DIL Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπερα εχω router της συγκεκριμενης εταιριας. εχω δώσει τον κωδικο για το wifi στο γειτονα μου για να μπαινει και αυτος αλλα απο οτι βλεπω και οι 2 μαζι την πατωνουμε την γραμμη. πως μπορω να του περιορίσω το bandwidth μεσα απο το router????
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Πές μας πιο μοντέλο linksys εχεις. Νομίζω οτι για να το κάνεις αυτο πρέπει να ενεργοποιήσεις/ρυθμίσεις το QoS στην συνέχεια να δηλώσεις την MAC Address του φίλου σου και να δηλώσεις ποσο bandwith θέλεις να του δίνεις. Λεπτομέρειες δεν ξέρω να σου πώ ακριβώς πως να το κάνεις γατι δεν ξέρω και πιο router εχεις.
DIL Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 εχω το WAG 200G. που ακριβως παω να κανω την ρυθμιση που λες???
DIL Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 ευκολο μου φαινετε. Αλλα την mac address σε ενα laptop Που συνδεεται wireless απο που την βλεπω???
SPANK Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ανοίγεις ενα command prompt δίνεις ipconfig /all και βρίσκεις αυτο που λέει Physical address
poulinos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 χωρις να θελω να πω κατι αλλα το Linksys Οσο ξερω δεν κανει bandwidth manager.στο qos απλα ρυθμιζεις priorites ανα service η ανα port Οχι ανα υπολογιστη ουτε περιοριζεις bandwidth.mac address to wag200 εχει για να κανεις κλειδωμα με Mac address οχι για bandwidth manager.
lexmark Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 χωρις να θελω να πω κατι αλλα το Linksys Οσο ξερω δεν κανει bandwidth manager.στο qos απλα ρυθμιζεις priorites ανα service η ανα port Οχι ανα υπολογιστη ουτε περιοριζεις bandwidth.mac address to wag200 εχει για να κανεις κλειδωμα με Mac address οχι για bandwidth manager. +1 Άλλο qos, άλλο bandwidth rate control. Από τη στιγμή, μάλιστα, που κατεβάζετε και οι 2, το qos πάει περίπατο!
poulinos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 καλα ναι το σκετο qos δεν εχει και πολυ νοημα.αν ο αλλος το σκιζει αβερτα τι να σου κανει το qos.επισης γιατι την πατωνεται την γραμμη?κατεβαζει καποιος τορρεντ η γενικοτερα p2p?εχεις απλα μονο 2 mbit συνδεση?μηπως καποιος κανει Upload στο full και σου πιταρει το download?
DIL Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 o αλλος το μονο που κανει βλεπει streaming ολη μερα.καμια αλλη λυση να του περιορισω το bandwidth ????
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 βαλε του στο pc το net limiter και ρυθμισε το εκει που πρεπει για να μην σε σκιζει.
lexmark Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Και παρακάλα το Θεό να μην το κλείνει το προγραμματάκι και ξανά κάνει τα ίδια. Άσε, αυτό το internet sharing είναι πολύ δύσκολο πράγμα αν ο άλλος δεν καταλαβαίνει από απλά λόγια και δεν σέβεται...
poulinos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 αν δεν σεβεται δεν κανεις ιντερνετ sharing.τοσο απλα.η περιοριζεις το σημα και του λες α δεν πιανει δεν ξερω γιατι.ειναι αδυναμο.
DIL Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 μου αρεσει αυτο...και πως περιοριζω το σημα ετσι ωστε μια να πιανει μια να μην πιανει..εγω ετσι και αλλιως συνδεδεμενος με utp ειμαι. μαλλον σε αυτο θα καταληξω..αλλα πως περιοριζω το wi-fi..εστω την εμβελια του ετσι ωστε να εχει αδυναμο σημα
poulinos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 το βαζεις πισω απο κανα δυο κομματια ξυλο η γενικα εμποδια.του ξεβιδωνεις την κεραια.τυλιγεις την κεραια και διαφορα τετοια.γιατι το να του το κοψεις τελειως θα σου πει γιατι μου το κοψες.επισης μια λυση ειναι κλεινεις dhcp και ενω δειχνει οτι συνδεεται δεν θα παιρνει Ip.σε αλλα ρουτερ μπορεις να κλειδωσεις και με Mac address οποτε να συνδεθει αλλα να μην εχει νετ.σε αλλα ρουτερ μπορεις να πεις οτι πχ ταδε ωρα με ταδε να μην εχει νετ.εχει διαφορα κολπα το καθε ρουτερ,σε καποια ρουτερ σε αφηνει να διαλεξεις εσυ ποσο δυνατα επι τις 100 θα παιζει το ρουτερ.High100mw medium πχ 70 ,low 50
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.