Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα μαγκες εχω μια monitor οθονη οπου εχω πανω το pc μπορω να συνδεσω πανω και το ps3?η οθονη ειναι αυτη:http://www.all-monitors.com/monitors/manufacturers/pos/philips_221v2sb

Δημοσ.

Τον ηχο?Δεν κανουν τα ηχεια οπου εχω πανω στον υπολογιστη?Επισης αμα παρατηρησατε εχει και η οθονη ηχεια οποτε αυτο δεν ειναι προβλημα.Κατι αλλο επειδη η οθονη ειναι πανω στο pc απο το μπες βγες dvi δεν ειναι επιφοβο μηπως καψει ο υπολογιστης καμια καρτα γραφικων?

Δημοσ.

θέλεις και κάτι ακόμα για τον ήχο γιατί δεν βγάζει ήχο το dvi.

1. μπορείς να αλλάξεις την έξοδο ήχου στο Ps3 και να δίνει από το "scart" για τον ήχο .

τώρα το ps3 δίνει ήχο από το κόκκινο/ασπρο (το κίτρινο είναι για την εικόνα δεν χρειάζεται)

τα ηχεία ή τα ηχεία της οθόνης σου συνδέονται με τη θύρα για τα ακουστικά δλδ. 17StereoJack.png

Παίρνεις κάτι σαν αυτό και είσαι έτοιμος,

Δημοσ.

Αυτο που σας ειπα για την καρτα γραφικων ισχυει?

αν και δεν νομιζω να έχει πρόβλημα δεν είμαι και 100% σίγουρος. απλά πιστεύω θα ήταν καλύτερο να είναι κλειστό το pc οταν κάνεις την αλλαγή.

καλύτερα να πάρεις και δεύτερη γνώμη από μέλος του forum όμως.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, η κάρτα δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.

Η οθόνη κάνει την αλλαγή εισόδου σήματος.

Και στο λέω γιατί πάνω στην οθόνη μου (monitor tv) έχω και pc και xbox360 (και έχω φίλο που έχει και pc, ps3, xbox360 πάνω στην ίδια τηλεόραση :P ).

Δημοσ.

Η οθόνη δείχνει το σήμα που παίρνει απο την ανάλογη είσοδο που έχεις διαλέξει.

Η κάρτα θα συνεχίζει να στέλνει σήμα στην οθόνη, απλά όταν εσύ διαλέγεις μεταξύ VGA και DVI, η οθόνη απλά αλλάζει την είσοδο απο την οποία παίρνει το σήμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ ευχαριστώ.Ο φόβος μου είναι η κάρτα γραφικών όμως Μήπως η κάρτα γραφικών πάθει Κατι Γιατί το pc είναι καινούριο.

Επεξ/σία από JuSt)InSaNe
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σύνδεση ps3 σε monitor και ηχεία PC

Το καλοκαίρι έρχεται και δεν μπορεί άλλο να μείνει το ps3 στο σαλόνι διότι η τηλεόραση θα είναι συνέχεια ανοιχτή και θα βλέπει συνέχεια κάποιος. Αποφάσισα λοιπόν να το φέρω στο pc μου.

Η οθόνη μου είναι η Samsung Syncmaster T190 και τα ηχεία μου τα Sony SRS-D21. Υπάρχει κανένας τρόπος για να το παίξω στο pc κανονικά με ήχο? Στην οθόνη το ps3 νομίζω με hdmi to dvi αλλά έχω ένα hdmi to dvi αντάπτορα το έχω δοκιμάσει και δεν έδειχνε τίποτα. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο που είναι dvi to hdmi και όχι το αντίθετο. Με τα ηχεία τι μπορώ να κάνω? Ευχαριστώ προκαταβολικά. smile.gif

Δημοσ.

μμμμμ...

αρχικα βαλε την κονσολα στο μονιτορ σου

κρατα πατημενο το Power να κανεις reset την αναλυση που θα δειχνει(ωστε να βεβαιωθεις οτι δειχνει στην οθονη σου κ οριζεις μετα την αναλυση)

αν εχεις εικονα ολα πανε καλα,Αν οχι μαλλον δεν μπορεις να δεις.Στα λεω αυτα μιας κ σε ενα eizo flexscan 16αρι που εχω δεν μπορω να εχω εικονα απ το ps3 λογω refresh rate του μονιτορ.

ΓΙα ηχο

πες μου τι συνδεσεις εχουν τα ηχεια γιατι δεν μπορω να ψαξω αυτη τη στιγμη.Οταν το δω θα σου απαντησω!

Δημοσ.

Δεν ξερω αν εχει διαφορα το hdmi - dvi με το αντιστροφο αλλα δεν νομιζω! Εγω το εχω με τετοιο καλωδιο ομως (οχι ανταπτορα) στη μια τηλεοραση με τερμα αναλυση κ οταν το βαζω στην αλλη που εχει hdmi απλα αλλαζω το καλωδιο!

Τωρα για τον ηχο εγω το εχω σε μικτη πανω (οταν δεν βγαζω optical) και το εχω ρυθμισει να βγαζει τον ηχο απο το σκαρτ κ συνδεω τα rca (ασπρο-κοκκινο) στον μικτη! Δες αν εχουν καποια εισοδο τα ηχεια σου!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...