Προς το περιεχόμενο

Υδροψηξη ?

panos217

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για επεξεργαστη και καρτα πρεπει να δωσεις αρκετα που δεν γνωριζω φυσικα αν διαθετεις.Επειδη ειμαι της αποψης οτι πληρωνεις εκεινο παιρνεις προτεινω αυτα σε γενικες γραμμες.Πρεπει να γνωριζεις επισης οτι το kit της Tt Που εστειλες ειναι οικτρο μιας και το ψυγειο ειναι κατασκευασμενο απο αλουμινιο και δεδομενου οτι δεν υπαρχουν waterblocks απο αλουμινιο,αλλα χαλκο ,αν αναμιξεις αυτα τα δυο μεταλλα θα πραγματοποιηθει μια απλη ηλεκτροχημικη αντιδραση οξειδοαναγωγης με τον καιρο που τα αποτελεσματα της θα ναι ουτε λιγο ουτε πολυ σαν αυτα

http://hardforum.com/showthread.php?t=1242940

Oποτε παρε μια αντλια swiftech D5 η mcp 355 που ειναι και οι καλυτερες

Ενα WB για καρτα απο EK waterblocks

Eνα τριπλο ψυγειο XSPC RX360 Pου ειναι το καλυτερο για Medium-low speed fans( 1000rpm)

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=4101259

3 ανεμιστηρες και σωληνες

12ee22ad.jpg

To wb Ειναι κορυφαιο και ειναι σε προσφορα.Ειναι καλυμενο απο χρυσο!<9Αν το παρεις παρε κ για μενα ενα αφου σου στειλω τα 50ε.Ειναι πολυ ομορφο!)

311usd =220E χωρις μεταφορικα και 3 ανεμιστηρες.

Εγω ψωνιζω συνεχεια απο ppcs.Τους λες επισης τα εξης

Mark it as a gift

Declare parcel's value at 50usd

και δεν πληρωνεις κ τελωνειο(ουτως η αλλως το κανουν κ απο μονοι τους γιατι ξερουν)

Αν δεν θες να ψυξεις καρτα γραφικων παρε αυτο για cpu μονο

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU-Coolers/Corsair-Hydro-Series-H70-CPU-Cooler-s775-s1156-s1366-sAM2-sAM3-CWCH70.htm

Δημοσ.

αυτο που λες απο το πλαισιο το σκεφτηκα και εγω αλλα δεν χωραει γιατι το δικο μου παρνει 80 εκ ανεμηστηρα... πατεντα μπορω να κανω και να το βαλω ( να κοψω δλδ το μεταλικο).. Ραφαηλ πολυ ωραια αυτα π εστειλες..! φιλε sterizos μπορεις να ανεβασεις μια πιο μεγαλη φωτο?

Δημοσ.

Πρόσθεσα και το block που το είχα ξεχάσει ξανά δες .

Δηλαδή 120 ανεμιστήρα δεν χοραει το κουτί σου ; η θα κανείς πατέντα ;

Δημοσ.

Παιδια εαν η cpu εχει στοκ ανεμηστηρα, με τις λυσεις που προταθηκαν στον φιλο που ρωτησε, περα απο την σημαντικη βελτιωση στη μειωση της φασαριας, ποση θερμοκρασια θα εχει?

Δημοσ.

Δεν μ αφηνει το photobucket μεγαλυτερη

Μπες εδω

Www.performance-pcs.com

Και διαλεξε αυτα που σου ειπα και βαλτα στο καλαθι

Δημοσ.

μια ερωτηση αφου μου τα στηλουν απο το performance pcs.com πως πληρωνω? με τι τα στελνουν? ποσο θα πληρωσω??

Δημοσ.

μια ερωτηση αφου μου τα στηλουν απο το performance pcs.com πως πληρωνω? με τι τα στελνουν? ποσο θα πληρωσω??

εγω πληρωνω με prepaid (προπληρωμενη καρτα).Παω στην τραπεζα ,φορτωνω την καρτα μου και τα στελνω.Δεχονται και Πιστωτικες .Πληρωνεις και στα στελνουν.Αν στα στειλουν πριν πληρωσεις(αδυνατο)απλα δινεις πιστολι.

Δημοσ.

Λες την τραπεζα να τα στειλει καπου η μεσω ιντερνετ γινεται δινοντας κωδικους???

Δημοσ.

Λες την τραπεζα να τα στειλει καπου η μεσω ιντερνετ γινεται δινοντας κωδικους???

Mεσω paypal Πληρωνω.Πας στην τραπεζα και λες να σου βγαλουν μια prepaid καρτα.ΕΙναι δωρεαν.Μετα κανεις εγγραφη στο paypal κανεις και ενα sign in στο performance pcs και τελειωσε

Δημοσ.

Μια τελευταια ερωτηση στην υδροψηξη καθε ποτε αλλαζουμε και καθε ποτε προσθετουμε υγρο?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...