profi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 που θα συνδέσω την συσκευή του τηλεφώνου!χεχε μέχρι τώρα ήταν πάνω στο ρούτερ με φις τηλεφώνου κανονικά!! επίσης μου είπαν οτι το fritzbox που έχω τώρα δεν θα λειτουργεί μετά!
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 αν εχεις υπηρεσια voip θα σου στειλουν ρουτερ που να εχει voip υποχρεωτικα.θα παρεις οχι το Netfaster καπως αλλιως το λενε που δινει η Hol σε αντικατασταση τοy fritz.Που εχει πανω voip
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το θεωρω λιγο δυσκολο για τον βασικο λογο οτι οπως ειπες εχεις 2 νουμερα τωρα.με pots θα εχεις ενα.δινουν καποιο αλλο απλα δεν θυμαμαι το μοντελο.
profi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ωραία,αμα το λες εσυ ηρεμώ!! το fritz γιατι θα πάψει να δουλεύει?με είχε βολέψει!!
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 δεν ξερω απλα η hol οπως διαβασα σε ενα θεμα αποφασισε να παρει πισω τα fritz και να δωσει αλλα.τωρα εκαναν καποια αναβαθμιση και το fritz δενεχει τα απαραιτητα πλεον ποιος ξερει.μπορει να μην υποστηριζει αυτα που θελουν ποιος ξερει.δυο νουμερα σε pots γραμμη δεν γινεται χωρις voip.οποτε φαντασου ο αλλος να εχει εταιρεια και να του πουν οκ μεγαλες σε γυρναμε σε pots.παει το κλεισαν το μαγαζι.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ αλλους που εχουν παραπανω τηλ.νουμερα.
bele Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Παιδια, αν καποιος βρει ενα firmware της προκοπης για το Alcatel-Lucent CellPipe 7130 ας το ποσταρει για να αντικαταστησουμε αυτο το πετσοκομμενο firmware της hol.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 OK το netfaster iad2 έστειλαν!! καλα θυμομουν.δεν το κοβω να ειναι καλυτερο απο το fritz αλλα οκ Παιδια, αν καποιος βρει ενα firmware της προκοπης για το Alcatel-Lucent CellPipe 7130 ας το ποσταρει για να αντικαταστησουμε αυτο το πετσοκομμενο firmware της hol. στο official site Της εταιρειας ισως να εχει .απλα δεν ξερω αν η Hol δινει admin privilege για να περασεις αλλο firmware. Η θες και admin στοιχεια.και αφου το cellpipe δεν εχει voip γιατι το δινουν με πετσοκομμενο firmware??
profi Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 καλα θυμομουν.δεν το κοβω να ειναι καλυτερο απο το fritz αλλα οκ το ξέρω!σε είχα ξαναρωτήσει κιόλας...αλλά λένε το fritz δεν θα λειτουργεί σε λίγο καιρό...οπότε αναγκαστικά netfaster!
poulinos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 τωρα γιατι δεν θα λειτουργει ποιος ξερει.που παω στοιχιμα οτι θα παιζει και μετα εστω και μεκαποια νερα.εκτος αν υποστηριζει καποιο νεο protocol το Netfaster και δεν το υποστηριζει το fritz αλλα δεν μπορω να σκεφτω κατι.codec δυσκολο.τι να πω.και για αυτους μεγαλο εξοδο.ολα τα fritz στην ακρη.
aggelosd Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2012 μπορεί κάποιος να μου δώσει την σελίδα με τα firmware του συγκεκριμένου router?? το site τους είναι απαράδεκτο
poulinos Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2012 και σε αλλα sites που διαβασα δεν ειδα κανεις να εχει generic firmware.κατι για firmware της bell ειδα μονο που και αυτο custom ειναι.
Cool_LEON Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Έχει βρει κανείς τελικά κανένα firmware της προκοπής? Έστω και από πάροχο του εξωτερικού. Επίσης, ξέρει κανείς εάν είναι κανένα "καλυμμένο" μοντέλο της εταιρείας και βρούμε κανένα fιrmware πουθενά αλλού?
DaveMurray Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2012 καλα θυμομουν.δεν το κοβω να ειναι καλυτερο απο το fritz αλλα οκ Αν εννοείς το fritz ( το 7140 ; ) το παλιό wireless adsl+2 voip modem/router που έδινε η HOL, δεν νομίζω να ισχύει να είναι καλύτερο. Το καλύτερο που έχει το fritz έναντι του netfaster iad 2, είναι το.... Firmware, και οι αναρίθμητες δυνατότητες που προσφέρονται για "επεμβάσεις" πάνω του... Έχει πολύ καλύτερο μαμίσιο firmware, και δυνατότητες custom fimware σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε ιδιοκτήτη... Κάνε μια αναζήτηση για το τι σου αναφέρω Σε hardware υπολείπεται σημαντικά έναντι του netfaster iad 2, το οποίο έχει νεότερο infineon (lantiq ΠΛΕΟΝ) chipset (σωστότερα φυσικά ονομάζεται SoC ---> System On Chip ---> περιέχει dual core MIPS24 KEc 333mhz cpu, VoIP Engine, DSL DSP (digital signal processor), Analog Front End, κ.α), το οποίο βασίζεται στο Lantiq XWAY Danube SoC. Σε αυτό τον τομέα, το netfaster iad 2 "διαπρέπει" αφού έχει καλύτερο και νεότερο hardware από το Fritz, που διαθέτει TI AR7 (texas instruments --> μετέπειτα infineon και πάλι μετέπειτα lantiq) "chipset" στα 212mhz. Με ακρίβεια το τσιπάκι του είναι: ΤΝΕΤD7200ΖDW, που είναι γέρικο και παλιό τσιπάκι. Παρόλαυτα, τα TI AR7 "τσιπάκια" είχαν την φήμη πως συγχρονίζουν ΑΡΚΕΤΑ καλά, αλλά δεν ήταν σταθερά στον συγχρονισμό (αποσυνδέσεις είτε αν η γραμμή είναι κακή, είτε αν υπάρχει μεγάλη απόσταση κ.α). Το νεότερο τσιπάκι που έχει το netfaster iad 2, προσφέρει σχετική σταθερότητα σε κακές η με μεγάλη απόσταση γραμμές, υψηλό συγχρονισμό, και μπουκώνει πιο δύσκολα σε σχέση με το γέρικο TI AR7. Το κακό στο netfaster iad 2, είναι το ελεεινό firmware, κλειδωμένο (ξεκλειδώνει) και η απουσία άλλων επιλογών για περισσότερη "επέμβαση"... Προσωπικά, αν ήμουν στην θέση του να διαλέξω ένα από αυτά τα 2, θα διάλεγα το netfaster, παρόλο το ΜΕΓΑΛΟ και αξιόπιστο όνομα της AVM... --- Όσον αφορά το αλκατέλ-ι , δεν νομίζω να υπάρχει κάτι εκτός HOL. To έψαχνα πριν καιρό και εγώ, πολύ έντονα, αλλά δεν βρήκα κάτι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα