Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καλημερα σ'ολους.Μετα απο καιρο αρχισα να ψαχνω για να κανω αναβαθμιση η οποια θα περιλαμβανει τα βασικα συστατικα του Η/Υ μου. Εχω καταληξει στα παρακατω κομματια: 1. Foxconn Flaming Blade (X58) 2. Core I7-950 3. Gigabyte 5870 1GB 4. 6gb dd3 corsair Βάσει του Η/Υ που βλέπετε στην υπογραφη μου και δεδομενου οτι μεχρι στιγμης χρησιμοποιουσα την 8800GT η οποια αποδειχθηκε απιθανη 2 ερωτησεις εχω: 1. Επειδη εχω χασει τη μπαλα με την NVIDIA και γενικοτερα την προτιμω, υπαρχει αντιστοιχη με την 5870 μεχρι 280 ευρω και 2. Οι εππιλογες μου αξιζουν δεδομενου οτι η κυρια χρηση ειναι gaming (flight sim κυριως) στα 1680:1050 προς το παρον και δεν αποκλειεται αργοτερα να γινει full HD; ps. Το τροφοδοτικο ειναι 1000αρι coolermaster 3 χρονων δεν νομιζω να χρειαζομαι αλλαγη και σε αυτο..... σας ευχαριστω εκ των προτέρων για τις απαντησεις σας.
cabdik Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 1. κατ'αρχην πες μας τι μπατζετ διαθετεις για αναβαθμιση. 2. τα κομματια που διαλεξες ειναι προηγουμενης γενιας, πλεον. 3. το μηχανημα σου εχει καποιο προβλημα?
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 800 ευρω ειναι το budget. Δεν εχει προβλημα, με εξαιρεση τη καρτα γραφικων και σε περιπτωσεις ο cpu (ARMA 2) η οποια ζοριζεται πλεον πολυ και αναγκαζομαι να ριχνω λεπτομεριες δεν συζηταω για αναλυση... Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω τελευταιας γενιας κομματια μιας και μεχρι στιγμης ειναι πανακριβα ειδικα απο πλευρας Intel και επιπλεον οταν αγορασα το rig που εχω τα εσκασα κανονικα (και ηταν και τα φθηνοτερα αφου αγοραστικαν μεσω skroutz), μιας και ηταν καινουριας γενιας και δεν προκειται να το επαναλαβω. Θεωρω επισης οτι δεν εχει σχεση το τωρινο συστημα με τη "δυναμη" των καινουριων αν υπολογιστει οτι το εχω διατηρησει χωρις αλλαγες 3 χρονια. Αν σε κατι κανω λαθος παρακαλω διορθωση. Για Ο/C εχω κανει (εφτασε ανετα 3,8) αλλα ειχα θεμα με των ελεγχο των temp (κλασικο των E8400 στις αρχες τουλ) και το αφησα στα 3,4 για παν ενδεχομενο.
rafail1994 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπορείς να τα αγοράσεις από πολλά καταστήματα έτσι ;Επίσης ποιον σκληρό δίσκο έχεις; ποιο κουτί ;
stm00192 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή η επιλογές σου είναι εντελως ακυρες .. διότι και πανακριβη ως πλατφορμα είναι .. και μια γενια πίσω... προτασή μου... και θα εισαι πολύ καλυτερα αποτι με το νεκρο s1366!!!
cabdik Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 800 ευρω ειναι το budget. Δεν εχει προβλημα, με εξαιρεση τη καρτα γραφικων και σε περιπτωσεις ο cpu (ARMA 2) η οποια ζοριζεται πλεον πολυ και αναγκαζομαι να ριχνω λεπτομεριες δεν συζηταω για αναλυση... Δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασω τελευταιας γενιας κομματια μιας και μεχρι στιγμης ειναι πανακριβα ειδικα απο πλευρας Intel και επιπλεον οταν αγορασα το rig που εχω τα εσκασα κανονικα (και ηταν και τα φθηνοτερα αφου αγοραστικαν μεσω skroutz), μιας και ηταν καινουριας γενιας και δεν προκειται να το επαναλαβω. Θεωρω επισης οτι δεν εχει σχεση το τωρινο συστημα με τη "δυναμη" των καινουριων αν υπολογιστει οτι το εχω διατηρησει χωρις αλλαγες 3 χρονια. Αν σε κατι κανω λαθος παρακαλω διορθωση. Για Ο/C εχω κανει (εφτασε ανετα 3,8) αλλα ειχα θεμα με των ελεγχο των temp (κλασικο των E8400 στις αρχες τουλ) και το αφησα στα 3,4 για παν ενδεχομενο. αυτο που λες, ειναι οχι απλως ακυρο και λανθασμενο, αλλα ουτε καν θα το ανεφερες αν ειχες ψαχτει εστω και λιγο. και για του λογου το αληθες, κοιτα απλα ποσο κοστιζουν τα κομματια (κυριως Mobo-CPU) που επελεξες εσυ και ποσο κανουν τα αντιστοιχα κομματια που προτεινει ο stm00192 στο παραπανω ποστ......!!!! μη λεμε κι οτι θεμε............! επισης να σου προτεινω και μια αλλη λυση. παρε πρωτα μια καλη καρτα γραφικων και βαλτη πανω στο συστημα σου, να δεις πως συμπεριφερεται και κατοπιν αποφασιζεις αν θα αλλαξεις και το υπολοιπο συστημα. ετσι κι αλλιως η καρτα ειναι ανεξαρτητη!!
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Θα δανειστω απο ενα φιλο μια gtx 480 να τη δοκιμασω και βλεπω αν θα προχωρισω. @cabdik & stm00192 εχετε δικιο τον I5 2500k τον ειχα βγαλει εκτος παιχνιδιου. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και το χρονο που διαθεσατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.