kwstas_pap Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 καλησπέρα παίδες.. 1)έχω στα χέρια μου ένα lg optimus one και δεν ξέρω (δεν το έχω κάνει ποτέ) πώς να κάνω το gps να δουλέψει. έχω ενεργοποιήσει τα κατάλληλα αλλά μάλλον δεν έχω χάρτες... τι πρέπει να ψάξω και να κατεβάσω; το gps είναι συνδρομητική υπηρεσία; προβλήματα με lg optimus: 2)οι επαφές μου είναι καταχωρημένες με τα τηλέφωνα ΧΩΡΙΣ να έχουν το 0030 μπροστά. αυτό (περίεργο αλλά έχω ακούσει ότι το κάνει και το sony experia χ)δεν επιτρέπει την αναγνώριση κλήσης!!! με άλλα λόγια αν ο καλούμενος δεν είναι καταχωρημένος με τον 0030 στον κατάλογο δεν εμφανίζεται το όνομά του παρά μόνο το τηλέφωνο.. αυτό αντιμετωπίζεται; 3)σε αυτό δεν υπάρχει μάλλον λύση αλλά καλό είναι να το ξέρουν όσοι σκέφτονται να το αγοράσουν: βάζω το κινητό συνήθως στην τσέπη του μπουφάν μου. μετά από μια εβδομάδα παρατήρησα ότι έχει μπει ΜΕΣΑ ΑΠΌ ΤΟ ΤΖΑΜΙ σκόνη!! (μάλλον χνούδια από το ύφασμα (αν και δεν έχει γούνα ή κάτι τέτοιο...) τέσπα.. προφανώς αυτό δεν θα καθαριστεί ποτέ.. απλά το αναφέρω γιατί δεν το περίμενα..
kenmitsakos Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 για το gps αν πατας την επιλογη που λεει gps αν ειναι τσεκαρισμενη τοτε εισαι κομλε πανω στο status bar δεν δειχνη τιποτα αν δεν ανοιγης παραδειγμα ενα προγραμμα που χρειαζεται χαρτες π.χ. igo που εχω εγω τοτε ανοιγη ενας δορυφορος που μου λεει οτι δουλευει . τωρα για χαρτες πρεπει να εχεις internet στο κινητο σου αλλιως τιποτα εκτος απο καποια προγραμματα απος το igo δεν θελει internet .
orlox Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Για το 2ο... Αν εχεις gmail και εχεις συγχρονισει το gmail μπες εκει και φτιξε τις επαφες +30. Εμενα δεν νομιζω οτι μου το εκανε αυτο. Αλλα απο την αλλη δεν ξερω γιατι ίδη ολες μου οι επαφές ηταν +30 για το voip....
kwstas_pap Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ακόμα δεν κατάλαβα τι να κάνω με το gps.. to igo δεν το βρίσκω καν στο android market για να το κατεβάσω. σχετικά με την αναγνώριση έκανα ένα βήμα.. προς τα πίσω. δεν έχω βάλει (και ούτε πρόκειται) τις επαφές στο gmail. ανακαλυψα ότι δεν πρέπει να καταχωρώ το τηλέφωνο με +30 αλλά με 0030.. αυτό μόνο του μετά μου το κάνει +30!..αλλιώς πάλι δεν έχει αναγνώριση!ΕΛΕΟΣ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.