babkar Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα θα θελα να μαθω πως μπορω να κανω διαφημιση στο facebook.Οπως βγαινουν δεξια διαφημισεις.Ποια ειναι η διαδικασια αναλυτικα.?τι χρειαζομαι? Ευχαριστω πολυ.
greekparot Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Εδω κανείς δημιουργία διαφήμισης για το Facebook : http://www.facebook.com/advertising/
garage667 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ή αν βαριέσαι να διαβάζεις... http://www.youtube.com/watch?v=4A227Cr_Iwc
man7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 παιδια επειδη ειμαι ασχετος γενικα 8α ηθελα να ρωτησω.....μολις εφτιαξα μια σελιδα στο φεισμπουκ...και πατησα καταλαθος το κουμπι που ελεγε να προσθεσω μια διαφημιση...μετα επειδη δεν εβρισκα πως να το ακυροσω παταγα συνεχεια....εφτιαξα διαφημιση ετσι?χρεωθηκα καπως?λογικα δεν πρεπει να μου ζηταγε πιστωτικη για να συνεχισω?...αγχωθηκα μηπως και χρεωθηκα καπως....πφφφφ....φωτiστεμαι εχει κανει καποιος διαφημιση που να γνωριζει?
2arkoudi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 παιδια επειδη ειμαι ασχετος γενικα 8α ηθελα να ρωτησω.....μολις εφτιαξα μια σελιδα στο φεισμπουκ...και πατησα καταλαθος το κουμπι που ελεγε να προσθεσω μια διαφημιση...μετα επειδη δεν εβρισκα πως να το ακυροσω παταγα συνεχεια....εφτιαξα διαφημιση ετσι?χρεωθηκα καπως?λογικα δεν πρεπει να μου ζηταγε πιστωτικη για να συνεχισω?...αγχωθηκα μηπως και χρεωθηκα καπως....πφφφφ....φωτiστεμαι εχει κανει καποιος διαφημιση που να γνωριζει? Δεν χρεωθηκες εφοσον δεν περασες στοιχεια πιστωτικης καρτας
man7 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω φτιαξει ποτε διαφημιση και δεν ξερω πότε και πώς χρεωνεσαι... γι αυτο το λεω... δεν ξερω μηπως στο τελος χρονικου διαστηματος της διαφημισης σε χρεωνουν ζητοντας πιστωτικη σορρυ αν σας κουραζω με χαζοερωτησεις...
2arkoudi Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2011 δεν εχω φτιαξει ποτε διαφημιση και δεν ξερω πότε και πώς χρεωνεσαι... γι αυτο το λεω... δεν ξερω μηπως στο τελος χρονικου διαστηματος της διαφημισης σε χρεωνουν ζητοντας πιστωτικη σορρυ αν σας κουραζω με χαζοερωτησεις... Οχι μην ανησυχείς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.