Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν παρεις και εσυ αυτα τα ηχεια δεν χρειαζεται να αγορασεις τιποτα παραπανω. Το ειδα και σε ενα βιντεο πισω απο το subwoofer εχει και 2 υποδοχες 1 κοκκινη και 1 ασπρη (rca). Όχι δεν χρειάζονται mini jack τα συγκεκριμενα ηχεια για το ps3.

Δημοσ.

Θα έχει όμως καλό ήχο έτσι?

Μια χαρα ήχο θα έχει!

Εντάξει καλύτερος θα είναι άμα έβγαζες ήχο μέσω οπτικής η μέσω hdmi (λόγω του 5.1 και στο οτι το scart δεν βγάζει κ τρομερή ποιότητα), αλλά για να κανεις κατι τετοιο θέλεις άλλο ηχοσυστημα!

Για αυτά τα ηχεία θα είναι μια χαρά ήχος!!! :)

Δημοσ.

Μια χαρα ήχο θα έχει!

Εντάξει καλύτερος θα είναι άμα έβγαζες ήχο μέσω οπτικής η μέσω hdmi (λόγω του 5.1 και στο οτι το scart δεν βγάζει κ τρομερή ποιότητα), αλλά για να κανεις κατι τετοιο θέλεις άλλο ηχοσυστημα!

Για αυτά τα ηχεία θα είναι μια χαρά ήχος!!! :)

Η οπτική τι είναι?

Δημοσ.

Η οπτική τι είναι?

H οπτική είναι πίσω στο ps3 νομίζω δίπλα απο την είσοδο ethernet.Με την οπτική βγάζεις (ψηφιακά) 5.1 ήχο για ηχοσύστημα το οποίο έχει ενισχυτή που να το υποστηρίζει!(Δηλαδή optical in)!

Δημοσ.

Έψαχνα και εγώ να καταλάβω τι είναι... Ωραία. Το RCA θα τα εκμεταλλεύεται καλά και τα 2 ηχεία και το subwoofer?

Λογικά ναι! Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα αλλά δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα! :)

Δημοσ.

Λογικά ναι! Δεν τα έχω χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα αλλά δεν νομίζω να έχεις κανένα πρόβλημα! :)

Εσύ σε ποια ηχεία το έχεις βάλει?

Δημοσ.

Εσύ σε ποια ηχεία το έχεις βάλει?

Τώρα έχω το Creative Labs Inspire 5.1 Digital 5700 DTS Speaker System μέσω οπτικής ίνας για 5.1 και αν κ ειναι πολύ μέτριο σαν σύστημα 5.1 (έως κ άθλιο μπροστά σε άλλα που έχω ακούσει) δεν συγκρίνετε ο ήχος με το 2.1...... έχω βρει την υγειά μου :Ρ

Παλία το είχα βάλει σε άλλα διάφορα (creative Τ6100,m-audio bx8,esi κλπ κλπ) μεσω του scart (κάποια στιγμή το είχα κ με την σύνδεση που σου πρότεινα να κάνεις στα τωρινά σου ηχεία)!

Στο σαλόνι πάλι που δεν έχουμε 5.1 περνάω τον ήχο μέσω hdmi στην TV και απο εκεί με rca στον ενισχυτή για να ακούω απο τα ηχεία!

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω αυτήν την οθόνη εδώ και θέλω να την συνδέσω με το PS3.Τι καλώδια χρειάζομαι(καμιά σύνδεση με αντάπτορες και HDMI αν είναι δυνατό) και τι ποιότητα θα έχω;

Δημοσ.

Καλησπέρα. Έχω αυτήν την οθόνη εδώ και θέλω να την συνδέσω με το PS3.Τι καλώδια χρειάζομαι(καμιά σύνδεση με αντάπτορες και HDMI αν είναι δυνατό) και τι ποιότητα θα έχω;

Δεν μπορείς να το συνδέσεις.

Δημοσ.

Με κάτι σαν αυτό; Amazon

Καλησπερα φίλε!

Εχω δει να συνδέουν με καλώδιο laptop (VGA) με τηλεοραση παλαιου τυπου (SCART)! Αρα λογικα θα δουλεύει αυτο που έχεις postαρει απο Amazon!( Που απότι κατάλαβα βγάζει απο την έξοδο Scart του ps3)

Το θέμα είναι οτι λογικά μπορεί να σου βγάζει νερά στην εικόνα κλπ κλπ αν πάρεις κάποιο πολύ φτηνό!

Δεν σου λέω οτι θα δουλεύει σίγουρα αλλά απο τι στιγμή που υπάρχει το καλώδιο δεν χάνεις κάτι να το αγοράσεις κ να το δοκιμάσεις!!!!

Πρόσεξε μην πάρεις κάτι του τύπου HDMI to VGA γιατί θα είναι απάτη! Δεν μπορείς να περάσεις ψηφιακό σήμα σε ενα καλώδιο κ ξαφνικά να μετατραπεί σε αναλογικό!Γιαυτό και λογικά θα δουλεύει το άλλο που postαρες γιατί παιρνει την αναλογική έξοδο του ps3 και την βγάζει σε vga (επισης αναλογικό)!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...