jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Θα ρωτήσω πρώτα αν μπορώ να βρω female rca σε female mini jack για να τελειώνω με ένα αντάπτορα. Αν δεν βρω θα πάω για αυτά τα 2. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου Οντως ρώτα απλά δεν στον ανέφερα γιατί εγώ όταν ήθελα δεν είχα βρει κάπου! Αντε με το καλό να τα συνδέσεις να ηρεμήσεις με αυτό το θέμα κ να καείς όλο το καλοκαίρι Κ άντε να βγει το καινούριο επεισόδιο αύριο να δούμε κ λίγο naruto
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Οντως ρώτα απλά δεν στον ανέφερα γιατί εγώ όταν ήθελα δεν είχα βρει κάπου! Αντε με το καλό να τα συνδέσεις να ηρεμήσεις με αυτό το θέμα κ να καείς όλο το καλοκαίρι Κ άντε να βγει το καινούριο επεισόδιο αύριο να δούμε κ λίγο naruto Εγώ έχω να δω naruto καιρό. Μαζεύω τα επεισόδια για να τα ευχαριστηθώ όλα μαζί. Πρέπει να έχω 3 επεισόδια ήδη . Ακόμα και να μην βρω τα καλώδια θα σκεφτώ την αγορά νέων ηχείων και ίσως πουλήσω τα τωρινά μου.
jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Η αληθεια ειναι οτι εγω τα ειδα μαζεμενα κ τωρα που κοβετε καθε τρεις κ λιγο μου σπαει τα νευρα! Επιτελους ομως εχει αρχισει κ γινεται πραγματικος χαμος! Οσο για τα καλωδια σιγουρα θα τα βρεις! Τωρα η αγορα αλλων ηχειων ειναι αλλο θεμα .... απλα αυτη τη φορα κοιτα να εχουν καποιο line-in. Sent from my iPhone using Insomnia
naruto14 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι όταν και αν έρθει η ώρα θα τα ψάξω. Ευχαριστώ πάντως για όλη την βοήθεια!
jay_D Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2012 Ναι όταν και αν έρθει η ώρα θα τα ψάξω. Ευχαριστώ πάντως για όλη την βοήθεια! Δεν ειναι τιποτα σιγα! Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε :) Sent from my iPhone using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Επειδή θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο αυτο το καλωδιο θα δουλεψει για τα ηχεια z323 (logitech)?
jay_D Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Επειδή θέλω να κάνω και εγώ το ίδιο αυτο το καλωδιο θα δουλεψει για τα ηχεια z323 (logitech)? Φυσικα κ μπορεις! Μπορεις να μου πεις εισοδους και εξοδους που εχουν τα ηχεια;;; Sent from my iPhone using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν τα έχω αγοράσει ακόμα θα τα αγοράσω σε 1 εβδομαδα περιπου αλλα θα ψαξω τωρα να σου πω εισοδους και εξοδους. edit: Συνδέσεις: Είσοδοι: Στερεοφωνικό RCA, κύρια είσοδος 3,5 mm, βοηθητική είσοδος 3,5 mm Έξοδοι: Υποδοχή ακουστικών 3,5mm (ανταπτορα μονο αυτον που εδειξα πιο πανω δεν χρειαζομαι για ηχο στο ps3?)
jay_D Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δεν τα έχω αγοράσει ακόμα θα τα αγοράσω σε 1 εβδομαδα περιπου αλλα θα ψαξω τωρα να σου πω εισοδους και εξοδους. Οκ! Αν κ νομιζω οτι απλα εχουν ενα καλωδιο minijack για την συνδεση με το pc κ τιποτε αλλο!Αν οντως εχω δικιο τοτε κανεις τα ιδια βηματα που ειπα και στον naruto και εισαι κομπλε! Sent from my iPhone using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Τις έγραψα πιο πάνω τις συνδέσεις που έχει. Δηλαδή μόνο με ένα αντάπτορα δεν γίνεται δουλειά?
jay_D Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Συνδέσεις: Είσοδοι: Στερεοφωνικό RCA' date=' κύρια είσοδος 3,5 mm, βοηθητική είσοδος 3,5 mm Έξοδοι: Υποδοχή ακουστικών 3,5mm[/quote'] Τελικα εχω αδικο :Ρ ! Δεν χρειαζετε τιποτα αλλο εκτος απο το καλωδιο scart του ps3! Θα το ρυθμισεις να βγαζει ηχο απο εκει κ μετα θα συνδεσεις τα rca (κοκκινο-ασπρο) πισω απο το woofer τον ηχειων! Sent from my iPhone using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δηλαδή δεν χρειάζεται κανένας αντάπτορας?! Δεν ξέρεις πόσο χαρούμενος είμαι τώρα !!
jay_D Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δηλαδή δεν χρειάζεται κανένας αντάπτορας?! Δεν ξέρεις πόσο χαρούμενος είμαι τώρα !! :Ρ Οχι οχι τιποτα!Μονο το scart! Αντε καλες αγορες κ καλο λιωσιμο!! Sent from my iPhone using Insomnia
ilias_97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ!! (το scart το είχα από όταν πήρα το ps3)
jay_D Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2012 Ευχαριστώ πολύ!! (το scart το είχα από όταν πήρα το ps3) Ε και αυτο να μην ειχες και του ps2 κανει!Οποτε εισαι μια χαρα...παιρνεις τα ηχεια κ ξεμπερδεψες! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα