Προς το περιεχόμενο

clopypaste η γνωστή ιστορία

v5net

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βρήκα σήμερα οδηγούμενος από τα στατιστικά του server μιας ιστοσελίδας μου αρκετά blogs να έχουν αντιγράψει χωρίς να παραλείψουν ούτε μια τελεία, ατόφιο το κείμενο από μια σελίδα δική μου.

η ίδια γνωστή ιστορία θα μου πείτε,αλλά μου τη δίνει γιατί αυτός ο αλήτης έχει ταξιδιωτικό γραφείο στη θεσσαλονίκη,οργανώνει και εκδρομές και όλα αυτα τα κάνει μέσω ιστολογίων,

δεν καταδέχεται να ξοδέψει ούτε δεκάρα για κάποια ιστοσελίδα δική του και αντιγράφει κατά κόρον χωρίς να έχει καν την ευαισθησία να αναφέρει τουλάχιστον την πηγή του κειμένου.

αλλά που να βρεθεί ευαισθησία σε γουρούνι!!

αναρωτιέμαι που βρίσκει και τους πελάτες...

για την ιστορία αντέγραψε όλοκληρο το κείμενο από εδώ: h*tp://www.corfubenitses.gr/corfu-pasxa-gr.html σε 4 δικά του ιστολόγια,

στα παρακάτω και χωρίς λινκ μην του δώσουμε και αξία:

h*tp://tripdriver.blogspot.com/2011_04_01_archive.html

h*tp://tripdriver.blogspot.com/

h*tp://niniatsoudi-travel.blogspot.com/2011/03/2011_16.html

h*tp://trilofostravel.blogspot.com/2011/04/2011.html

μπορείτε να τσεκάρετε,αντικαταστείστε τα αστεράκια.

από το ιστολόγιο βρήκα και διεύθυνση,τηλέφωνα κλπ..αν απαγορεύεται η δημοσίευση ζητάω συγγνώμη και ας τα σβήσει κάποιος admin,αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιοι πρέπει να γίνονται γνωστοί για να προστατεύονται οι πιθανοί πελάτες τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NINIATSOUDIS TRAVEL... ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ : (+30) 23920-63625 ΚΙΝ/MOBIL:(+30)6974.760.424 /6974.760.429 , FAX : (+30) 23920 65325

είναι πραγματικά άσχημο να διαπιστώνει κανείς ότι τον κλέβουν,εντάξει δεν γράφουμε κανένα σπουδαίο σύγγραμμα ούτε θα γίνουμε συγγραφείς αλλά τουλάχιστον γι αυτά τα ταπεινα που γράφουμε καταβάλλουμε κάποια προσπάθεια και τρώμε κάποιες ώρες ψάχνοντας και ρωτώντας, δεν μπορεί ο καθένας να αντιγράφει χωρίς καν να μπει στον κόπο να αλλάξει έστω τη σειρά των λέξεων,..η να αναφέρει έστω την πηγή...

Δημοσ.

από το ιστολόγιο βρήκα και διεύθυνση,τηλέφωνα κλπ..αν απαγορεύεται η δημοσίευση ζητάω συγγνώμη και ας τα σβήσει κάποιος admin,αλλά νομίζω ότι κάτι τέτοιοι πρέπει να γίνονται γνωστοί για να προστατεύονται οι πιθανοί πελάτες τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ NINIATSOUDIS TRAVEL... ΤΗΛ.ΓΡΑΦΕΙΟΥ : (+30) 23920-63625 ΚΙΝ/MOBIL:(+30)6974.760.424 /6974.760.429 , FAX : (+30) 23920 65325

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

molotof.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...