jmallen3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Θελω να αγορασω ενα laptop απο γερμανια αλλα θα εχει το γερμανικο πληκτρολογιο απο οτι μου ειπαν.μπορει καποιος να μου πει τις ακριβως διαφορες απο το συνηθισμενο που εχουμε εδω?επισης θα μπορω να γραφω ελληνικα και να βαζω τονους?τι αλλη διαφορα εχει?
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Το γερμανικό πληκτρολόγιο είναι κάπως έτσι (σύμφωνα με το gοοgle): Θα μπορείς να γράφεις Ελληνικά και να βάζεις τόνους, αλλά ίσως χρειαστεί να συνηθίσεις την διαφορετική διάταξη των πλήκτρων.
jmallen3 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαοφρες απο οτι βλεπω.αλλα ξαναρωταω για να ειμαι σιγουρος,100% θα μπορω να γραφω με τονους ελληνικα και θα εχει και το"ς"??
stm00192 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 δεν ειναι τοσο μεγαλες οι διαοφρες απο οτι βλεπω.αλλα ξαναρωταω για να ειμαι σιγουρος,100% θα μπορω να γραφω με τονους ελληνικα και θα εχει και το"ς"?? Ναι θα μπορείς ... δεν εξερτάται από το πληκτρολογιο αλλά από το αν έχεις εγκατεστημένη την γλώσσα στο λειτουργικό σου!
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Σε ένα netbook με Αγγλικό πληκτρολόγιο έγραφα κανονικά Ελληνικά με τόνους. Δεν βλέπω κάποιον λόγο ώστε να μην μπορείς να γράψεις και με το Γερμανικό. Για να είσαι 100% σίγουρος όμως περίμενε να απαντήσει και κάποιος άλλος.
JohnXarxas Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 όταν λες για το google ότι το βρήκες, το έκανες αναζήτηση ή έχει καμια εφαρμογή?
Wintermute23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Είχα πάρει ένα πληκτρολόγιο από γερμανία και είχα ξεχάσει ότι θα είναι διαφορετικό... Λειτουργεί κανονικά με ελληνικά και τόνους.Απλά έχει το Ζ στη θέση του Υ. Οπτικά στο πληκτρολόγιο,όχι στο πως τα αντιλαμβάνεται το PC αν έχεις τα ελληνικά ως γλώσσα. Επίσης όντως οι παρενθέσεις είναι ένα νούμερο δίπλα από το "κανονικό" Το σχέδιο του macabre_sunsets είναι σωστό.
macabre_sunsets Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 όταν λες για το google ότι το βρήκες, το έκανες αναζήτηση ή έχει καμια εφαρμογή? Αναζήτηση.
crossfiregr1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μπορείς πολύ απλά να πας σε ενα βιβλιοπωλείο και να παρείς ελληνικά αυτοκόλλητα πληκτρολογίου και να βάλεις τα γράμματα όπως στα ελληνικά πληκτρολόγια. Από το λειτουργικο, απλά πρέπει να επιλέξεις τη σωστή γλώσσα και θα είσαι οκ.
JohnXarxas Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 είναι άλλη αίσθηση το να γράφεις πατώντας σε αυτοκόλλητα
sphinxgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Φυσικά και θα βάζεις τόνους! Εχει σχέση με τη διάταξη του πληκτρολογίου που ορίζεις στα windows. Απλά εκεί που θα πατάς το πλήκτρο του τόνου ίσως το πλήκτρο δείχνει κάτι άλλο. Σε γαλλικό πλήκτρολόγιο φορητού επειδή τα πλήκτρα ήταν αλλού, απλά έβγαλα τα βασικά πλήκτρα που με ενοχλούσαν και τους άλλαξα θέση μεταξύ τους. Βέβαια υπήρχαν ακόμα κάποιες διαφοροποιήσεις, αλλά αφου ηξερα που είναι η κάθε λειτουργία δε με απασχολούσε. Μπορείς κάλλιστα και αυτά που δε σε βολεύουν να τα βάψεις με blacho ή μανό και να τα φτιάξεις όπως εσυ θέλεις!!!!!!!!!!!! !
kara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα. Το θέμα λύνεται απλούστατα: Το ποιο ενοχλητικό είναι το QWERTZ αντι QWERTY Λύση: Βγάζω το πλήκτρο Ζ και το βάζω στη θέση του Y και αντίστροφα. ΤΕΛΟΣ. Κατά τα άλλα, όταν πληκτρολογείς δεν πρέπει να κοιτάς τα πλήκτρα και δεν έχει σημασία τι γράφουν. Ας μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και μάυρα πληκτρολόγια χωρίς γράμματα πάνω τους.
kataramenos32 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Προσωπικα μου βγηκε η ψυχη για να βρω τα συμβολα και τους τονους στο φορητο ενος θειου που το ειχε φερει για συντηρηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα