Προς το περιεχόμενο

HP recovery disk !!

geornirv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 1 HP και επειδή τον πήρα από έξω θέλω να βάλω τα ελληνικά win 7. Θέλω όμως προτού κάνω format να κρατήσω τα γνήσια win 7 που έχει τώρα το pc μου καθώς και τα προγράμματα που έχει μέσα το HP. Τί πρέπει να κάνω ?? Πού θα τα βρώ για να τα αντιγράψω και αντιγράφονται σε DVD ή πιάνουν περισσότερο χώρο ???

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μισό θα κάνεις επανεγκατάσταση για τη γλώσσα εμφάνισης; Ή έχεις και άλλο λόγο;

Δημοσ.

Μισό θα κάνεις επανεγκατάσταση για τη γλώσσα εμφάνισης; Ή έχεις και άλλο λόγο;

Για την γλώσσα μόνο.

Δημοσ.

Θα πρέπει να φτιάξεις ένα image του σκληρού σου σε κάποιο εξωτερικό δίσκο ή σε κάμποσα dvd (προτείνεται το πρώτο) με λογισμικό όπως το Acronis True Image. Έτσι ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να επαναφέρεις το pc σου στην τωρινή του κατάσταση.

Για να περάσεις τα προγράμματα στην νέα εγκατάσταση θα πρέπει να έχεις τα αρχεία εγκατάστασης τους και να τα περάσεις ένα ένα από την αρχή.

Δημοσ.

Θα πρέπει να φτιάξεις ένα image του σκληρού σου σε κάποιο εξωτερικό δίσκο ή σε κάμποσα dvd (προτείνεται το πρώτο) με λογισμικό όπως το Acronis True Image.

γιατί; :whistle:

Αφού δεν θα κάνει επανεγκατάσταση

Δημοσ.

γιατί; :whistle:

Αφού δεν θα κάνει επανεγκατάσταση

Αν δεν έχει ultimate δεν μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλιώς (με νόμιμα μέσα). Σε κάθε περίπτωση πριν δραστικές αλλαγές καλό είναι να κάνουμε ένα image πρώτα. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά.
Δημοσ.

Αν δεν έχει ultimate δεν μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλιώς (με νόμιμα μέσα).

Αλλάζει με πλάγιο τρόπο, χωρίς να χάσει τη νομιμότητά του το λειτουργικό. Οπότε δεν είναι άδικος κόπος μία επανεγκατάσταση;

Αν δεν έχει ultimate δεν μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλιώς (με νόμιμα μέσα). Σε κάθε περίπτωση πριν δραστικές αλλαγές καλό είναι να κάνουμε ένα image πρώτα. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά.

Στο edit Που έκανες δεν θα διαφωνήσω

Δημοσ.

Έχω 1 HP και επειδή τον πήρα από έξω θέλω να βάλω τα ελληνικά win 7. Θέλω όμως προτού κάνω format να κρατήσω τα γνήσια win 7 που έχει τώρα το pc μου καθώς και τα προγράμματα που έχει μέσα το HP. Τί πρέπει να κάνω ?? Πού θα τα βρώ για να τα αντιγράψω και αντιγράφονται σε DVD ή πιάνουν περισσότερο χώρο ???

πριν προχωρησεις,να αλλαξεις το λογισμικο,υπαρχει τροπος να αλλαξεις μονο την γλωσσα!

Δες εδω:

http://forum.tabletpcreview.com/microsoft-windows-7-forum/27826-windows-7-handwriting-recognition-multi-language-doesnt-work-w-workaround.html

Το εχω κανει προσωπικα!

Το εχω αλλαξει απο αγγλικα σε ελληνικα ,ισπανικα και βουλγαρικα και το ξανα επαναφερα στα αγγλικα!

Δημοσ.

Για vistalizator τον πήγαινα και εγώ οπότε +1 δαγκωτό

edit: Αρκεί να μην μας πει ότι έχει Ultimate (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις :lol: )

Δημοσ.

Τα ultimate σου τα προσφερουν απο μονα τους!

Αλλα δε νωμιζω να του ηρθε με τα ultimate,μαλλον τα premium πρεπει να εχει!

Δημοσ.

Ναι βρε το ξέρω ότι από τη μαμά είναι καλομαθημένα τα ultimate. :devil:

Και εγώ δύσκολο το κόβω όντως...

Δημοσ.

Ναι βρε το ξέρω ότι από τη μαμά είναι καλομαθημένα τα ultimate. :devil:

Και εγώ δύσκολο το κόβω όντως...

Το ξερω οτι το ξερεις.Αλλιως ηθελα να το θεσω!

Δλδ δε θελω να πιστεψω οτι εχει ultimate και ψαχνει να περασει αλλα μονο για την γλωσσα! :shock: :fear:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...