Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Upload σε HOL

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εδω και μερικες μερες το εξησου προβλημα ενω τοσο καιρο παλευαμε με το d/w να παιζει καπου στα 5-6Mbit τωρα μας κανει παιχνιδια το upload που παντα επεζα στο 1mbit τωρα ομως θελει να με εκνευρισει και εχει πεσει σε επιπεδα dialup με αποτελεσμα ακομα και τα 5Mbit που εχω μετα κοπων και βασανων να ειναι αχρηστα!!!ας ριξει καποιος ποιο γνωστης μια ματια στα stats που δινει το fritz μπας και βρω λυση!!Ευχαριστω!!

post-85896-0-10264900-1306034424_thumb.jpg

Δημοσ.

Απο οτι βλέπω στην εικόνα το upload ειναι στο 1mbit όπως ειναι το φυσιολογικό,που ειναι το πρόβλημα μηπως δεν κατάλαβα κατι ? :unsure:

Τι εταιρία έχεις και τι σύνδεση ? επίσης καλό θα ήταν αν έχεις γενικά προβήματα με την σύνδεση σου να δοκιμάσεις και ενα αλλο router

Δημοσ.

Εχω εδω και μερικες μερες το εξησου προβλημα ενω τοσο καιρο παλευαμε με το d/w να παιζει καπου στα 5-6Mbit τωρα μας κανει παιχνιδια το upload που παντα επεζα στο 1mbit τωρα ομως θελει να με εκνευρισει και εχει πεσει σε επιπεδα dialup με αποτελεσμα ακομα και τα 5Mbit που εχω μετα κοπων και βασανων να ειναι αχρηστα!!!ας ριξει καποιος ποιο γνωστης μια ματια στα stats που δινει το fritz μπας και βρω λυση!!Ευχαριστω!!

Σκετο το fritz το εχεις δοκιμασει χωρις φιλτρα,σπλιτερ, τηλεφωνα? Απο 1mbit επεσες κατευθειαν στα 165 η σιγα σιγα. εχεις μεγαλο Downstream Attenuation επρεπε να εχεις το πολυ 25. απο hol τι σου λενε?

Δημοσ.

Γιατί;το upstream καλύτερο είναι;με 49 και 44 που πας;Έλεγξε όλες της επαφές βύσματα μπας και κουνιέται κάτι και σου δημιουργεί θόρυβο στην γραμμή,και κάνε και αυτό που λέει ο geustathiou βγάλε τα πάντα και άσε μόνο το router.

Δημοσ.

Τα καλοδια το ξερω ειναι χαλια και παλια μεχρι και τη κολωνα του οτε απεναντη...στη γραμμη δν εχω κατι περιεργο καλοδιο φιλτρο ρουτερ και το τηλ περνει απο το φιλτρο!!

Και οχι δεν επεφτε σιγα σιγα στο ασχετο εδω και 3-4 μερες εχει κολισει στα 160kbit!

Δημοσ.

Δεν τους εχω παρει τηλ ακομα γτ ξερω οτι θα με εκνευρισουν..θα τεσταρο λιγο μονος πρωτα της καλωδιωσεις και το φιλτρο και μετα θα δω...απλα αναρωτιεμαι οτι το download εχει χειροτερο θορυβω γτ να πεφτει τοσο το upload?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...