Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όσο βλέπω δεν έχουν καμία υποδοχή εκτός από αυτήν που συνδέω το PC (λέει control από δίπλα). Δεν γίνεται δηλαδή να το συνδέσω?

Για το καλώδιο θα δοκιμάσω αυτό που μου είπε ο χριστάρας. Και εγώ καλώδιο με 2 διαφορετικές άκρες έχω όχι αντάπτορα μπερδεύτηκα :P

• Απαντ. 193
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για ολα υπαρχει λυση! Θα συνδεθουν θελουν δε θελουν! :Ρ

Δηλαδη δεν εχουν εισοδο κ βγαζουν μονο εξοδο καλωδιο με βισμα ακουστικων;;; ( mini-jack)

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

αν ειναι το καρφι που λεμε(το πρασινο)και το συνδεεις στο πισι σου

αγοραζεις απο ενα καταστημα με ηλεκτρονικα το συγκεκριμενο

post-184642-0-88269500-1338056683_thumb.jpg

female rca to female jack.

Στη μια μερια συνδεεις κανονικα τα ηχεια.

ΑΠ την αλλη βαζεις το rca καλωδιο του Ps3, κ μεσα απο τα audio settings επιλεγεις να βγαζει ηχο απο εκει.

Κ ολα κομπλε!

Δημοσ.
αν ειναι το καρφι που λεμε(το πρασινο)και το συνδεεις στο πισι σου

αγοραζεις απο ενα καταστημα με ηλεκτρονικα το συγκεκριμενο

female rca to female jack.

Στη μια μερια συνδεεις κανονικα τα ηχεια.

ΑΠ την αλλη βαζεις το rca καλωδιο του Ps3' date=' κ μεσα απο τα audio settings επιλεγεις να βγαζει ηχο απο εκει.

Κ ολα κομπλε![/quote']

Ακριβως αυτο θα του προτεινα ειναι η πιο ευκολη λυση!!!

Δημοσ.

Επειδή ούτε εγώ το βρίσκω μπορείς να πάρεις αυτά τα δύο:

http://www.amazon.com/3-5mm-Stereo-Female-Mini-Adapter/dp/B005CFM3O4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338059107&sr=8-1

http://www.amazon.com/Hosa-GRA101-RCA-Female-Coupler/dp/B000068O40/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1338059143&sr=8-2

Το καλώδιο εγώ το βρήκα στα mediamarkt κάπου στα 6 ευρώ νομίζω και το βύσμα αυτό υπάρχει παντού!

(φυσικά αν δεν τα βιάζεσαι σε ebay k amazon αν ψάξεις το καλώδιο θα το βρεις πολύ πιο φθηνά)

Απο θηλυκό σε θηλυκό να σου πώ την αλήθεια δεν έχω δει σε μαγαζί!

Αλλά και αυτά τα δύο κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με το άλλο!!!

Δημοσ.

Επειδή ούτε εγώ το βρίσκω μπορείς να πάρεις αυτά τα δύο:

http://www.amazon.com/3-5mm-Stereo-Female-Mini-Adapter/dp/B005CFM3O4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1338059107&sr=8-1

http://www.amazon.com/Hosa-GRA101-RCA-Female-Coupler/dp/B000068O40/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1338059143&sr=8-2

Το καλώδιο εγώ το βρήκα στα mediamarkt κάπου στα 6 ευρώ νομίζω και το βύσμα αυτό υπάρχει παντού!

(φυσικά αν δεν τα βιάζεσαι σε ebay k amazon αν ψάξεις το καλώδιο θα το βρεις πολύ πιο φθηνά)

Απο θηλυκό σε θηλυκό να σου πώ την αλήθεια δεν έχω δει σε μαγαζί!

Αλλά και αυτά τα δύο κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά με το άλλο!!!

Ναι μήπως όμως σε τόσους αντάπτορες μετά θα υπάρξει πρόβλημα με τον ήχο?

Δημοσ.

Κοιτα εγω απο το mediamarkt το καλωδιο που πηρα ειναι μια χαρα! Κ ο ανταπτορας αμα δεν ειναι εξαρχης χαλασμενος δεν θα εχεις προβλημα!!!

Στο λεω γιατι 5 χρονια στη σχολη εχω βαρεθει να συνδεω κ να ξεσυνδεω καλωδια ηχου! Δεν θα υπαρξει θεμα αν ειναι κομπλε τα καλωδια! Ειναι οντως πολλες συνδεσεις αλλα εξαλου ειναι κ λυση αναγκης!

Δημοσ.

Αυτο που ποσταρα παραπανω! Θυλικο minijack σε αρσενικα rca!!

Αν μπορεσεις βεβαια να βρεις να ειναι κ τα rca ακομα καλυτερα αλλα μη φανταστεις οτι θα εχει διαφορα στον ηχο! Το ιδιο ακριβως αποτελεσμα θα βγαλει! :)

Δημοσ.

Ναρουτακο, αν εχουν μια υποδοχη τα ηχεια σου περνεις κατι αναλογο απο αυτο που σου προτειναν τα παιδια και κανεις την διαδικασια που σου ειχα πει δλδ το PS3 το συνδεεις με HDMI στο monitor και βαζεις πανω στο PS3 και το καλωδιο scart απο το οποιο τα καλωδια με χρωμα ασπρο κοκκινο τα πετας στο πισω μερος απο το μπασο σου, οταν θα θες να παιξεις PS3 θα συνδεεις τα καλωδια αυτα στο μπασο σου, οταν θα θες να παιξεις PC θα βγαζεις τα καλωδια του PS3 και θα βαζεις τα καλωδια του PC.

Δημοσ.

Ναρουτακο, αν εχουν μια υποδοχη τα ηχεια σου περνεις κατι αναλογο απο αυτο που σου προτειναν τα παιδια και κανεις την διαδικασια που σου ειχα πει δλδ το PS3 το συνδεεις με HDMI στο monitor και βαζεις πανω στο PS3 και το καλωδιο scart απο το οποιο τα καλωδια με χρωμα ασπρο κοκκινο τα πετας στο πισω μερος απο το μπασο σου, οταν θα θες να παιξεις PS3 θα συνδεεις τα καλωδια αυτα στο μπασο σου, οταν θα θες να παιξεις PC θα βγαζεις τα καλωδια του PS3 και θα βαζεις τα καλωδια του PC.

Ναι απλά σκεφτόμουν να το συνδέσω με το τωρινό μου monitor σε περίπτωση που δεν πάρω άλλο. Γιατί με τέτοιο σύστημα που έχω για το PC το monitor άχρηστο θα είναι.

Δηλαδή την υποδοχή των ηχείων που συνδέω στο pc μπορώ να την συνδέσω σε θυλικό jack και από την άλλη μεριά να είναι θυληκό rca ώστε να συνδέσω εκεί το ps3? Έτσι θα πρέπει να αλλάζω τον ήχο ανάλογα άμα θέλω ps3 ή pc έτσι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...