karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αχαχαχαχαχα Πες μου ότι το είπα σωστά τουλάχιστον Νομίζω κάτι τέτοιο μου είχανε πει, άσχετα ότι Live δεν το κατάλαβα ποτέ
Thanos1972 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ε ναι,ο κορμος αυτος ειναι που ειπες.σηκωνει λιγη αναλυση αλλα δεν θα καταλαβεις και πολλα.πρεπει να εχεις τηλεοραση μπροστα σου για να καταλαβεις την καθε περιπτωση.
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 LOLOLOLOL..... Τελικα ειναι καλο ή κακο που εχει τετοιες θερμοκρασιες????
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 LOLOLOLOL..... Τελικα ειναι καλο ή κακο που εχει τετοιες θερμοκρασιες???? ΑΝ έχει όντως είναι πολύ καλό αλλά δύσκολα το πιστεύω αν δεν δω μετρήσεις....
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Οκ.. αλλα του αλλου γιατι ειναι 37 βαθμους και επαιζε ταυτοχρονα pro 11 (απ'οτι μου ειπε τωρα) φιλε μου εχεις επιπλεον 2η οθονη ή καποια τηλεοραση σε hdmi εκτος απο μονιτορ για pc ? αν ναι τοτε ειναι λογικο να εχεις (σαφως) μεγαλυτερες θερμοκρασιες απο καποιον αλλο με ιδια καρτα, γιατι οι μνημες σου τρεχουν σε μεγαλυτερη συχνοτητα ακομα και idle σε σχεση με το να εχεις μια οθονη η μονη λυση για αυτο το θεμα ειναι να απενεργοποιησεις τη 2η θονη οταν δε τη χρησιμοποιεις ειχε παθει φιλος μου αντιστοιχο σκηνικο με μια 6870 (ηταν πολυ πιο ζεστη idle απο τη δικη μου πχ και του εκανε τρομερη εντυπωση) και διαπιστωσε οτι αν απενεργοποιησει το hdmi απο το ccc τοτε η θερμοκρασια του σε idle επεσε καμια 15αρια βαθμους απλα υποψιαζομαι μηπως εισαι και εσυ αντιστοιχη περιπτωση μιας και σε full stress δεν ανεβαζεις πολυ
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καρμεν δεν ειδες φωτο??? Δεν σου κανουν??? :devil: QSIS εχω μονο μια οθονη 19αρα πανω στο Pc... Τιποτα.. Ουτε Hdmi ουτε 2 οθονες.... Δεν ειναι αρκετα μεγαλες οι θερμοκρασιες μου δηλαδει???
qsis Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 σε φορτο ειναι μια χαρα, idle ειναι λιγο ψηλα για αυτο ανεφερα τη περιπτωση (ποτε δεν ξερεις) τωρα ειτε μπορει να επεσες σε λιγο πιο ζεστο κομματι , ειτε για καποιο λογο να εχουν αλλαξει οι ρυθμισεις στον catalyst απο μονες τους και iddle να μην πεφτει οσο πρεπει η συχνοτητα σου (μου χε τυχει εμενα αυτο παλιοτερα , κουλο αλλα συμβαινει καμια φορα**) οπως και να χει λογους ανησυχιας δεν εχεις , με 65 full stress η καρτα σου μπορει να αντεξει αρκετα χρονια 60 ηταν η προηγουμενη μου idle να καταλαβεις **τσεκαρε και στο catalyst καλου κακου στο performance==>amd overdrive αν μπορεις να επιλεξεις το "defaults" αν μπορεις επελεξε το και apply , αν οχι τοτε αστο ησυχο δε χρειαζεται να κανεις κατι επισης μου χει τυχει ιδιο μοντελο καρτας (αλλα διαφορετικης εταιρειας) λογω του κατασκευαστη της idle να μην ριχνει τη συχνοτητα οπως μοντελα αλλων εταιρειων για αυτο και να ειναι πιο ζεστη οταν δε κανει τιποτα σε σχεση με αλλα αδερφακια της (ειναι η καρτα που ανεφερα παραπανω) το ρεζουμε παντως ειναι οτι αφου υπο φορτο δεν χτυπας μεγαλες θερμοκρασιες δεν εχεις κανενα προβλημα
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Καρμεν δεν ειδες φωτο??? Δεν σου κανουν??? :devil: Για την κάρτα του φίλου σου λέω και την θερμοκρασία που λέει ότι έχει εν ώρα game Βρε
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Βρε για την δικια μου ελεγα... :cool: Η δικιά σου λέμε είναι τέλεια.... Αλλά κάπου κάτι παίχτηκε με μία άλλη κάρτα και εν ώρα game 35 βαθμούς... Καλά άστο γιατί μόλις ξύπνησα. Θα μπερδευτώ περισσότερο
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ναι η καρτα του φιλου μου που ειναι ιδια... Τετοια ωρα βρε ξυπνισες???? ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ.... χαχαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ναι η καρτα του φιλου μου που ειναι ιδια... Τετοια ωρα βρε ξυπνισες???? ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ.... χαχαχαχα Ε δεν κοιμήθηκα στην ώρα μου. Παραστράτησα πολύ και σε πολλά χθες
driftingcris Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Πιες και ενα καφεδακι και εισαι οκ.. λολ
stm00192 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Ε δεν κοιμήθηκα στην ώρα μου. Παραστράτησα πολύ και σε πολλά χθες Tωρα εμένα τι πρέπει και μπορει να μπει στο μυαλό μου??? :P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.