geo_gar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 ΒΟΗΘΕΙΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ps3!!! Παιδιά γεια χαρά! Ειμαι σχετικά νέος insomniac κ θα ήθελα βοήθεια σχετικά με το εξής θέμα: αφού διάβασα εδώ για το πώς μπορώ να συνδέσω το ps3 με οθόνη υπολογιστή (μια 20άρα LG 207WT) , ογόρασα ενα καλώδιο HDMI to DVI(για τη μεταφορα της εικόνας στην οθόνη μου) κ ένα digital optical audio cable(για τη μεταφορά του ήχου σε στερεοφωνικό) και είπα να πειραματιστώ. Αφού έκανα όλες τις συνδέσεις έβαλα να παίξω το Assassin's Creed. Η εικόνα ήταν μια χαρά αλλά από ήχο τίποτα. Προσπάθησα να μπω σε μενού να δω αν μπορώ να κάνω αλλαγές στις ρυθμίσεις άλλά δεν ήταν δυνατόν-μόλις εβγαινα από το παιχνίδι έβλεπα μόνο το μαύρο της οθόνης. Έπειτα συνέδεσα το ps3 με την οθόνη της TV για να παίξω όπως έκανα μέχρι τότε αλλά δεν εμφάνιζε εικόνα. Το ps3 το έχω εδώ κ λίγες μέρες κ δεν είμαι κ πολύ σχετικός. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
gherudos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Άλλαξες την ρύθμιση να βγάει το audio output από το optical?
geo_gar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 όχι δεν άλλαξα την ρύθμιση. Αρχικά ήθελα να δω αν θα με ικανοποιεί η εικόνα στην οθόνη. οπότε συνέδεσα μόνο το καλώδιο HDMI to DVI. Μετά πήγα να συνδέσω κ το optical καλώδιο κ να κάνω τις κατάλληλες ρυθμίσεις αλλά δεν μου εμφανίζει το menu. δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει
sargos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δοκίμασε να ανοίξεις την συσκευή, πατώντας το κουμπί μέχρι να ακουστεί και δεύτερο μπιπ. περίπου για 5 δευτερόλεπτα συνεχώς πατημένο...
APO_JIM Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 bres kalodio hdmi to hdmi kai mia hd tileorasi sindese to ps3 .pigene stis rithmis othonis (i kati tetoio) krata to kalodio hdmi os ipodoxi kai allakse tin eipodoxi ixou(apo to menu tou ps3)....auta apo emena an katalabes kalos an oxi rota me ti den katalaves...mou ehei tixi kai se mena auto to problima:-)
geo_gar Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2008 Έκανα αυτό που μου είπες sargos κ όλα ok τώρα! Σε ευχαριστώ πολύ όπως κ τα υπόλοιπα παιδιά για τις συμβουλές τους. Θα προσπαθήσω να ρυθμίσω κ τον ήχο τώρα. Αν έχω κάποιο πρόβλημα ξανά θα ζητήσω την βοήθεια σας. κ πάλι ευχαριστώ!
Albert Wesker Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Αυτο που θα γραψω το ξερω οτι δεν εχει σχεση με το παρων τοπικ,αλλα επειδη βαριεμαι να ψαχνω 15 σελιδες και βαλε,θα ηθελα να μου πειτε αν υπαρχει κανενα τοπικ με Resaident Evil.
deker Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Δημοσ. 6 Μαΐου 2008 Προφανώς θα κάτσει κάποιος άλλος για εσένα να ψάξει τις 15 αυτές σελίδες, σωστά; Εδώ θα βρεις αυτό που ζητάς.
fastnickride Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 ps3:δεν μπορω να δω εικονα σε CRT οθονη καλησπερατο προβλημα αρχιζει ως εξης...οταν πρωτοπηρα το ps3 το συνδεσα κανονικα στην οθονη που εχω,crt.οι ρυθμισεις εγιναν αυτοματα για την εικονα οπως και μου εδειχε.για λιγο καιρο καιρο μετεφερα το ps3 σε μια οθονη lcd με hd για να το χαρω.οι ρυθμισεις εγιναν αυτοματα και πηρε την συδεση του καλωδιου hdmi.επισης για τον ηχο χρησημοποιησα οπτικη ινα για το home cinema,ολα καλα παιξανε(εκει την αλλαξα εγω την ρυθμιση).καιρος να μεταφερω την κονσολα στην δικια μου οθονη,crt.το συνδεω κανονικα και δεν εχει εικονα ενω δουλευει η κονσολα.το ξαναπηγα στην lcd αλλαξα την ρυθμιση για τον ηχο,ειχε για την οπτικη ινα.συνδεσα και σ'αυτην την οθονη με το scart αλλα δεν μου την επαιρνε την ρυθμιση λογω hdmi.οταν βγαζω το καλωδιο hdmi(ενω ειναι συδεδεμενο το scart) γινεται μαυρη η οθονη.εχω δοκιμασει και απο το display settings για αναλυση αλλα τπτ .μετα απο αυτο το ξαναβαζω στην δικια μου οθονη αλλα τπτ.ειναι πολυκλοκο(μπορει να μην κανω κατι καλα εγω,καμια ρυθμιση).αν γνωριζει κανεις ας βοηθησει.εχω δοκιμασει everything.
gherudos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Άνοιξε το PS3 κρατώντας πατημένο το ON πλήκτρο αφής.Μετά θα γυρίσει σε 576i και θα είσαι ΟΚ.
fastnickride Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 >gherudos Άνοιξε το PS3 κρατώντας πατημένο το ON πλήκτρο αφής.Μετά θα γυρίσει σε 576i και θα είσαι ΟΚ. φιλε εισαι ωραιος.να εισαι καλα,δεν το ηξερα αυτο με το κουμπι αφης.μονο για να το ανοιγω νομιζα οτι ειναι.
giorgos147 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2009 φιλε εισαι ωραιος.να εισαι καλα,δεν το ηξερα αυτο με το κουμπι αφης.μονο για να το ανοιγω νομιζα οτι ειναι.Και όμως!Είναι και για να το κλείνεις!!! 1
gherudos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Κλασσικοί έλληνες,κανένας δεν διαβάζει το manual.
fastnickride Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 εννοειται και να το κλεινεις.βασικα αυτο που εγινε ηταν να μου βγαλει ενα μενου με καποιες ρυθμισεις.εκει εκανα restart και ολα οκ.το προβλημα gherudos ειναι οτι δεν ειχα manual γιατι ηταν παρατημενο(θαμμενο που δεν το βρισκεις)!!!οσο το ειχα διαβασει αν θυμαμαι δεν το ειχε αυτο το σημειο καπου(στα ελληνικα)!παντως γιαυτο ειναι και τα forum,για να υπαρχει βοηθεια και απο εκει....
GoSt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2009 PS3 σε οθόνη PC Καλησπέρα, είμαι φανατικός του MGS4 και δυστυχώς δεν είμαι κάτοχος όυτε του ps3 ούτε του παιχνιδιού Τέσπα, σκέφτομαι να τα νοικίασω και τα 2 για 3-4 μέρες απ'το seven. Το μόνο πρόβλημα είναι, πως δεν έχω τηλεόραση. Οπότε, θέλω οι ειδικοί να δουν την οθόνη που έχω και να μου πουν αν θα μπορώ να την συνδέσω με το ps3 και τι καλώδιο θα χρειαστώ. Η οθόνη μου είναι μια asus VB171http://my.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=85&l3=546&l4=0&model=1685&modelmenu=2max resolution 1280x1024 και έχω δει ταινίες 780p.Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα