Dr.DrekoCX Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 ψαξε αν υπαρχουν covers για το πληκτρολογιο,με ελληνικους η αγγλικους χαρακτηρες πανω.πιστευω να βοη8ησα!
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Το θέμα λύνεται απλούστατα: Το ποιο ενοχλητικό είναι το QWERTZ αντι QWERTY Λύση: Βγάζω το πλήκτρο Ζ και το βάζω στη θέση του Y και αντίστροφα. ΤΕΛΟΣ. Κατά τα άλλα, όταν πληκτρολογείς δεν πρέπει να κοιτάς τα πλήκτρα και δεν έχει σημασία τι γράφουν. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μάυρα πληκτρολόγια χωρίς γράμματα πάνω τους. νομιζω οτι και εγω αυτό θα έκανα
edragone Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Θελω να αγορασω ενα laptop απο γερμανια αλλα θα εχει το γερμανικο πληκτρολογιο απο οτι μου ειπαν.μπορει καποιος να μου πει τις ακριβως διαφορες απο το συνηθισμενο που εχουμε εδω?επισης θα μπορω να γραφω ελληνικα και να βαζω τονους?τι αλλη διαφορα εχει?ναι ειναι λίγο διαφορετικό διαφέρουν επίσης και τα γραματα της θέσεις τους οπος το z με το y Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα