Djole_7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα..ενας φιλος αντιμετωπιζει προβλημα με 2 πληκτρα( λειπει το tab κ το H) απο ενα toshiba laptop που εχει.. Απ΄ οτι μου ειπε εψαξε για να το αντικαταστησει κ του ζητησανε πολλα...τι επιλογες εχει? Μπορει να κανει τπτ? Ευχαριστω.
pc_expert Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Οι επιλογές του : 1. Να το πάει στην αντιπροσωπεία να του το επισκευάσουν. 2. Να αγοράσει μόνος του από ebay ή amazon 1 πληκτρολόγιο για το λάπτοπ του και με τη βοήθεια του insomnia να το αντικαταστήσει μόνος του. 3. Να βρεί δωρεάν πληκτρολόγιο σε κάποια ιστοσελίδα που χαρίζουν (xariseto.gr) ή να αγοράσει 1 second hand εκεί που πουλάνε μεταχειρισμένα parts (poulato.gr) (Ενδεικτικά αναφέρω σελίδες και αλλού χαρίζουν και αλλού πουλάνε μεταχειρισμένα) 4. Να μείνει με το παρόν ώς έχει. 5. Να πουλήσει αυτό όπως είναι και να πάρει άλλο. 6. Εάν έχει τα κομμάτια πλήκτρων που του λείπουν και δεν γνωρίζει πώς να τα τοποθετήσει μπορούμε εμείς εδώ να τον βοηθήσουμε. Η καλύτερη λύση κατά την άποψή μου είναι η 2.
Djole_7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μαλιστα..ευχαριστω για την απαντηση. Τα πληκτρα που λειπουν τα εχει..οποτε τι παιζει?
pc_expert Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Πές μου το μοντέλο και την μάρκα του λάπτοπ και θα σε καθοδηγήσω πώς να τα κουμπώσετε πάνω στο πληκτρολόγιο.
Djole_7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ωραιος φιλε μου...οταν μαθω το μοντελο θα σου πω..
pc_expert Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 http://www.youtube.com/watch?v=f6tUhL6HA5s Σε αυτό το video θα δείς αναλυτικότατα πώς να ξανακουμπώσεις τα πλήκτρα πάνω στο Toshiba Satellite L500 που χει ο φίλος σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.