Προς το περιεχόμενο

Μπορω να συνδεσω το PlayStation 2 με την οθονη μου;

Dbzakias2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

επειδι αρχιζω να κουραζομαι με το πηγαινέλα μεσα-εξω για να παιξω με το ps2 μου αποφασισα να το συνδεσω με αυτη την οθονη: Samsung Syncmaster 2033SW. Τι καλωδια ομως χρειαζομαι για να τα συνδεσω; Καμια πατεντα παιζει; Δωστε μου τα φωτα σας!!!!!!!!

κανεις δεν ξερει τιποτα;

Δημοσ.

Λοιπόν φίλε μου επειδή σε καταλαβαίνω μια εποχή πριν πολλά χρόνια το έψαχνα και εγώ αλλά τσιφος :cry: έκατσα και έψαξα αρκετά στο ίντερνετ και σου βρήκα δυο επιλογές .

Η πρώτη είναι σίγουρη αλλά πανάκριβη <_<

Η άλλη είναι πολύ οικονομική αλλά είναι πατέντα με άγνωστα αποτελέσματα συνδυάζεις αυτό και αυτό .

Με βάση την απλή λογική και λίγα ηλεκτρονικά που θυμάμαι λογικά θα πιάσει :unsure:

Δημοσ.

επειδη εχω ακριβως την ιδια οθονη,με ενα καλωδιο απο hdmi σε dvi θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.χωρις πατεντες κ χωρις να δωσεις ενα καρο λεφτα...

Δημοσ.

επειδη εχω ακριβως την ιδια οθονη,με ενα καλωδιο απο hdmi σε dvi θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.χωρις πατεντες κ χωρις να δωσεις ενα καρο λεφτα...

Μα αυτο ειναι το προβλημα το PS2 εχει εξοδο scart που για να μετατραπει σε VGA , DVI η HDMI θελει πανακριβα καλοδια

Δημοσ.

Μα αυτο ειναι το προβλημα το PS2 εχει εξοδο scart που για να μετατραπει σε VGA , DVI η HDMI θελει πανακριβα καλοδια

μωρε και 20€ συνολο να'ναι δεν με χαλαει αρκει να δουλευει σιγουρα.

Δημοσ.

χιλια τοις εκατο θα δουλεψει;

Δεν το εχω δοκιμασει αλλα η λογικη λεει πως αφου μιλαμε για συνδιασμο ηλεκτρονικον που στεκει θα πιασει κατι παρομιο που εχω κανει με εξοδο-εισοδο κεραιας επιασε οποτε γιατι να μην πιασει και αυτο :-D

Αλλωστε το κοστος ειναι πολυ μικρο και αξιζει το ρισκο , δωκιμασε το και πεστο μου ελπιζω αυτο που σου προτεινα να πιασει .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...