EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Γεια και χαρά insomniacs! Αυτήν την φορά ανοίγω ένα θέμα για χάρη ενός ξαδέρφου μου.. Πρόσφατα κληρονόμησε έναν χώρο 70 τ.μ. περίπου με 30 τ.μ. πατάρι και σκέφτεται σοβαρά να ανοίξει επιχείρηση. Το θέμα είναι πως δεν ξέρει τι.. Το μαγαζί είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης που κατοικεί. Το ερώτημα είναι πως με δεδομένη την κρίση σήμερα τι θα μπορούσε να ανοίξει; Εγώ του πρότεινα να πουλήσει το χώρο και να τελιώνουμε με το ζήτημα αυτό αλλά αυτός δεν πολυψήνεται.. Όσον αφορά πιθανές προτάσεις πάντως δεν πρωτοτύπησα καθώς το μόνο που μου ερχόταν στο μυαλό είναι καφετέρια, κρεπερί και ίσως κανά net-cafe. Αλλά τέτοια υπάρχουν πάρα πολλά και ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Οπότε το ερώτημα είναι τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; Όποιος μπορεί να προτείνει κάτι ας μας δώσει τα φώτα του..
traganeus Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Οτιδήποτε έχει να κάνει με γρήγορο και φτηνό φαγητό!!!!
EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Άρα μέχρι στιγμής έχουμε μπιλιαρδάδικο και φαστφουντάδικο. Και για το πρώτο δεν γνωρίζω αλλά για το δεύτερο έχει πήξει ο τόπος στα γυράδικα και στις κρεπερί. Είναι μία ιδέα βέβαια καλή καθώς σαν λαός πάντα μα πάντα τρώμε και πίνουμε. Αλλά από την άλλη έχουμε φτάσει πλέον σε σημείο να μην λέμε το "γυράδικο της γειτονιάς" αλλά το "γυράδικο της πολυκατοικίας"... Για το μπιλιαρδάδικο θα δω τι παίζει από ανταγωνισμό και θα σας πω. Περιμένω και άλλες ιδέες...
bluesattack Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Οτιδήποτε έχει να κάνει με γρήγορο και φτηνό φαγητό!!!! Αυτο. Μετα καφετερια , η απλο αθλητικο καφε (εξειδικευση δηλαδη, αν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος ).Γενικα να παιξει απλη ωραια διακοσμηση -ζεστος χωρος , χωρις πολλα οικονομικα ανοιγματα . Νετ καφε ...μπα. Η το νοικιαζει..για μερικα χρονια , παει να μαθει κομμωτικη και επιστρεφει σαν ενας πολλα υποσχομενος επιχειρηματιας..
Icecut Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Η το νοικιαζει..για μερικα χρονια , παει να μαθει κομμωτικη και επιστρεφει σαν ενας πολλα υποσχομενος επιχειρηματιας.. Κομμωτής!τι είπες τώρα..respect!Σε ποια περιοχή είναι το μαγαζί..+1 πάντως για κομμωτήριο,αν και είμαι μηχανικός πολυ το σκέφτομαι πρόσφατα!!
EGRANEROE Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αυτο. Μετα καφετερια , η απλο αθλητικο καφε (εξειδικευση δηλαδη, αν υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος ).Γενικα να παιξει απλη ωραια διακοσμηση -ζεστος χωρος , χωρις πολλα οικονομικα ανοιγματα . Νετ καφε ...μπα. Η το νοικιαζει..για μερικα χρονια , παει να μαθει κομμωτικη και επιστρεφει σαν ενας πολλα υποσχομενος επιχειρηματιας.. Χα καλό μόνο που το ξαδερφάκι μου να ξυρίσει τα γένια του δεν μπορεί σωστά φαντάσου τον με χτένα και ψαλίδι τι δημιουργίες θα κάνει... Sports cafe δεν είναι κακή ιδέα και στο πατάρι θα μπορούσε να βάλει κανά 3-4 lcd με ps3 και να καίγεται η νεολαία στο pro... Κομμωτής!τι είπες τώρα..respect!Σε ποια περιοχή είναι το μαγαζί..+1 πάντως για κομμωτήριο,αν και είμαι μηχανικός πολυ το σκέφτομαι πρόσφατα!! Στα Γιαννιτσά. Δεν ξέρω βέβαια πολλά μιας και δεν είμαι από εκεί. Αλλά το μαγαζί είναι από τον κεντρικό πεζόδρομο που έχουν εκεί με τα διαδοχικά στενά με τις καφετέρειες 3-4 λεπτά με τα πόδια. Νομίζω η περιοχή λέγεται Αγίου Γεωργίου (μάλλον από μια εκκλησία που έχει εκεί κοντά).
skipperas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 - νετ-καφέ ούτε για πλάκα..πάνε οι παλιές καλές εποχές που καιγόντουσαν όλοι σε αυτά.τώρα και η κουτσή μαρία έχει pc σπίτι! - θα μπορούσε να το νοικιάσει,εφόσον ασχολείται με κάτι άλλο,και είναι άρχοντας.θα μπορούσε για αρχή να δει που κυμαίνεται το ενοίκιο. - κοιτάξτε τι λείπει στη γύρω περιοχή,ή γενικά τι δεν έχουν τα γιαννιτσά. - της μόδας τελευταία είναι τα ps3-pro,αλλά και φαστφουντάδικα που δουλεύουν μόνο ντελίβερι. οτιδήποτε και να ανοίξει,μόνο με χαμηλές τιμές-άριστη εξυπηρέτηση θα είναι ανταγωνιστικός την σήμερον ημέρα.αν παίξει αλλιώς,το χασε το παιχνίδι.
Par1s* Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ας ρίξει και μία ματιά στα franchise.. Κάτι επιτυχημένο σε άλλες πόλεις που δεν έχει έρθει ακόμα στα Γιαννιτσά! Κι ακόμα αν δεν βρει κάτι θα πάρει πολλές ιδέες..
christiana78 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ναι αλλα το franchise θέλει τρελά λεφτα... το κομμωτήριο είναι καλή φάση πάντως
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Πιστεύω πως το πιο σημαντικό είναι τι υπάρχει εκεί γύρω. Σήμερα για να ανοίξεις ένα μαγαζί πρέπει είτε να κλείσεις κάποιον άλλο είτε να κάνεις κάτι που δεν υπάρχει. Και στις δύο περιπτώσεις, σκανάρεις τον ανταγωνισμό και βλέπεις σε τι χώρο θα έχεις το μικρότερο δυνατό (ή και καθόλου φυσικά). Επί τη ευκαιρία: νετ-καφέ; Υπάρχει κόσμος που πηγαίνει ακόμα εκεί;!
μαφαλντα Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καφετέρια με επιτραπέζια παιχνίδια.Θα έρχονται παρέες.Ααα και κόμιξ για να χαζεύουν οι μοναχικοί.
Ntinaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μπιλλιαρδάδικο ? Μπιλιαρδαδικο σε 70+30 τμ?με ποσα τραπεζια?2?
EGRANEROE Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τελικά από ότι έμαθα έχει μπιλιαρδάδικα η πόλη. Για φαστφουντάδικο θα το κοιτάξουμε. Κάτι σε καφετέρια τώρα sportscafe, επιτραπέζιο-cafe, ps3-cafe θα τον πω να ρίξει μια ματιά στην αγορά. Πάντως ούτε για πώληση ούτε για ενοικίαση ενδιαφέρεται.. Θέλει να γίνει επιχειρηματίας το ξαδερφάκι... Ας ρίξει και μία ματιά στα franchise.. Κάτι επιτυχημένο σε άλλες πόλεις που δεν έχει έρθει ακόμα στα Γιαννιτσά! Κι ακόμα αν δεν βρει κάτι θα πάρει πολλές ιδέες.. Ναι αλλά το franchise θέλει αρκετά λεφτά... Επίσης πως θα μπορούσα να μάθω ποιες εταιρίες υπάρχουν; Στο μυαλό μου πήγε το eshop αλλά από ότι βλέπω έχει και στα Γιαννιτσά. Μία ιδέα που έχει ο ξάδερφος είναι να ανοίξει μαγαζί με gadgets π.χ. κινητά, tablets και υπολογιστές. Εγώ βέβαια του είπα πως κάτι τέτοιο δεν θα έχει επιτυχία γιατί με τίποτα δεν μπορεί να κοντράρει τους μεγάλους του χώρου π.χ. πλαίσιο, ινφοκουέστ, μουλτιράμα, πάμπλικ κσι ε-σόπ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.