Orion_ Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Kαλησπέρα στο forum. Σήμερα επιχείρησα να βάλω internet σε ένα αρκετά παλιό PC (Intel Pentium 3 800 MHz νομίζω και 256 ΜΒ RAM). Όλα καλά όλα ωραία κατεβάζω firefox και μετά στην προσπάθειά μου για εγκατάσταση netlimiter, flash , java έτρωγα ένα συγκεκριμένο error που δε θυμάμαι τώρα. Σημασία έχει ότι έκανα restart μπας και φτιάξει (γιατί είχα περάσει και το Avast και μου ζητούσε restart) και πάει τέλος! Δε κατάφερα να ξαναbootάρω ποτέ στα Windows. Το μηχάνημα είχε Windows XP και έναν 76 GB Maxtor σκληρό. Δε το πάλεψα και πολύ, έβγαλα τον σκληρό, τον έβαλα σε ένα άλλο μηχάνημα με Ubuntu και προσπάθησα να τον κάνω mount. Προσπάθησα μια προσπάθησα δύο, δε τα κατάφερα. Κάτι μου λέει για SoftRAID δε πολυκατάλαβα. Πάντως στο ubuntu αναγνωρίζει ότι είναι σκληρός 76 GB. Το κρατάμε αυτό. Μετά μπήκα από Windows 7. Στο my computer μου δείχνει μια τοποθεσία Local Disk D: που υποτίθεται ότι είναι ο Μaxtor αλλά δε μπορεί ούτε να δει πόσα GB είναι ο σκληρός ούτε τίποτα. Έκανα chkdsk και μου βγάζει συνέχεια file record segment ΧΧΧ is corrupt όπου ΧΧΧ αριθμοί μέχρι το 39875. Και όταν τελείωσε αυτό το κατεβατό μετά από ένα σημείο μου έβγαλε file record segment XXX is an orphan . Όταν τελείωσε και αυτό μου έβγαλε "149 large file records processed File record segment 39873 is an orphan Errors found . CHKDSK cannot continue in read-only mode. Το πρόβλημα είναι ότι μέσα στον σκληρό έχω ΠΟΛΥ σημαντικά αρχεία που δε μπορώ να τα χάσω. Ελπίζω ότι μπορεί να διορθωθεί κάπως - δε με νοιάζει αν χρειαστεί να κάνω format, τα αρχεία θέλω να σώσω οπωσδήποτε. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Αφου τον αναγνωριζουν τα ubuntu βαλε πανω και εναν εξωτερικο και καντα copy-paste στον εξωτερικο... Βασικα αν δεν γινεται κατι τετοιο στα Ubuntu μην με βρισεις γιατι και εγω χθες τα εβαλα για πρωτη φορα... :mrgreen:
Orion_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δεν μπορεί να τον κάνει mount το Ubuntu, απλά βλέπει ότι υπάρχει.
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Α.... Μονο αν τον πας σε καποιον ιδικο οπου ή θα ξερει να τα κανει αυτα ή θα τα στηλει σε καποια εταιρια(αλλα θα σου πιασουν τον κωλο...κανα χιλιαρικο)
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές,κάνε μια αναζήτηση για «ανάκτηση δεδομένων» εδώ στο forum και θα βρεις πολλά θέματα με πρώτο και καλλίτερο το. Τα έχασα όλα; Hard Disk Data Recovery
Orion_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Έχω αρχίσει recover με το Recover my files, αλλά τα αρχεία που βρίσκει μου τα βγάζει ως LostFile_(filetype)_12353.(filetype). Υπάρχει περίπτωση να ανακτήσει και τα ονόματα του κάθε αρχείου ή θα τα αφήσει έτσι?
Orion_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Παιδιά το recover my files μετά από 1 μέρα και κάτι για έναν σκληρό 80GB (είναι φυσιολογικό?) , μου βρήκε 700.000 mp3 (Νταξ έχω πάρα πολλά,μικρού μεγέθους όλα, αλλά όχι και έτσι), τα αποθήκευσα σε έναν άλλον σκληρό και όταν τελείωσε όλα τα mp3 ήταν διάρκειας 00.00 second. Επίσης δοκίμασα και το Active File Recover και δε βρήκε ΟΥΤΕ ΕΝΑ mp3. Λέτε να μην έχω ελπίδες?
Arbitary Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 βρε Orion παιδί μου για mp3 κάνεις ούλη αυτήν την φασαρία κλότσα τον και ξανά κατέβασε τα σιγά το πράγμα.
Orion_ Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Είναι κάτι χιλιάδες ρεμπέτικα ρε δε μπορώ να τα ξαναβρώ ΠΟΥΘΕΝΑ.
washcloud Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Πρώτα τρέξε την "διόρθωση σφαλμάτων" σε full mode. Mετά, και με τον δίσκο στον ΡΙΙΙ, ξεκίνα από φλόπι το Spinrite 6, σε "level 5". Κι ό,τι κάτσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.