palavomaras Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Καλησπέρα θα ήθελα τη βοήθεια σας παρακαλώ για ένα πρόβλημα με το λαπτοπ μου το είχα ανοιχτό σήμερα δίπλα στο παράθυρο και έκανε scan για ιούς έπιασε βροχή ξαφνικά και μου το έκανε λούτσα όταν γύρισα το βρήκα σβηστο και να κάνει έναν πολυ περίεργο χαμηλό ήχο.τι ακριβώς να κάνω;υπόψη το λαπτοπ είναι ένα hp αγορασμενο απο Ελλάδα ενώ είμαι φοιτητής στη Γαλλία τι επιλογές έχω;αξίζει να το πάω σε αντιπροσωπια η θα μου πουν οτι δεν γίνεται τίποτα; Ευχαριστω πολυ παρακαλώ βοηθηστε με γιατί βρίσκομαι σε απόγνωση
kage Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 θα βρεις μαγαζια που ασχολουνται με επισκευες μητρικης κτλ.Θα ψαξεις για μεταχειρισμενα parts αφου σου πουν ποια ειναι και μετα βλεπεις αν σε συμφερει να το φτιαξεις.
SPANK Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Αφού λές οτι εγινε και λούτσα δύσκολα τα πράγματα πρέπει να κοιτάξεις σε μεταχειρισμένα μεριά και να δεν ξέρω αν θα συμφέρει ολη η ιστορία απο θέμα χρημάτων
SilverCloak Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Βγάλε μπαταρία, στέγνωσε το καλά (πχ με πιστολάκι) και γράψε αυτό που έκανες εδώ. Αν η βροχή δεν ήταν τοξική, έχεις μικρές ελπίδες. Τι εννοείς περίεργους ήχους; Μετά το καλό στέγνωμα δοκίμασε να το ανάψεις χωρίς μπαταρία. Αν χάλασε κάτι (πχ fried mobo) μάλλον την έκατσες. Λογικά θα το καταλάβουν και άρα εγγύηση αντίος. Μπορείς να το πας σε αντιπροσωπία (εννοείται αφού το στεγνώσεις καλά) αλλά αν σε πάρουν χαμπάρι, θα σε βάλουν να το πληρώσεις και ακόμα και αν δεν, θα σε χρεώσουν για την ώρα τους.
pc_expert Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Όπως είσαι το πηγαίνεις στην αντιπροσωπεία για επισκευή . Το έχεις αφήσει πολύ ώρα με το νερό και το στέγνωμα πλέον δεν του κάνει τίποτα! Αυτά τα στεγνώματα άν δεν γίνουν άμεσα δέν έχουν καμμιά αξία . Έχει ποτίσει η μητρική σου και μάλλον σου την έχει κάψει. Το στέγνωμα πρέπει να γίνει αμέσως να βγεί αμέσως το λάπτοπ από το ρεύμα και να αφαιρεθεί αμέσως η μπαταρία για να αποφευχθει το βραχυκύκλωμα σε εσένα έγινε σίγουρα βραχυκύκλωμα γιατί το ανακάλυψες αρκετά αργότερα . Έμεινε ώρα με το νερό και μάλιστα με τη μπαταρία πάνω και με το ρεύμα πάνω! Ότι χειρότερο δλδ.
palavomaras Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Κατ'αρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τις απαντήσεις σας.Τελικά ο Θεός με λυπήθηκε και το laptop αναστήθηκε.Ακουσα τις συμβουλές σας και το άφησα να στεγνώσει και σήμερα ώσ δια μαγείας μπορώ και σας γράφω απο αυτό.Μου κάνει εντύπωση όμως γιατί πραγματικά είχε πολύ νερό.Μάλλον η κατασκευή του άντεξε.Τουλάχιστον πήρε ένα καλό μπανάκι και τώρα είναι πιό καθαρό απο ποτέ.Χαχα.Να είστε καλά!!!!
kage Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 δεν παει να πει οτι επειδη δουλεψε οτι δεν θα χαλασει.. σιγα σιγα θα αρχισει να οξειδωνεται(αλατα)και να σταματησει.(αν το λαπτοπ αξιζει-γιατι βλεπω το χρεωνουν απο 70ε και πανω- θα σου ελεγα να το πας για καθαρισμα απο πτωση υγρου) υπαρχουν μερικα σπρευ γι αυτες τις δουλειες. ξερει καποιος στα μαγαζια με επιδιορθωσεις πως δουλευουν σε αυτες τις περιπτωσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.