Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτά έχει μόνο:

Connections:

Connector Type 1 x Headphones ( Mini-phone stereo 3.5 mm ),

1 x Audio line-in ( Mini-phone stereo 3.5 mm )

Eνα τετοιο θες τοτε για να το πας στο Audio line in

SPLITTER ADAPTER CBL 3.5MM MALE / 2 X RCA FEMALE

http://www.sparco.com/products/A3RC973.html#.T8IGOVL4LAE

και στα θηλυκα θα ενωσεις τις εξοδους ηχου του Multi cable και οταν κανεις reset video settings (το γνωστο κολπο) θα επιλεξεις εξοδο ηχου απο το καλωδιο multi

Λογικα κανει και κατι τετοιο

http://www.bestprice...+2+X+RCA+FEMALE

post-205578-0-36095000-1338115374_thumb.jpg

Δημοσ.

Ναι απλά σκεφτόμουν να το συνδέσω με το τωρινό μου monitor σε περίπτωση που δεν πάρω άλλο. Γιατί με τέτοιο σύστημα που έχω για το PC το monitor άχρηστο θα είναι.

Δηλαδή την υποδοχή των ηχείων που συνδέω στο pc μπορώ να την συνδέσω σε θυλικό jack και από την άλλη μεριά να είναι θυληκό rca ώστε να συνδέσω εκεί το ps3? Έτσι θα πρέπει να αλλάζω τον ήχο ανάλογα άμα θέλω ps3 ή pc έτσι?

αυτα με το θυληκο rca κλπ δεν τα ξερω, δεν εχω ασχολειθει.

εγω απλα σου ειπα τον τροπο συνδεσης αν τα ηχεια σου ειχανε 2 υποδοχες απο πισω, απλα φανταστικα οτι αν συνδεσεις αυτα που σου ειπαν τα παιδια θα εχεις το ιδιο αποτελεσμα.

Δημοσ.

Eνα τετοιο θες τοτε για να το πας στο Audio line in

SPLITTER ADAPTER CBL 3.5MM MALE / 2 X RCA FEMALE

http://www.sparco.com/products/A3RC973.html#.T8IGOVL4LAE

και στα θηλυκα θα ενωσεις τις εξοδους ηχου του Multi cable και οταν κανεις reset video settings (το γνωστο κολπο) θα επιλεξεις εξοδο ηχου απο το καλωδιο multi

Λογικα κανει και κατι τετοιο

http://www.bestprice...+2+X+RCA+FEMALE

Δηλαδη άμα πάρω το 2ο θα μπορώ να έχω ήχο? Που θα το συνδέσω όμως? Δεν βλέπω καμία υποδοχή στα ηχεία! :fear:

Δημοσ.

Δηλαδη άμα πάρω το 2ο θα μπορώ να έχω ήχο? Που θα το συνδέσω όμως? Δεν βλέπω καμία υποδοχή στα ηχεία! :fear:

Άμα δεν υπάρχει υποδοχή στα ηχεία τότε πρέπει να πας στην προηγούμενη λύση!!!

Δημοσ.

στα headphones

Γι αυτο σου λεω ομως ανεβασε καλυτερα φωτο με τις υποδοχες η τα καλωδια. θα βοηθησει να δουμε τι γινεται και θα εχεις αμεση σαφη απαντηση

Δημοσ.

στα headphones

Γι αυτο σου λεω ομως ανεβασε καλυτερα φωτο με τις υποδοχες η τα καλωδια. θα βοηθησει να δουμε τι γινεται και θα εχεις αμεση σαφη απαντηση

Οχι στα headphones!!!

H υποδοχή των headphones δεν ειναι είσοδος αλλά έξοδος!

Αν δν υπάρχει άλλη υποδοχή εκτός των ακουστικών τότε δυστυχώς πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που είπαμε χθες!!!

Δημοσ.

Οχι στα headphones!!!

H υποδοχή των headphones δεν ειναι είσοδος αλλά έξοδος!

Αν δν υπάρχει άλλη υποδοχή εκτός των ακουστικών τότε δυστυχώς πρέπει να ακολουθήσεις αυτό που είπαμε χθες!!!

σωστο μαλακια ειπα παρασυρθηκα απο την αλλη εισοδο που ειπε

Δημοσ.
Άρα θα χρησιμοποιήσω την πρώτη μέθοδο που βρήκα. Αν βρω βέβαια αυτά που χρειάζονται...

Αμα πας στο ηλεκτρονικαδικο της γειτονιας σου στανταρ ανταπτορα θα βρεις!αν δεν βρεις το καλωδιο πας κ απο mediamarkt κ παιρνεις! Σιγουρα θα τα βρεις παντως!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Αμα πας στο ηλεκτρονικαδικο της γειτονιας σου στανταρ ανταπτορα θα βρεις!αν δεν βρεις το καλωδιο πας κ απο mediamarkt κ παιρνεις! Σιγουρα θα τα βρεις παντως!

Sent from my iPhone using Insomnia

Καλά θα ψάξω. Σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας! :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις σύνδεσα το ps3 με το hdmi to dvi καλώδιο στην οθόνη για να δω τι παίζει. Έκανα αυτό με το reset που μου είπατε αλλά αφού μου βγάζει πάνω Digital/Analog αρκετές φορές μετά βγάζει μια εικονούλα που κινείται και λέει Check Signal Cable. Τι κάνω λάθος? Δεν μπορώ να καταλάβω. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μόλις σύνδεσα το ps3 με το hdmi to dvi καλώδιο στην οθόνη για να δω τι παίζει. Έκανα αυτό με το reset που μου είπατε αλλά αφού μου βγάζει πάνω Digital/Analog αρκετές φορές μετά βγάζει μια εικονούλα που κινείται και λέει Check Signal Cable. Τι κάνω λάθος? Δεν μπορώ να καταλάβω. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη.

δεν σου έδειξε καθόλου εικόνα απο το ps3????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...