Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η οθόνη μου έχει ηχεία;

Αν όχι μπορείς να εξηγήσεις αυτό με το καλώδιο;

Ξέχασα να αναφέρω πως έχω και μια SAMSUNG SyncMaster SA100. Σε αυτήν θα υπάρχει πρόβλημα;

Επεξ/σία από Stefo Papa
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Σύνδεση PS3 με PC monitor με VGA

Καλησπέρα παιδιά!

Θέλω και εγώ επιτέλους να συνδέσω το ps3 με την οθόνη του pc με την διαφορά ότι το pc μου βγάζει μόνο vga
Ξέρετε αν θα λειτουργήσει αγοράζοντας προσαρμογέα από HDMI σε VGA?
Σας ευχαριστώ πολύ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σύνδεση PS3 Slim με LG Flatron E2211

Καλησπέρα παιδιά,σύντομα θα έχω ένα PS3 Slim αλλά θέλω να το συνδέσω στο monitor μου (E2211) το οποίο δυστυχώς δεν έχει HDMI παρά μόνο VGA.Σκεφτόμουν να πάρω ένα καλώδιο HDMI σε VGA που βρήκα στο skroutz αλλά λέει ότι υποστηρίζει μόνο μέχρι 1024x768 ενώ το monitor μου είναι 1080p.Τι να κάνω;;

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετατροπέας HDMI σε VGA για χρήση PS3 σε Monitor

Καλησπέρα, έχω την ιδέα να χρησιμοποιήσω το PS3 σε ένα Monitor Philips που δυστyχώς εχει χαλασμένη την θύρα HDMI. Αυτή την στιγμή το Monitor εχει μια θύρα VGA λειτουργική, και με μια γρήγορη αναζήτηση στο ιντερνετ, καταλαβα πως δεν ειναι αδύνατο να μετατρεψεις σήμα απο HDMI σε VGA + έξοδο ήχου, απλα εκτος απο το οτι ειναι λιγο ακριβό, δεν ειναι και ολοι οι μετατροπείς λειτουργικοί με PS3 (ειδiκά το Slim). Επειδη δεν ειμαι σε θεση να αγοραζω μετατροπείς απλα για να δοκιμαζω και να το ριξω στην τύχη, θέλω να ρωτησω αν καποιος εδω γνωριζει, βαση ισως εμπειριας, τι πρεπει να κανω.

Ευχαριστώ πολύ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προβλημα συνδεσης ps3 με οθονη μεσω hdmi σε dvi

Προσπαθω να συνδεσω την οθονη του υπολογιστη κατευθειαν με το ps3 μεσω hdmi αλλα επειδη η οθονη εχει εισοδο dvi πηρα εναν ανταπτορα σε dvi και τα συνδεσα.Το θεμα ειναι οτι ενω μπουταρει το ps3 μου βγαζει μαυρη οθονη και ενα μηνυμα signal error.Τι μπορει να φταιει?H οθονη ειναι μια EIZO T767

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι παλια η οθονη δεν το εχει αλλα σε αυτη την περιπτωση τι κανω?

Επεξ/σία από grkostis
Δημοσ.

Ψάξε για HDCP stripper. Εναλλακτικά βάζεις CFW.

Για κάποιον χαζό λόγο η Sony δεν δίνει επιλογή HDCP off στο PS3, ενώ υπάρχει στο PS4 κανονικά.

Δημοσ.

Παντως οταν μπουταρει το ps3 σε μαυρη οθυονη μου βγαζει ενα μικρο παραθυρο που λεει

fl 43

fm 34,24

fv 50 και σε αυτο το σημειο αναβοσβηνει το 50

Μηπως τρεχει κατι με τις ρυθμισεις της οθονης σε digital mode?

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποιο καλώδιο απο ps3 σε vga που να δουλεψει και αν ναι  ποιο και σε ποιο καταστημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...