gkwa1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπέρα παιδία, Επειδή ο παλίος υπολογιστής κλάταρε μου έμεινε ο σκληρός σώος ευτυχώς, και τα περισσότερα αρχεία τα είχα στην επιφάνεια εργασίας. Θέλω να τα περάσω τώρα στον καινούργιο υπολογιστή ο οποίος έχει λειτουργικό windows 7 ultimate. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω δικαιώματα για να κάνω αυτή την διαδικασία. Προσπαθώ να αλλάξω τα διακαιώματα στον φάκελο επιφάνεια εργασίας και μου βγάζει σφάλμα πως η διαδικασία δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στους υποφακέλους, αν πάω σε κάθε αρχείο η φάκελο σιγά σιγά μπορώ να αλλαγή δικαιωμάτων αλλά στην περίπτωση αυτή δεν θα τελειώσω ποτέ διότι εχω περίπου 80gb δεδομένα... Για βοηθείστε...
alquiii Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δοκιμασε να αλλαξεις τα δικαιωματα στο root των φακελων και να σημειωσεις να ειΝαι Inheritable στουσ υποφακελους
gkwa1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 ναι αλλά δεν με αφήνει... Ότι και να δοκιμάσω μου εμφανίζει μήνυμα πως δεν επιτρέπεται η πρόσβαση, αν πάω σε κάθε αρχείο ξεχωριστά μπορώ να αλλάξω δικαιώματα και να το πάρω αλλά δυστηχώς αυτά είναι κάποιες χιλίαδες...
nikomas50 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Κατέβασε το Parted magic, πέρασέ το σε CD με το Imgburn, ξεκίνησε τον υπολογιστή σου από το CD και όλα θα μπορείς να τα διαχειριστείς χωρίς εμπόδια.
gkwa1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Φίλε σε ευχαριστώ πάρα πολύ έγινε η δουλεία με γλίτωσες από πάρα πολύ κόπο... Θέλουν τα αρχεία που φώρτοσε η εφαρμογή διαγραφή τώρα?
gkwa1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 το live cd που έβαλα δεν φώρτοσε αρχεία στο υπολογιστή?
TheELF Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 το live cd που έβαλα δεν φώρτοσε αρχεία στο υπολογιστή? Όχι για αυτό λέγονται live τρέχουν μόνο από το cd τους χωρίς να πειράζουν τίποτα. Βέβαια αν έγραψες εσύ κάτι στον δίσκο από το Cd άλλο αυτό.
gkwa1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εντάξει αυτό το Parted magic πραγματικά δεν υπάρχει δεν καταλαβαίνει τίποτα ούτε δικαιώματα ούτε μεγάλα αρχεία είναι απίστευτο, απορώ τι τα δουλεύω ακόμα τα windows...
nikomas50 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Εντάξει αυτό το Parted magic πραγματικά δεν υπάρχει δεν καταλαβαίνει τίποτα ούτε δικαιώματα ούτε μεγάλα αρχεία είναι απίστευτο, απορώ τι τα δουλεύω ακόμα τα windows... Καιρός να κατεβάσεις και το ubuntu ώστε να ξεφύγεις οριστικά από τα Windows.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.