geornirv Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Έχω 1 HP και επειδή τον πήρα από έξω θέλω να βάλω τα ελληνικά win 7. Θέλω όμως προτού κάνω format να κρατήσω τα γνήσια win 7 που έχει τώρα το pc μου καθώς και τα προγράμματα που έχει μέσα το HP. Τί πρέπει να κάνω ?? Πού θα τα βρώ για να τα αντιγράψω και αντιγράφονται σε DVD ή πιάνουν περισσότερο χώρο ???
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μισό θα κάνεις επανεγκατάσταση για τη γλώσσα εμφάνισης; Ή έχεις και άλλο λόγο;
geornirv Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μισό θα κάνεις επανεγκατάσταση για τη γλώσσα εμφάνισης; Ή έχεις και άλλο λόγο; Για την γλώσσα μόνο.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 αχούυυυυ Πες μου ποια έκδοση windows έχεις βρε? home? professional? ultimate?
kifinas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα πρέπει να φτιάξεις ένα image του σκληρού σου σε κάποιο εξωτερικό δίσκο ή σε κάμποσα dvd (προτείνεται το πρώτο) με λογισμικό όπως το Acronis True Image. Έτσι ανά πάσα στιγμή θα μπορείς να επαναφέρεις το pc σου στην τωρινή του κατάσταση. Για να περάσεις τα προγράμματα στην νέα εγκατάσταση θα πρέπει να έχεις τα αρχεία εγκατάστασης τους και να τα περάσεις ένα ένα από την αρχή.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θα πρέπει να φτιάξεις ένα image του σκληρού σου σε κάποιο εξωτερικό δίσκο ή σε κάμποσα dvd (προτείνεται το πρώτο) με λογισμικό όπως το Acronis True Image. γιατί; Αφού δεν θα κάνει επανεγκατάσταση
kifinas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 γιατί; Αφού δεν θα κάνει επανεγκατάσταση Αν δεν έχει ultimate δεν μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλιώς (με νόμιμα μέσα). Σε κάθε περίπτωση πριν δραστικές αλλαγές καλό είναι να κάνουμε ένα image πρώτα. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά.
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αν δεν έχει ultimate δεν μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλιώς (με νόμιμα μέσα). Αλλάζει με πλάγιο τρόπο, χωρίς να χάσει τη νομιμότητά του το λειτουργικό. Οπότε δεν είναι άδικος κόπος μία επανεγκατάσταση; Αν δεν έχει ultimate δεν μπορεί να αλλάξει γλώσσα αλλιώς (με νόμιμα μέσα). Σε κάθε περίπτωση πριν δραστικές αλλαγές καλό είναι να κάνουμε ένα image πρώτα. Πολλά μπορούν να πάνε στραβά. Στο edit Που έκανες δεν θα διαφωνήσω
ektor7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Έχω 1 HP και επειδή τον πήρα από έξω θέλω να βάλω τα ελληνικά win 7. Θέλω όμως προτού κάνω format να κρατήσω τα γνήσια win 7 που έχει τώρα το pc μου καθώς και τα προγράμματα που έχει μέσα το HP. Τί πρέπει να κάνω ?? Πού θα τα βρώ για να τα αντιγράψω και αντιγράφονται σε DVD ή πιάνουν περισσότερο χώρο ??? πριν προχωρησεις,να αλλαξεις το λογισμικο,υπαρχει τροπος να αλλαξεις μονο την γλωσσα! Δες εδω: http://forum.tabletpcreview.com/microsoft-windows-7-forum/27826-windows-7-handwriting-recognition-multi-language-doesnt-work-w-workaround.html Το εχω κανει προσωπικα! Το εχω αλλαξει απο αγγλικα σε ελληνικα ,ισπανικα και βουλγαρικα και το ξανα επαναφερα στα αγγλικα!
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Για vistalizator τον πήγαινα και εγώ οπότε +1 δαγκωτό edit: Αρκεί να μην μας πει ότι έχει Ultimate (δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρεις )
ektor7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Τα ultimate σου τα προσφερουν απο μονα τους! Αλλα δε νωμιζω να του ηρθε με τα ultimate,μαλλον τα premium πρεπει να εχει!
karmen1983 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι βρε το ξέρω ότι από τη μαμά είναι καλομαθημένα τα ultimate. Και εγώ δύσκολο το κόβω όντως...
ektor7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Ναι βρε το ξέρω ότι από τη μαμά είναι καλομαθημένα τα ultimate. Και εγώ δύσκολο το κόβω όντως... Το ξερω οτι το ξερεις.Αλλιως ηθελα να το θεσω! Δλδ δε θελω να πιστεψω οτι εχει ultimate και ψαχνει να περασει αλλα μονο για την γλωσσα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.