήνα.. Περιττό να πω ότι είμαι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου απέναντι στη συγκεκριμένη εταιρία.
nikoskon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Με Orange Αγγλίας πληρώνω 5 λίρες το μήνα - 6 ευρώ - για απεριόριστο ίντερνετ, 20 λίρες συνολικά για το πακέτο συμβολαίου με κλήσεις και SMS. Είχα μείνει πρόσφατα χωρίς κλασική σύνδεση ιντερνετ για ένα δίμηνο οπότε χρησιμοποιούσα αυτή του κινητού με το γνωστό tethering του android. Πλοήγηση, κατέβασμα αβέρτα βίντεο και ταινίες,email και YouTube με ταχύτητες μέχρι τα 250 kbs. Συνολικά η κίνηση ανήλθε κοντά στα 60-70 Gb, ήταν ιδιαίτερα ταχύ το βράδυ οπότε και κατέβαζα ενώ την ημέρα είναι ότι πρέπει για ιστοσελίδες. Πού και πού έτρωγε κολλήματα αλλά γενικά μπορούσε μια χαρά να κάνει τη δουλειά. Αναρωτιόμουν λοιπόν πότε θα με πάρουν τηλέφωνο να μου πουν ότι το έχω παραξηλώσει ή πότε θα ερχόταν ο φουσκωμένος λογαριασμός αλλά δε συνέβει τίποτα. 5 λίρες το μήνα.. Περιττό να πω ότι είμαι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις μου απέναντι στη συγκεκριμένη εταιρία. Μου φαίνεται απίθανο αυτό που λες. Αν μπορείς δώσε το link του συγκεκριμένου data plan γιατί στο site της Orange δεν το βρίσκω. Επίσης, στο price guide της Orange στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματά της βλέπω Fair Usage Policy(Πολιτική Ορθής Χρήσης) στα 3GB και 10GB αναλόγως το πρόγραμμα χρήσης(και 20GB σε ορισμένα μη εμπορικά διαθέσιμα). Ούτε λόγος για 60-70GB που λες. edit: Τώρα βλέπω κάτι "Unlimited Wi-fi Internet access" προφανώς από Hotspot της Orange που εφόσον δεν υπάρχει Fair Usage Policy και εκεί, μόνο έτσι εξηγείται ο όγκος. Περιμένω απάντηση για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις... (Μακάρι να κάνω λάθος δηλαδή) Με 5p να έχεις 70GB είναι απλά απίθανο είτε προκειται για pay as you go είτε για postpay συνδρομές.
Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μου φαίνεται απίθανο αυτό που λες. Περιμένω απάντηση για να μην δημιουργούνται εντυπώσεις... (Μακάρι να κάνω λάθος δηλαδή) Με 5p να έχεις 70GB είναι απλά απίθανο είτε προκειται για pay as you go είτε για postpay συνδρομές. Ε κοίτα, και μένα απίθανο μου φαίνεται αλλά στο σύμπαν που ζούμε anything is possible. Δε νομίζω να υπάρχει πουθενά στο site αλλά απ'ότι είχα διαβάσει σε φόρουμ αρκετές εταιρίες κινητής εδώ στην Αγγλία παραβλέπουν ή τραβάνε τα όρια των fair usage policies, αν θέλεις ψάξτο. Προς το παρόν ρίξε μια ματιά στα τρία προ-τελευταία bill μου, γιατί στο τελευταίο έβαλα επιτέλους κανονική brodband. Οτιδήποτε μπορεί να μη σας ενδιαφέρει έχει σβηστεί και κράτησα μόνο ότι αφορά το θέμα μας. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
nikoskon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Προφάνως εμπίπτεις σε κάποια εξαίρεση ή promo pack κλπ. Βάσει του τιμοκαταλόγου που υπάρχει στο site της εταιρείας, δεν γίνεται αυτό. Οπότε, you know better.
Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 blog.three.co.uk/2010/12/15/new-all-you-can-eat-data-on-the-one-plan/ www.three.co.uk/Pay_Monthly/Our_plans_prices?intid=3Search1 www.three.co.uk/Pay_As_You_Go?intid=topnav www.androiduknewsetc.com/2011/04/06/unlimited-internet-with-the-carphone-warehouse/ κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μετά την 3 και άλλες εταιρίες πρακτικά αφαίρεσαν τους περιορισμούς μια εκ των οποίων και η Orange. Να σου πω όμως δε με απασχόλησε να μάθω περισσότερα επί του θέματος μέχρι σήμερα και αυτά με ελάχιστη έρευνα. Σχόλιο παρακαλώ nikoskon... do you believe it now that you are the one (φωνή Morpheus από το The Matrix)
nikoskon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Με έπεισες... με το 4° link! "Unlimited-Never Pay Internet" ??? Αν και την περίοδο αυτή η Orange δεν είδα να έχει κάτι τέτοιο εμπορικά διαθέσιμο. Τέσπα. Μακάρι να παίξει τέτοια κίνηση και στην Ελλάδα.
REDODIN7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Για μενα το mobile internet ειναι κοροιδια ακομα θυμαμε σκινικα που ελεγε υπολοιπο λογαριασμου -7 ευτω και εμανα παγωτο . Τωρα πια μονο 0.facebook.com που ειναι τσαμπε
kalmik Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Kαθοδική πορεία Wind F2G 2010 Super (αδιανόητη) προσφορά 1,5Gb δωρεάν!! too good to be true 2011 Καλή προσφορά 500MB/€5 το μήνα. Λογικό. Ήδη 60ΜΒ/€3 Σας κοροϊδέψαμε και θα πάρουμε πίσω ότι σας δώσαμε, suckers! Επίσης περικοπή προσφοράς των €20 ανανέωσης. Ενώ είχε μέσα δωρεάν 100λεπτά προς όλους, διπλασιασμό για 15 ημέρες του ποσού και unlimited προς Wind, τώρα 1200min 1200SMS μέχρι εδώ καλά, και (έκπληξη!!) τα άλλα τα παίρνουμε πίσω, suckers! Aπάντηση καταναλωτή: και δεν το κατεβάζω τελείως το ακουστικό, να πάρουν τα ...μου!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.