Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση GPU από 9600gt SLI

Tilion

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το εξής σύστημα:

Cpu: Core 2 duo E8400

RAM: 4gb DDR2

GPU: 2x 9600gt SLI

Τροφοδοτικό: Thermaltek 750W

Θέλω τη γνώμη σας στο αν θα άξιζε η αναβάθμιση των καρτών γραφικών σε μία GTX560 TI.

Στο pc είναι συνδεδεμένες τρεις οθόνες και μία τηλεόραση και αναγκάζομαι να απενεργοποιώ το SLI για να προβάλω σε πάνω από δύο οθόνες.

Αν κρατήσω τη μία 9600gt και πάρω και μία GTX560 TI θα μπορέσω να συνδέσω επάνω και τις τέσσερις οθόνες; (τρείς οθόνες στην GTX560 και την τηλεόραση στην 9600gt)

Την 9600gt θέλω να τη χρησιμοποιήσω για physx.

Να διευκρινίσω ότι δε με ενδιαφέρει ταυτόχρονο gaming και στις τρεις οθόνες αλλά τουλάχιστον να έχω τις ίδιες επιδόσεις ή λίγο καλύτερες με τις δύο 9600gt.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση.

Δημοσ.

Νομίζω ότι η 560, και γενικά όλες οι Nvidia, σηκώνει μέχρι 2 οθόνες ταυτόχρονα παρόλο που έχει 4 εξόδους. Χρειάζεσαι 2 κάρτες για 4 εξόδους

Δημοσ.

Ας υποθέσουμε ότι μπορώ να συνδέσω μόνο δύο οθόνες πάνω σε μία κάρτα, αν έχω στο pc μία GTX560 TI και μία 9600gt (εννοείται πώς δε μιλώ για διάταξη SLI με δύο διαφορετικές κάρτες) θα μπορέσω να έχω ταυτόχρονα και τις τέσσερις οθόνες ενεργές; (δύο στη μία και δύο στην άλλη κάρτα)

Δηλαδή κάτι σαν αυτό που έχω αυτή τη στιγμή στον υπολογιστή μου μιας και οι δύο 9600gt λειτουργούν ανεξάρτητα και όχι σε SLI.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι στην κεντρική μου οθόνη να έχω τουλάχιστον την απόδοση που έχω με ενεργό το SLI (το οποίο όταν είναι ενεργό μου επιτρέπει να έχω μέχρι δύο οθόνες).

Δημοσ.

Θεωρητικά ναι, αν και δεν ξέρω τι συμβαινει αν ενεργοποιήσεις την ρύθμιση για το Physx.

Επίση δες αν σε φτάνει το τροφοδοτικό σου γι αυτήν την κάρτα

Δημοσ.

Νίκο σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

Με βάση το συγκεκριμένο επεξεργαστή που δεν είναι ότι το πιο σύγχρονο πιστεύεις ότι έχει νόημα η αγορά αυτής της κάρτας ή να πάω σε κάτι φτηνότερο;

Θα έχω βελτίωση στις επιδόσεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...