katerina_a_86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 έχω την στήλη Α με τα Α1,Α2,.....Α20 που έχουν τιμές και σε μια άλλη στήλη, την Β για παράδειγμα, θέλω να έχω Β1=Α1, Β2=Α4, Β3=Α7, Β4=Α10 κ.ο.κ. Πως να το κάνω??? Help...
Bandura Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για να εχει το κελι της στηλης Β την τιμη ενος κελιου απο την Α, τοτε πατας στο κελι της Β στηλης, πατας = και μετα με το ποντικι διαλεγεις το κελι απο την Α που θες να εχει την ιδια τιμη. Σε περιπτωση που θελεις Α1=Β1 και να ειναι ολα τα ιδια μεχρι Α20=Β20, τοτε κανεις το πρωτο κελι, συμφωνα με την επανω σειρα με το = και μετα θα πιασεις το κελι που εμφανιστηκε πχ Β1 απο το κατω δεξια μερος με το αριστερο κλικ και θα το συρεις μεχρι εκει που θελεις, ετσι ωστε ολη η σειρα παιρνει την εξισωση αυτη. Τωρα αν θελεις Β2=Α4 και Β3=Α7, τοτε τα κανεις χειροκινητα με το =. Ελπιζω να σε βοηθησα.
katerina_a_86 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Για να εχει το κελι της στηλης Β την τιμη ενος κελιου απο την Α, τοτε πατας στο κελι της Β στηλης, πατας = και μετα με το ποντικι διαλεγεις το κελι απο την Α που θες να εχει την ιδια τιμη. Σε περιπτωση που θελεις Α1=Β1 και να ειναι ολα τα ιδια μεχρι Α20=Β20, τοτε κανεις το πρωτο κελι, συμφωνα με την επανω σειρα με το = και μετα θα πιασεις το κελι που εμφανιστηκε πχ Β1 απο το κατω δεξια μερος με το αριστερο κλικ και θα το συρεις μεχρι εκει που θελεις, ετσι ωστε ολη η σειρα παιρνει την εξισωση αυτη. Τωρα αν θελεις Β2=Α4 και Β3=Α7, τοτε τα κανεις χειροκινητα με το =. Ελπιζω να σε βοηθησα. Δεν με βοηθήσες, χειροκίνητα ξέρω κι εγώ να το κάνω, οι τιμές όμως είναι χιλιάδες άρα δεν βολεύει, χρειάζομαι αυτόματο τρόπο. edit: Το βρήκα γίνεται με συνδιασμό offset και cell.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.