Προς το περιεχόμενο

Tα φωτα σας για μια εργασια Διοικηση επιχειρήσεως!!!

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχει μια φιλη μου μια εργασια για μια επειχήρηση που διακινεί ενα νεο προιόν και να κανει πανω σε αυτο μελετη και γενικα οτι αλλη χαρτουρα εχουν τετοιες εργασιες!

Εχετε καμια ιδέα για κανενα προτοτυπο προϊον ή υπηρεσια για να κανει πανω σε αυτο μια εργασια!Σοβαρες προτασεις παρακαλώ!

Thanks

Δημοσ.

Για υπηρεσιες οτιδηποτε site του διαδικτυου τυπου groopon, skroutz kai social networks προσφερεται. Για προιν δες απο καμμια πολυεθνικη. Πχ το SWIFFER της PG εχει μεσα πολυ ερευνα οποτε εχει ενδαιφερον.

Δημοσ.

Εχει μια φιλη μου μια εργασια για μια επειχήρηση που διακινεί ενα νεο προιόν και να κανει πανω σε αυτο μελετη και γενικα οτι αλλη χαρτουρα εχουν τετοιες εργασιες!

Εχετε καμια ιδέα για κανενα προτοτυπο προϊον ή υπηρεσια για να κανει πανω σε αυτο μια εργασια!Σοβαρες προτασεις παρακαλώ!

Thanks

διακινει

η

δημιουργει νεο προιον?

Δημοσ.

διακινει

η

δημιουργει νεο προιον?

Διακινει προιον ή υπηρεσια

Αλλα ο,τι ιδεες εχετε δεκτες ακομα κια για δημιουργια προίοντων ή υπηρεσιών!

Δημοσ.

Γιατί δεν κάνει μια μελέτη για τα νέα Smartphone της Nokia που αναμένονται με Windows Mobile λογισμικό, και πως θα κοντράρουν iPhone και Android. Η πως τα Android based tablets θα κοντράρουν το iPad κτλ...

Δημοσ.

Business Plans Handbook, Volume 20 [2011]

http://www.amazon.com/Business-Plans-Handbook-Lynn-Pearce/dp/1414468326/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1305806452&sr=1-1

μπες στον δαιμονα και θα το βρεις

Έχουν ενδιαφέροντα business plans αυτά τα βιβλία. Από κει έχω εμπνευστεί τι επιχείρηση θα ήθελα να ανοίξω. :mrgreen:

Δημοσ.

Έχουν ενδιαφέροντα business plans αυτά τα βιβλία. Από κει έχω εμπνευστεί τι επιχείρηση θα ήθελα να ανοίξω. :mrgreen:

u dont say

να το ριξουμε ενα speedread τοτες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...