guppy Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω πολύπριζο ασφαλείας(με ασφάλεια μέσα δηλ) και φορτίζω εκεί το λάπτοπ μου καθώς συνδέω και την τηλεόραση και home cinema. Έχω παρατηρήσει ότι όταν φορτίζεται το λάπτοπ το πολύπριζο κάνει ένα θόρυβο, αυτό σημβαίνει και όταν το βάζω για φορτιση αλλα στην αρχή λίγο κάνει και μετα σταματά. Χθές είδα ότι μου έχει κάψει λίγο τα σιδεράκια από το καλώδιο του μετασχηματιστή του λάπτοπ. Να το Βάλω σε απλό πολύπριζο;;; Έχει συμβεί σε κανέναν ή παίζει να είναι χαλασμένο το πολύπριζο ασφαλείας;;;; Εγώ το έβαλα για περισσότερη ασφάλεια.........
stm00192 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ετσι πως μου ακούγεται ... μου φένεται σαν να βραχυκυκλώνει στην συγκεκριμένη πρίζα του πολύπριζου... και προφανώς ο ήχος που ακούς είναι ο ηλεκτρικός σπινθήρας που δημιουργήται μεταξή πρίζας και βύσματος... Καλο θα είναι να μην το ξαναχρησιμοποιήσεις... διοτι διακινδυνεύεις την υγεία του λαπτοπ σου, την δική σου ίσως και ιμα πιθανή φωτιά.. Επίσης αλλάξε και το καλώδιο του τροφοδοτικού του λαπτοπ μιας και έχει αρχίσει να καίγεται!!
guppy Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ok ευαριστώ...τον θόρυβο τον κάνει μόνο στο λάπτοπ και κυρίως όταν φορτίζεται τελείως. Μπορώ να αγοράσω δηλ. μόνο το καλώδιο;;;;
stm00192 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ok ευαριστώ...τον θόρυβο τον κάνει μόνο στο λάπτοπ και κυρίως όταν φορτίζεται τελείως. Μπορώ να αγοράσω δηλ. μόνο το καλώδιο;;;; Αμα είναι αποσμώμενο ναι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.