Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μάγκες, ίσως απορήσετε και ίσως σας φανεί περίεργο.. αλλά πραγματικά ψάχνω απεγνωσμένα για τηλεφωνικές λίστες άλλων εταιριών πέρα του ΟΤΕ (που τις βρίσκεις παντού). Αν κάποιος δουλεύει σε καμιά HOL, σε καμιά ON, Vodafone, Tellas ή whatever.. και μπορούσε να κάνει μια μικρηηηη παρατυπία θα του ήμουν ευγνώμων (lifetime gaming, hardware, software assistance via MSN). Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να τις βρούμε.. φυσικά πάλι δεκτός. Δεν με ενδιαφέρουν ονόματα (μιας και είναι προσωπικά δεδομένα), αλλά μονάχα τα νούμερα και (σημαντικό) την πόλη στην οποία βρίσκονται.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
agent_smith Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μάγκες, ίσως απορήσετε και ίσως σας φανεί περίεργο.. αλλά πραγματικά ψάχνω απεγνωσμένα για τηλεφωνικές λίστες άλλων εταιριών πέρα του ΟΤΕ (που τις βρίσκεις παντού). Αν κάποιος δουλεύει σε καμιά HOL, σε καμιά ON, Vodafone, Tellas ή whatever.. και μπορούσε να κάνει μια μικρηηηη παρατυπία θα του ήμουν ευγνώμων (lifetime gaming, hardware, software assistance via MSN). Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να τις βρούμε.. φυσικά πάλι δεκτός. Δεν με ενδιαφέρουν ονόματα (μιας και είναι προσωπικά δεδομένα), αλλά μονάχα τα νούμερα και (σημαντικό) την πόλη στην οποία βρίσκονται.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! οτι νανε.
Tenshi Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τσκ...πώς φαίνεται η αθώα κορασίδα. Χωρίς σιέκς δέν κινείται τίποτα, ρα!Ταινίες δέν βλέπετε;
Nikosgiann Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μάγκες, ίσως απορήσετε και ίσως σας φανεί περίεργο.. αλλά πραγματικά ψάχνω απεγνωσμένα για τηλεφωνικές λίστες άλλων εταιριών πέρα του ΟΤΕ (που τις βρίσκεις παντού). Αν κάποιος δουλεύει σε καμιά HOL, σε καμιά ON, Vodafone, Tellas ή whatever.. και μπορούσε να κάνει μια μικρηηηη παρατυπία θα του ήμουν ευγνώμων (lifetime gaming, hardware, software assistance via MSN). Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να τις βρούμε.. φυσικά πάλι δεκτός. Δεν με ενδιαφέρουν ονόματα (μιας και είναι προσωπικά δεδομένα), αλλά μονάχα τα νούμερα και (σημαντικό) την πόλη στην οποία βρίσκονται.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! seriously now? ελληνικα
Pantelwolf Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εδώ κολλάει το Tits or GTFO αλλά σοβαρά τώρα.. Αυτό που λές απαγορεύεται .-
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Oh, million sorries τότε. Παρόλα αυτά αν κάποιος συνεχίζει να θέλει να βοηθήσει, PM.
cyber_katsarida Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μάγκισσα εγώ έχω μια άλλη απορία να 'ούμε. αν κάποιος με παρόμοιο τρόπο αποκτήσει το τηλεφωνικό σου νούμερο και σε πρίζει με διαφημιστικές αηδίες, τότε θα ανοίξεις θέμα να διαμαρτυρηθείς σχετικά με το πως το βρήκε και να ρωτήσεις που μπορείς να κάνεις καταγγελία να σταματήσει; για ξεκίνα να μας δώσεις εσύ το δικό τηλέφωνο πρώτα και ίσως κάτι γίνει...
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μάγκες, ίσως απορήσετε και ίσως σας φανεί περίεργο.. αλλά πραγματικά ψάχνω απεγνωσμένα για τηλεφωνικές λίστες άλλων εταιριών πέρα του ΟΤΕ (που τις βρίσκεις παντού). Αν κάποιος δουλεύει σε καμιά HOL, σε καμιά ON, Vodafone, Tellas ή whatever.. και μπορούσε να κάνει μια μικρηηηη παρατυπία θα του ήμουν ευγνώμων (lifetime gaming, hardware, software assistance via MSN). Αν υπήρχε κάποιος τρόπος να τις βρούμε.. φυσικά πάλι δεκτός. Δεν με ενδιαφέρουν ονόματα (μιας και είναι προσωπικά δεδομένα), αλλά μονάχα τα νούμερα και (σημαντικό) την πόλη στην οποία βρίσκονται.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! πρεπει επειγόντως να βγουμε για καφε....
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Στον αλετζάρα θα το έδινα μόνο. Να με πρήξει με "τηλεφωνική αγάπη". Τις προάλλες μου τηλεφώνησαν από γνωστό μέρος αδυνατίσματος. Αν ήμουν χοντρή θα με ενδιέφερε. Γιατί να χάσει αυτήν την ευκαιρία η χοντρή της HOL; (Δεν τα θέλω για "ενημέρωση", και δεν τα θέλω για εμένα αλλά whatever.. όποιος έχει πίστη στο Nickname μου, ας επικοινωνήσει μαζί μου somehow)
agent_smith Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Στον αλετζάρα θα το έδινα μόνο. Να με πρήξει με "τηλεφωνική αγάπη". Τις προάλλες μου τηλεφώνησαν από γνωστό μέρος αδυνατίσματος. Αν ήμουν χοντρή θα με ενδιέφερε. Γιατί να χάσει αυτήν την ευκαιρία η χοντρή της HOL; (Δεν τα θέλω για "ενημέρωση", και δεν τα θέλω για εμένα αλλά whatever.. όποιος έχει πίστη στο Nickname μου, ας επικοινωνήσει μαζί μου somehow) Αυτό που ζητάς γίνεται από εταιρείες για πολλές χιλιάδες ευρώ… Και πρακτικά απαγορεύετε αλά φυσικά όλα γίνονται κάτω από το τραπέζι εν Ελλάδι αλά όπως είπα παραπάνω για πολλά ευρώ. Ένας απλός υπάλληλος μέσω του CRM δεν μπορεί να κάνει ένα απλό copy paste την βάση δεδομένων της εταιρείας για να στα δώσει. Αυτός που θα μπορούσε είναι κάποιος administrator του CRM μιας εταιρείας αλά πως πιστεύεις ότι κάποιος θα ρισκάρει να μπει φυλακή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων για να στα δώσει; Καλό είναι μερικές φορές να σκεφτόμαστε μερικά πράγματα.
aledjo Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Στον αλετζάρα θα το έδινα μόνο. Να με πρήξει με "τηλεφωνική αγάπη". μονο λογια εισαι... http://www.youtube.com/watch?v=A7zWXnRvJ1Q
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αυτό που ζητάς γίνεται από εταιρείες για πολλές χιλιάδες ευρώ… Και πρακτικά απαγορεύετε αλά φυσικά όλα γίνονται κάτω από το τραπέζι εν Ελλάδι αλά όπως είπα παραπάνω για πολλά ευρώ. Ένας απλός υπάλληλος μέσω του CRM δεν μπορεί να κάνει ένα απλό copy paste την βάση δεδομένων της εταιρείας για να στα δώσει. Αυτός που θα μπορούσε είναι κάποιος administrator του CRM μιας εταιρείας αλά πως πιστεύεις ότι κάποιος θα ρισκάρει να μπει φυλακή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων για να στα δώσει; Καλό είναι μερικές φορές να σκεφτόμαστε μερικά πράγματα. Δε τα'ξερα όλα αυτά ρε τύπε.. Ριλάξ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.