Προς το περιεχόμενο

Μέρος για "επαγγελματική" βιβλιοδεσία;

FilipposMD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Ψάχνω ένα μέρος (φωτοτυπάδικο ενδεχομένως), που να κάνει βιβλιοδεσία, αλλά όχι τις κλασικές (π.χ. με σπιράλ) που κάνουμε συνήθως σε φοιτητικές σημειώσεις, πτυχιακές κτλ. Ιδανικά θα ήθελα ένα σκληρό εξώφυλλο μπρος πίσω, σαν τόμος βιβλίου. Έστω απλά να μοιάζει με κανονικό βιβλίο. Υπάρχει κανείς που να έχει χρειαστεί κάτι τέτοιο και να βρήκε μέρος στην Αθήνα που να κάνει καλή δουλειά; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

για ποσα τεμαχια μιλαμε?

Για ένα! Βασικά ένα δώρο θέλουμε να κάνουμε, κάτι σαν τα λευκώματα με φωτογραφίες που κυκλοφορούν.

Τα καλλιτεχνικά βιβλιοδετεία είναι μια ιδέα, αλλά έχω την εντύπωση ότι βασικά σου καλύπτουν το βιβλίο με δέρμα, ύφασμα κτλ. Η αρχική σκέψη είναι να φτιάξουμε έγχρωμο εξώφυλλο με τυπωμένη φωτογραφία.

Δημοσ.

Στο βιβλιοδετείο πηγαίνεις για το <<δέσιμο>>.Σου φτιάχνει το εξώφυλλο χοντρό και το δένει σαν βιβλίο.Πήγα παλιά κόμικς και μου τα έδεσαν σε τόμο.

Δημοσ.

Στο βιβλιοδετείο πηγαίνεις για το <<δέσιμο>>.Σου φτιάχνει το εξώφυλλο χοντρό και το δένει σαν βιβλίο.Πήγα παλιά κόμικς και μου τα έδεσαν σε τόμο.

Με το εξώφυλλο που είχε το κόμικ δηλαδή, αλλά χοντρό; Αν είναι έτσι, μας κάνεις. Απλά σε 1-2 site που είδα, μου φάνηκε ότι τα κάνουν όλα σαν κλασικούς, παλιούς τόμους, χωρίς εικόνες.

Δημοσ.

πισω απο τον πυργο αθηνων εχει, ειχα παει, αλλα δεν θυμαμαι καθολου για να σε κατευθυνω. μου εκανε φωτοτυπια ολοκληρο βιβλιο, το εξωφυλλο και του κανονικου βιβλιου ηταν λεπτο...δεν τα ξεχωριζεις σχεδον. πολυ καλη δουλεια. αμα ψαξεις θα βρεις, ειχε 2-3 εκει τριγυρω. απλα να τους πεις οτι το θελεις με τετοιο εξωφυλλο κι οχι με σπυραλ, το κανουν με ειδικη κολλα.

Δημοσ.

Με το εξώφυλλο που είχε το κόμικ δηλαδή, αλλά χοντρό; Αν είναι έτσι, μας κάνεις. Απλά σε 1-2 site που είδα, μου φάνηκε ότι τα κάνουν όλα σαν κλασικούς, παλιούς τόμους, χωρίς εικόνες.

Κάνανε και τα σχολικά βιβλία παλιά για να μην χαλάνε.Εσύ απλά θέλεις χοντρό εξώφυλλο και δέσιμο σε βιβλίο.Αυτό που είδες είναι με δέρμα,δεν θέλεις κάτι τέτοιο ,θέλεις κάτι απλό.alfabitario-jpeg.JPG

Δημοσ.

Θα βρεις.Ψάξε στο χρυσό οδηγό, σίγουρα θα υπάρχει και στην περιοχή που μένεις.Έχουν δουλειά γιατί φτιάχνουν και παλιά βιβλία που έχουν φθαρεί.

Δημοσ.

Κάνανε και τα σχολικά βιβλία παλιά για να μην χαλάνε.Εσύ απλά θέλεις χοντρό εξώφυλλο και δέσιμο σε βιβλίο.Αυτό που είδες είναι με δέρμα,δεν θέλεις κάτι τέτοιο ,θέλεις κάτι απλό.alfabitario-jpeg.JPG

ορκιζομαι οτι κατι δεν μου αρεσει σε αυτην την εικονα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...