xionias Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Παιδια καλησπέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε υπ όψην κανένα πρόγραμμα για android το οποίο να μετράει την δίάρκεια των κλήσεων για να μην ξεφεύγουμε απο τα όρια του τσαμπα χρόνου. Μετά απο ψάξιμο στο market βρήκα ορισμένα αλλα θα ήθελα κάποιο το οποίο να μπορεί να μετρήσει χωριστά ανα κατηγορίες ανάλογα με τον αριθμό (π.χ. να ορίζεις τα 697........, 693.......,2310.......) που καλώ γιατι οπως θα ξέρετε οι εταιρίες δίνουν διαφορετικό δωρεάν χρόνο για το εκάστοτε δίκτυο που καλείς? Πολύ εξειδικευμένη ανάγκη αλλα θα μου έλυνε τα χέρια. μακάρι να είχα γνώσεις developing και θα το δημιουργούσα μόνος!!!!!!!!
arxaggelos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 φίλε μου ακόμη και να υπάρχει εφαρμογή που να ρυθμίζεις το πρόθεμα, δεν νομίζω ότι σε βοηθάει, αφού πλέον δεν μπορείς να καταλάβεις από το πρόθεμα το δίκτυο στο οποίο ανήκει ένας αριθμός, λόγω φορητότητας. Γενικά μετρητές πάντως υποθέτω ότι θα υπάρχουν. Όπως και να'χει, μπορείς πάντα να χρησιμοποιείς την ενημέρωση υπολοίπων μέσω μηνύματος, νομίζω όλες οι εταίρες το παρέχουν. Πάντως, υπάρχει ένας έλληνας developer που έχει φτιάξει εφαρμογή για υπόλοιπα, ανανεώσεις, κλπ και την έχει σε εκδόσεις για όλα τα ελληνικά καρτοκινητά. Θα μπορούσαμε να του ζητήσουμε να την τροποποιήσει ώστε να κάνει ενημερώσεις και στα συμβόλαια. Δεν έχω γνώσεις προγραμματισμού αλλά υποθέτω ότι αφού η εφαρμογή υπάρχει ήδη, δεν νομίζω να είναι δύσκολο να την τροποποιήσει ελαφρώς. Και σίγουρα υπάρχει κόσμος να την τιμήσει
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Προσωπικα χρησιμοποιω το droidstats, ειναι πολυ καλο, αλλα ισχυει αυτο που ειπε ο arxaggelos. Βεβαια αν ξερεις ποιες επαφες σου εχουν φορητοτητα, εισαι οκ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.