Προς το περιεχόμενο

κλειδωμα

memax

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Λοιπον, μολις περασουν 3-4 λεπτα χωρις καμια ενεργεια στο λαπτοπ, τα windows περνανε αυτοματα σε λειτουγια κλειδώματος και δεν μπορω να βρω απο που το αλλαζεις αυτο

Μιλάω για windows vista και δεν το ενεργοποιησα εγω αυτο .

ευχαριστω

Δημοσ.

Αν θαυμαμαι καλα στις προφυλαξεις οθονης (δεξι κλικ , εξατομικευση στην επιφανειας εργασιας )εχει επιλογες ενεργειας και εκει εχει διαφορες ρυθμισεις που μια ειναι αυτη που λες.

Δημοσ.

Αν θαυμαμαι καλα στις προφυλαξεις οθονης (δεξι κλικ , εξατομικευση στην επιφανειας εργασιας )εχει επιλογες ενεργειας και εκει εχει διαφορες ρυθμισεις που μια ειναι αυτη που λες.

Φιλε μου Γιαννη δεν πρεπει να ειναι απο εκει.

Αυτο ήταν το πρωτο που εψαξα κ εγω αλλα απο την διαχειρηση ενεργειας μπορεις να ρυθμισεις τους χρονους για αναστολη λειτουργιας, αδρανοποιηση και τερματισμο.

Εγω ειπα οτι δεν γινεται κατι απο αυτα αλλα οτι ο υπολογισης κλειδωνει ( σαν την αλλαγη χρηστη )

αλλα στην ουσια πρεπει να πατησω ενα εντερ για να μπω παλι στα windows

Δεν μπορω να βρω που ειναι αυτη η ρυθμιση και δεν μπορω να καταλαβω και πως εγινε

Anyways ελπιζω να καταλαβες τι θελω να πω γιατι τα λεω και καπως μπερδεμενα

Δημοσ.

Ακριβως.

Για παραδειγμα οταν μπαινεις σε αναστολη λειτουργιας σταματαει να παιζει πχ η μουσικη αν παιζει.

Στο κλειδωμα δεν σταματαει τιποτα. Άν πας εναρξη---> κλειδωμα θα δεις τι εννοω

Δεν μπορω να παρω snapshot γι αυτο δεν εχω κανει καμια παραθεση

Δημοσ.

για δες εδω

http://www.vistax64.com/tutorials/120503-lock-computer-enable-disable.html?ltr=L

κ κανε κ αυτο πρωτα λογικα θα σου φτιαξει

I was pretty annoyed with my computer which would lockdown if left idle for 10 minutes, and then ask for the password to log back in. This behavior is actually caused by the screensaver settings. Right click on the desktop, select Personalize, select Screen Saver from the next screen. In the Screen Saver Settings windows that appears deselect the checkbox that says “On Resume, Display logon Screen”. This should fix it.
Δημοσ.

Ωραιος......

Σου ευχομαι να παρετε πρωταθλημα του χρονου για την βοηθεια σου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...