Orgasmic Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 εμένα δεν μαρέσει το i-kiosk, επρεπε να το βγάλετε i-periptero μπράβο για την δουλειά πάντως και τον χρόνο που προφανώς έχετε ρίξει... για εσάς που κράζετε δεν καταλαβαίνω ένα πράγμα... μπορεί για εσένα να μην είναι κριτήριο το οτι είμαστε ινσομνιακοί, για τον άλλον μπορεί να είναι... οπότε απλα μην ασχολείσαι. και αν κράξεις σε κάθε πόστ που χρειάζεται κράξιμο εδω μέσα μη ανησυχείς θα τα φτάσεις γρήγορα τα 1000 πόστ... Καταρχας δεν κραζουμε. Μια ενσταση ειχαμε, κατα ποσον μπορεις να λες "ψηφιστε με εμενα στον διαγωνισμο best practise"...αυτο το "ψηφιστε με" μαζι με λινκ για να μπουμε κατευθειαν να του την ριξουμε μου χτυπαει λιγο ασχημα. Δεν ειναι δηλαδη best practise να προσπαθεις μεσω "γνωριμιων" να κερδισεις ψηφους εναντι αλλων. Εκτος αν ειναι διαγωνισμος τυπου Eurovision που κερδιζει οποιος εχει ενα συμπαθητικο προτζεκτ και πολλες "συμμαχιες". Και ηρθε και η απαντηση του τυπου να μας επιβεβαιωσει...λεγοντας μας χοντρα-χοντρα οτι εμεις που εχουμε 8 ποστ δεν μπορουμε να εχουμε τις ενστασεις μας για ενα θεμα που ανηρτησε αυτος που εχει 1000 ποστ...
Luciddream Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καταρχας δεν κραζουμε. Μια ενσταση ειχαμε, κατα ποσον μπορεις να λες "ψηφιστε με εμενα στον διαγωνισμο best practise"...αυτο το "ψηφιστε με" μαζι με λινκ για να μπουμε κατευθειαν να του την ριξουμε μου χτυπαει λιγο ασχημα. Δεν ειναι δηλαδη best practise να προσπαθεις μεσω "γνωριμιων" να κερδισεις ψηφους εναντι αλλων. Εκτος αν ειναι διαγωνισμος τυπου Eurovision που κερδιζει οποιος εχει ενα συμπαθητικο προτζεκτ και πολλες "συμμαχιες". Και ηρθε και η απαντηση του τυπου να μας επιβεβαιωσει...λεγοντας μας χοντρα-χοντρα οτι εμεις που εχουμε 8 ποστ δεν μπορουμε να εχουμε τις ενστασεις μας για ενα θεμα που ανηρτησε αυτος που εχει 1000 ποστ... κοίτα απο την μία συμφωνώ, και γιαυτό σου έκανα +1 στο προηγούμενο πόστ χτές γιατι είχες σωστα επιχειρήματα... απο την άλλη έχω βαρεθεί να μπαίνω σε τοπικς και αντι να διαβάζω κάτι σχετικό με το τοπικ να βλέπω το ποιος είναι πιο μάγκας απο τον άλλον η πιος θα καταφέρει να "ταπώσει" όπως και είπες τον άλλον....
Orgasmic Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 κοίτα απο την μία συμφωνώ, και γιαυτό σου έκανα +1 στο προηγούμενο πόστ χτές γιατι είχες σωστα επιχειρήματα... απο την άλλη έχω βαρεθεί να μπαίνω σε τοπικς και αντι να διαβάζω κάτι σχετικό με το τοπικ να βλέπω το ποιος είναι πιο μάγκας απο τον άλλον η πιος θα καταφέρει να "ταπώσει" όπως και είπες τον άλλον.... Δεν προσπαθησα να ταπωσω...εξεφρασα την ενσταση μου και η απαντηση που πηρα ηταν εν ολιγοις "τι να μας πεις εσυ με τα 8 ποστ" αφενος, και αφετερου "αμα δεν γουσταρεις, τραβα αλλου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.