Dbzakias2 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα, επειδι αρχιζω να κουραζομαι με το πηγαινέλα μεσα-εξω για να παιξω με το ps2 μου αποφασισα να το συνδεσω με αυτη την οθονη: Samsung Syncmaster 2033SW. Τι καλωδια ομως χρειαζομαι για να τα συνδεσω; Καμια πατεντα παιζει; Δωστε μου τα φωτα σας!!!!!!!! κανεις δεν ξερει τιποτα;
REDODIN7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Λοιπόν φίλε μου επειδή σε καταλαβαίνω μια εποχή πριν πολλά χρόνια το έψαχνα και εγώ αλλά τσιφος έκατσα και έψαξα αρκετά στο ίντερνετ και σου βρήκα δυο επιλογές . Η πρώτη είναι σίγουρη αλλά πανάκριβη http://elektronik.gr/eshop/index.php?main_page=index&cPath=54_185 Η άλλη είναι πολύ οικονομική αλλά είναι πατέντα με άγνωστα αποτελέσματα συνδυάζεις αυτό και αυτό . Με βάση την απλή λογική και λίγα ηλεκτρονικά που θυμάμαι λογικά θα πιάσει
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο πες μας λίγο τι εισόδους έχει η Οθόνη σου, και τι εξόδους το playstation
shaman505 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 επειδη εχω ακριβως την ιδια οθονη,με ενα καλωδιο απο hdmi σε dvi θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.χωρις πατεντες κ χωρις να δωσεις ενα καρο λεφτα...
REDODIN7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 επειδη εχω ακριβως την ιδια οθονη,με ενα καλωδιο απο hdmi σε dvi θα κανεις μια χαρα τη δουλεια σου.χωρις πατεντες κ χωρις να δωσεις ενα καρο λεφτα... Μα αυτο ειναι το προβλημα το PS2 εχει εξοδο scart που για να μετατραπει σε VGA , DVI η HDMI θελει πανακριβα καλοδια
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μα αυτο ειναι το προβλημα το PS2 εχει εξοδο scart που για να μετατραπει σε VGA , DVI η HDMI θελει πανακριβα καλοδια μωρε και 20€ συνολο να'ναι δεν με χαλαει αρκει να δουλευει σιγουρα.
Dbzakias2 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 κάνε αυτό στο ποστ #2 χιλια τοις εκατο θα δουλεψει;
JohnXarxas Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 πιστεύω πως ναι, και για να λέει και ο φίλος απο επάνω πως και αυτός έτσι πιστεύει
REDODIN7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 χιλια τοις εκατο θα δουλεψει; Δεν το εχω δοκιμασει αλλα η λογικη λεει πως αφου μιλαμε για συνδιασμο ηλεκτρονικον που στεκει θα πιασει κατι παρομιο που εχω κανει με εξοδο-εισοδο κεραιας επιασε οποτε γιατι να μην πιασει και αυτο Αλλωστε το κοστος ειναι πολυ μικρο και αξιζει το ρισκο , δωκιμασε το και πεστο μου ελπιζω αυτο που σου προτεινα να πιασει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.