Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 nop απλά το περνώ μια ώρα πριν ξυπνήσω γενικά δεν με πιάνει όπως τους φυσιολογικούς ανθρώπους. συνεχίζω άνετα να κοιμάμαι για 1 ώρα και όταν χτυπά το δεύτερο ξυπνητήρι είναι σα να έχω κοιμηθεί άλλες 4 ώρες Αυτο δεν ειναι καλο για την υγεια σου!
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αυτο δεν ειναι καλο για την υγεια σου! elaborate... δεν βλέπω πουθενά αρνητικά για το caffeine nap παρα μόνο προειδοποίηση στο να μην αντικαταστήσει τον κανονικό σου ύπνο
Andreas2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν δεν κοιμάσαι καλά υποφέρεις.Όσοι κάναν και στρατό ξέρουν και μετά τον εκτιμού παραπάνω.Ζαλάδες,νύστα,κακή σκέψη,ειδικά αν είσαι και υπερκινητικός και να πίνεις συνεχόμενα πουράκια.
Dark_son20 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Aπο ονειρωξεις πως πατε? μας πιάσαν τα γεράματα ούτε στον ύπνο πια
QQTilt Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 5 ώρες συνεχόμενα ονείρωξη? και 11 τα σκ? μήχανη είσαι..
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 αυτές οι απαντήσεις μόνο σε insomniacs δεν ταιριάζουν πάντως
grigoriou Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 5 ώρες συνεχόμενα ονείρωξη? και 11 τα σκ? μήχανη είσαι.. Φαινεται ο φιλος μας ειναι υπερσεξουαλικος και μακρας διαρκειας(στον υπνο του παντα)...
bgeorgalas Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2011 Παιζει να ειμαι ο μονος δηλαδη που οσες ωρες κι αν κοιμηθω δε ξυπναω για "αναγκη"? Η μονη περιπτωση ειναι αν τα εχω τσουξει το βραδυ οποτε τοτε 1-2 φορες θα σηκωθω. Πολυ συχνα επισης μου τυχαινει να κοιμαμαι και να ξυπναω ΑΚΡΙΒΩΣ οπως κοιμηθηκα. Και οχι επειδη ετυχε να αλλαξω στασεις κατα τη διαρκεια και να καταληξω στην ιδια. Βεβαια μετα ποναω παντου... και εγώ μαζί σου! το πρόβλημα μια φορά δεν είναι στις ώρες ύπνου (χωρίς ξυπνητήρι πάω για 10ώρα) αλλά στις ώρες που χρειάζομαι να ξυπνήσω.... σ/κ χαλαρά τρώω 1 ώρα στο κρεββάτι για χουζούρι και κάνα 2 ωρο μπρόστα στον καφέ πριν πω ότι είμαι σε θέση να κάνω οτιδήποτε άλλο.... καθημερινές το πρώτο 2ωρο στην δουλειά είναι δράμα.....
grigoriou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Yπαρχουν πολλοι συμφορουμιτες που κοιμουνται μπρουμητα? Εγω το εχω κοψει απο μικρος, πλεον μόνο στα πλευρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.